W0zzAp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλα το διαφημιστικο με την δραματικη μουσικη απο πισω μου θυμιζει το Hachiko και πανε να με πιασουν τα κλαματα ...... Ισχυει οτι μοιαζει με απορυπαντικο το λογοτυπο 1
kostasgr78 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μια παρατήρηση μόνο που ίσως να είναι ελαφρώς μη επίκαιρη με την αλλαγή μάρκας, αλλά πιστεύω έχει ουσιώδες νόημα. Η Cosmote και ο OTE ενώ έχουν κατέβει σε διαγωνισμούς BEST Workplaces, ουδέποτε έχουν καταφέρει να διακριθούν. Αυτό μιλάει από μόνο του για μερικά πράγματα για μια εταιρεία υποτίθεται ατμομηχανή και με τόσα εκατομμύρια κέρδη. 4
DAIDALUS0084 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η εταιρια ειναι καθαρα αρπαχτικο ( και δεν ειναι η μονη) θα σας φερω ενα μικρο ασημαντο παραδειγμα,εχω εναν αριθμο whatsup σαν δευτερο τον οποιο χρησιμοποιω μονο για να με παιρνουν τηλεφωνα οσοι εχουν whats up για να κρατησεις λοιπον τον αριθμο επρεπε μεχρι προτεινος να κανεις μια ανανεωση τον χρονο, μετα απο καιρο αποφασισαςνπως θελουν για να μπορεις να κρατησεις το νουμερο μια ανανεωση καθε εξαμηνο και αμεσως μετα το αλλαξαν παλι επειδη ετσι γουσταρουν σε μια ανανεωση το λιγοτερο καθε τριμηνο και φυσικα σε λιγο καιρο ειναι σιγουρο πως θα ζητανε μια ανανεωση το μηνα φυσικα μιλαμε πως ολα αυτα τα κανουν σε περιοδο κρισης και οικονομικης καταρευσης για ολους ειμαι σιγουρος πως αυτες τις αλλαγες τις κανανε και οι υπολοιπες εταιριες γιατι φυσικα δεν λειτουργει κανενας ανταγωνισμος στην ελλαδα ολα γινονται μετα απο συννενοηση.... ΟΤΕ Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τον πελάτη μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του και να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του.» = ΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. 2
CyanBlue Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πολλά λεφτά για πέταμα. Και τι έκαναν? Κρίμα το υπέροχο και διαχρονικό λογότυπο του ΟΤΕ που αντικαταστάθηκε με το (τώρα) μοδάτο cosmote. Germany talks! 2
BILL5 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πληρώστε εσείς 30€ για 4mbps. δινεις 39 και εχεις 30ρα γραμη ιντερνετ Η εταιρια ειναι καθαρα αρπαχτικο ( και δεν ειναι η μονη) θα σας φερω ενα μικρο ασημαντο παραδειγμα,εχω εναν αριθμο whatsup σαν δευτερο τον οποιο χρησιμοποιω μονο για να με παιρνουν τηλεφωνα οσοι εχουν whats up για να κρατησεις λοιπον τον αριθμο επρεπε μεχρι προτεινος να κανεις μια ανανεωση τον χρονο, μετα απο καιρο αποφασισαςνπως θελουν για να μπορεις να κρατησεις το νουμερο μια ανανεωση καθε εξαμηνο και αμεσως μετα το αλλαξαν παλι επειδη ετσι γουσταρουν σε μια ανανεωση το λιγοτερο καθε τριμηνο και φυσικα σε λιγο καιρο ειναι σιγουρο πως θα ζητανε μια ανανεωση το μηνα φυσικα μιλαμε πως ολα αυτα τα κανουν σε περιοδο κρισης και οικονομικης καταρευσης για ολους ειμαι σιγουρος πως αυτες τις αλλαγες τις κανανε και οι υπολοιπες εταιριες γιατι φυσικα δεν λειτουργει κανενας ανταγωνισμος στην ελλαδα ολα γινονται μετα απο συννενοηση.... ΟΤΕ Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τον πελάτη μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του και να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του.» = ΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. κανεις λαθος δεν θα γινεται καθε μηνα ανανεωση χρονου αλα θα καταργυθει το 3μηνο με την ανανεωση και θα εχεις καθαρο συνμβολεο οπως εχει και στην γαλλια δλδ θα πληρωνεις μια συνδρομη καθε μηνα με παγιο που εξω δεν υπαρχει το παγιο και θα εχεις 1500 λεπτα να μιλας η καρτες θα καρταγυθουν απο ολους οποτε ας ετοιμαζομαστε για να εχουμε κινητο με συνμβολεα το λιγοτερο 24 μηνες η απεριοριστο στην γαλλια κανεις συνμβολεο για 24 μηνες σου δεινουν την συσκευη και αν την χασεις περνεις νεα συνδεση με νεα συσκευη και πληωνεις και την παλια μαυρα χαλια αφηστε εδω που φτασαμε τους εχω οικανους για ολα
panos- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κανεις λαθος δεν θα γίνεται καθε μηνα ανανεωση χρονου αλλα θα καταργηθει το 3μηνο με την ανανεωση και θα εχεις καθαρο συμβολαιο οπως εχει και στην γαλλια δλδ θα πληρωνεις μια συνδρομη καθε μηνα με παγιο που εξω δεν υπαρχει το παγιο και θα εχεις 1500 λεπτα να μιλας. οι καρτες θα καρταγηθουν απο ολους οποτε ας ετοιμαζομαστε για να εχουμε κινητο με συμβολαια το λιγοτερο 24 μηνες. στην γαλλια κανεις συμβολαιο για 24 μηνες σου δινουν την συσκευη και αν την χασεις παιρνεις νεα συνδεση με νεα συσκευη και πληρωνεις και την παλια. μαυρα χαλια αφηστε εδω που φτασαμε τους εχω ικανους για ολα Μπορεί στο μέλλον να γίνει έτσι αλλά σκέφτονται ότι η καρτοκινητή (Whatsup) βασίζεται σε 15χρονα που δεν μπορούν συμβόλαιο και σε φοιτητές. Αλλιώς θα είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια.
