Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια ταινία με το windows movie maker, σε windows 10, από διάφορα videos, από κάμερες φίλων. 

Την έχω αποθηκευμένη στο σκληρό δίσκο, σε μορφή mp4 και έχει μέγεθος 2,6 gb και διάρκεια 90 λεπτά.

Θέλω να φτιάξω ένα dvd, το οποίο να παίζει σε dvd players για να το παρακολουθώ στην τηλεόραση.

Το θέμα είναι ότι θέλω να φτιάξω και κεφάλαια, από την ταινία, για να υπάρχει επιλογή να διαλέξω ποιο ακριβώς μέρος της ταινίας θέλω να παρακολουθώ, να βάλω background μουσική και φωτογραφίες στο μενού και να μπορώ να το παραμετροποιήσω όσο μπορώ. 

Δλδ εκτός από την επιλογή να παίζει η ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος, θέλω να μπορώ και να διαλέγω ποιο ακριβώς κομμάτι θα παρακολουθήσω.

Έχω δοκιμάσει το dvd flick, αλλά δε μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω κεφάλαια στο χρονικό σημείο που θέλω.

Έχω προσπαθήσει με winxdvd author αλλά κόλλησε το πρόγραμμα σε μια φάση και επίσης δε μου αρέσει που δεν μπορώ να ευθυγραμμίσω το μενού.

Έχω δοκιμάσει και το dvd creator wondershare αλλά δυστυχώς στην free έκδοση έχει ένα watermark στο βίντεο.

Έχετε υπόψιν πώς μπορώ λοιπόν να μετατρέψω το mp4 σε ταινία dvd με μενού και κεφάλαια σε χρόνο που θα ορίζω εγώ, με δωρεάν λογισμικό?

btw οποιαδήποτε πρόταση ανοιχτού λογισμικού (καθότι λινουξάς) είναι ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Για free δοκίμασε το dvd styler και το Bombono (όνομα κι αυτό!). Αν δε σου κάνουν ούτε αυτά, δυστυχώς θα πρέπει να πας σε εμπορικό πρόγραμμα.

Ένα πολύ καλό, με πολλές δυνατότητες και σχετικά απλό στη χρήση είναι το sony dvd architect. Το χρησιμοποιώ κατά κόρον για δημιουργία dvd menu σε βαπτίσεις και γάμους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...