Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ιδιες και οι ραμ πανω κατω εγω θα περνα τις kingston επειδη εχουν πιο χαμηλο προφιλ...

για τα τροφοδοτικα εχουν διαφορετικη τιμη γτ ειναι σε αλλο καταστημα...

Βεβαια στο ενα δεν λεει οτι ειναι bronze+ αλλα μαλλον ειναι τυπογραφικο γιατι τα τροφοδοτικα ειναι τα ιδια!

Δημοσ.

και γιατι εχουν αλλη τιμη?  απλα το skroutz τα διαβαζει διαφορετικα γιατι στο ενα λειπει το ΅"W". ποια διαφορα εννοεις το 1€..? 

απο αυτες της ραμ ποια ειναι καλη? https://www.skroutz.gr/s/4046701/Corsair-Vengeance-Pro-8GB-DDR3-2400MHz-CMY8GX3M2A2400C11R.html

https://www.skroutz.gr/s/5416044/Kingston-HyperX-Savage-8GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SRK2-8.html

συμφωνω για τις μνημες..!

Δημοσ.

Γιατι η ταχύτητες δεν παίζουν ρολο στα games και γενικά;

Η ddr4 αξιζουν;μερικες mobo 1151 εχουν 2 Εκδόσεις μια ddr4 kai ddr3

Δημοσ.

οχι δεν παιζουν ρολο πουθενα σχεδον!

αν συνεχισεις να γραφεις ετσι δεν θα λαβεις αλλες απαντησεις απο μενα προσωπικα...γραψε τι εχεις τι θες να κανεις τι σκεφτεσαι,ποσα λεφτα εχεις για τι χρηση προοριζεται!

Δεν μπορω να απανταω σε θεωρητικες ερωτησεις χωρις να ξερω τα δεδομενα σου...

• Like 4
Δημοσ.

οχι δεν παιζουν ρολο πουθενα σχεδον!

αν συνεχισεις να γραφεις ετσι δεν θα λαβεις αλλες απαντησεις απο μενα προσωπικα...γραψε τι εχεις τι θες να κανεις τι σκεφτεσαι,ποσα λεφτα εχεις για τι χρηση προοριζεται!

Δεν μπορω να απανταω σε θεωρητικες ερωτησεις χωρις να ξερω τα δεδομενα σου...

Μα δεν σκέφτεται κάτι ούτε έχει σκοπό να αγοράσει κάτι απλά έχει διάφορες θεωρητικές ερωτήσεις όπως είπες οι οποίες μπορούν να απαντηθούν μέσα από το google πανεύκολα αλλά το παλικάρι επιλέγει να ανοίξει 1000 διαφορετικά θέματα εδώ πάρα να κάνει μια 2 λεπτη αναζήτηση

• Like 1
Δημοσ.

Και τη ξερεις εσει τη θελω εγω;θελω να αγορασω

απλα σου λενε τα παιδια να τα γραψεις ολα μαζι για να μπορεσουν να σου απαντισουν 

και μην γραφεις μια λεξη την φορα (επισης μην αρπαζεσαι)

• Like 1
Δημοσ.

γιατι ετσι φαινεται...ρωτας το ενα σου απανταμε ρωτας κατι αλλο μετα ρωτας κατι τριτο...πες μας τι θες να μαθεις γυρω απο ποιο συστημα,πες μας τα λεφτα,την χρηση να σου απαντησουμε ολοκληρομενα και να μην παιζουμε τις κουμπαρες!

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου να κουράσεις θες και όχι να αγοράσεις. Παρακολουθώ το φόρουμ και όλες τις ενότητες του αρκετά συχνά και όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει ήταν ακριβώς όπως τα είπα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...