Προς το περιεχόμενο

Shuttle DS57U Review

chiderboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχημούτσικο είναι. Ειδικά οι "καπακωμένες" RS232 στη μουτσούνα μου θυμίζουν περισσότερο αισθητική ερασιτεχνικού ενισχυτή του 70 παρά μοντέρνου πισί του 2015.

Με λιγότερα λ7 παίρνεις Gigabyte που έχει ίδια χαρακτηριστικά και το αμολάς χύμα σε ένα έπιπλο χωρίς να προσβάλλεις την αισθητική των γύρω σου. Η πικρή αλήθεια είναι ότι το Brix δεν έχει ένα σκασμό θύρες όπως αυτό (πήρα πρόσφατα και το έμαθα από πρώτο χέρι), αλλά αν θέλεις ένα βασικό media player ή browsing pc υπερκαλύπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι καποιος να προτιμήσει αυτο απο το Intel NUC NUC5CPYH (celeron n3050) στα 150€ ; Στο http://cpuboss.com/cpus/Intel-Celeron-N3050-vs-Intel-Celeron-3205Uβλεπω τον n3050 καλυτερο

για πολλούς και διάφορους λόγους,

εγώ πχ για τα δύο NIC που έχει, που δεν βρίσκω αλλού σε αυτήν την τιμή

ότι shuttle έχω (και έχω πάρα πολλά!) είναι αστέρι τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε αξιοπιστία.

Με αυτά τρέχω τεστ σε NAS κτλ. οπότε και τα σκίζω στις δοκιμές και κανένα μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ.

Μην τα συγκρίνετε με τα άλλα φτηνά barebones τα οποία χρησιμοποιούν πυκνωτές του κιλού καθώς και μάπα τροφοδοτικά.

Επίσης όπως είπε και ο Γιάννης με έναν SSD ακόμη και τα μικρά Shuttles πάνε σφαίρα.

Τέλος, το συγκεκριμένο έχει Intel NIC (τουλάχιστον για την μία θύρα) κάτι που δεν το βρίσκεις συχνά σε αυτή την κατηγορία. Επιπλέον η ενσωματωμένη WiFi κάρτα είναι μεγάλη ευκολία.

• Like 2

Δεν διάβασα τίποτα σχετικά με το shuttle αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι για να πάρεις εναν μέτριο επεξεργαστή σκας 150-200€ και εδώ παίρνεις ολόκληρο σύστημα με 230€ (όσο χάλια και να είναι σίγουρα είναι πολύ πιο χρήσιμο απο έναν σκέτο επεξεργαστή που απο μόνος του -αν δεν του αγοράσεις μητρική τροφοδοτικό κτλ- δεν κάνει απολύτως τίποτα)

οπότε δεν καταλαβαίνω καθόλου τις ενστάσεις σας.

Ενώ ο celeron χωρίς σκληρό δίσκο και μνήμες κάνει τόσα πολλά..

Διαβάσαμε καθόλου τι περιλαμβάνει το παραπάνω μηχάνημα ή απλά σχολιάζουμε;

• 11 μήνες μετά...

Ενδιαφέρον άρθρο! Μπράβο. Πάρα ταύτα αυτό που μου λείπει από το συγκεκριμένο μοντέλο της σειράς είναι το AES-NI και κατά πάσα πιθανότητα να είναι αδυναμία της CPU και όχι κάποια ρύθμιση στο BIOS που κάποιοι ισχυρίζονται κατά καιρούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...