stringer bell Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς όσοι κράζουν για τις τιμές της σταθερής δεν γνωρίζουν ότι ο ΟΤΕ ως καθολικός πάροχος και κάτοχος των υποδομών δεν μπορεί να έχει χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό στη σταθερή, οδηγία της επιτροπής Ανταγωνισμού ( ή κάπως έτσι). Να σημειώσω ότι δεν έχω ΟΤΕ, εννοείται φυσικά ότι έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη εξ ορισμού, καθώς όλες οι βλάβες από αυτόν περνάνε πρώτα. Είναι άλλωστε και το συν του για να προτιμηθεί έναντι του πιο φτηνού ανταγωνισμού. Ο καθένας φυσικά το μακρύ του και το κοντό του λες για κλέφτες εταιρείες κτλ. Δεν δουλεύω στον ΟΤΕ, δούλευα σε άλλη εταιρεια κινητής/σταθερής προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Στα του one brand, που είναι και το θέμα αναμενόμενη κίνηση στο πλαίσιο του integration που ακολουθούν οι περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα υπάρχει αυτή η μπαρούφα γερμανική εταιρεία;
DAIDALUS0084 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 δινεις 39 και εχεις 30ρα γραμη ιντερνετ κανεις λαθος δεν θα γινεται καθε μηνα ανανεωση χρονου αλα θα καταργυθει το 3μηνο με την ανανεωση και θα εχεις καθαρο συνμβολεο οπως εχει και στην γαλλια δλδ θα πληρωνεις μια συνδρομη καθε μηνα με παγιο που εξω δεν υπαρχει το παγιο και θα εχεις 1500 λεπτα να μιλας η καρτες θα καρταγυθουν απο ολους οποτε ας ετοιμαζομαστε για να εχουμε κινητο με συνμβολεα το λιγοτερο 24 μηνες η απεριοριστο στην γαλλια κανεις συνμβολεο για 24 μηνες σου δεινουν την συσκευη και αν την χασεις περνεις νεα συνδεση με νεα συσκευη και πληωνεις και την παλια μαυρα χαλια αφηστε εδω που φτασαμε τους εχω οικανους για ολα φιλε μπορεις λιγο να μας πεις τις χρεωσεις συμβολαιων (δλδ ποσο πληρωνουν για 1500 λεπτα προς ολους) αλλα και την επιδοτηση για νεα συσκευη που υπαρχει στα συμβολαια εταιριων του εξωτερικου? αν δεις τις διαφορες με την ελλαδα που μας καταληστευουν θα παθεις πλακα, γι αυτο λοιπον τα λεμε ολα αυτα για τοα αρπακτικα του οτε και τα αλλα 2 συνεταιρακια φυσικα.... επισης μια διευκρινιση θα ηθελα πως γινεται και οι 3 εταιριες να εχουν σχεδον ιδιες τιμες στα πακετα τους και ιδιες τιμες στις επιδοτησεις τους? το βλεπεις υγιη ανταγωνισμο ολο αυτο?
Bermudakias33 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χαζή ερώτηση : Με ποιο ΑΦΜ βγαίνουν τώρα; Με του ΟΤΕ. Η cosmote εξακολουθεί να είναι θυγατρική του ομίλου ΟΤΕ. 1
panos- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σαν όνομα απλά πήρε το Cosmote. Εμενα μου την δίνει που παντού λέει όμιλος εταιριών οτε.. 1
l337 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σαν όνομα απλά πήρε το Cosmote. Εμενα μου την δίνει που παντού λέει όμιλος εταιριών οτε.. Σε τι ακριβώς στην δίνει δηλαδή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις