InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα mac mini late 2012 αγορασμένο καλοκαίρι του 2013. Είναι ώρα για μια αναβάθμιση. Μαλλον 2. Θελω να αναβαθμισω τη ram και να παω σε ssd σκληρο! Το ερώτημα είναι να δώσω 60-70ευρώ για 8gb και σκληρό 850 pro στα 150ευρώ ή 100-110 για 16 και 850 evo; Ή αξίζει και 16gb ram και ssd samsung pro; Το μηχάνημα θα το έχω για τα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα. Δεν το χρησιμοποιώ στα άκρα. Κανω πολυ browsing, ταινίες, μουσική κλπ.. Και περιστασιακα ασχολουμαι με τη φωτογραφια λογω αγορας dslr. Δυστυχως ημουν για χρονια χρηστης windows και ακομα δεν ειμαι σε θεση να εκμεταλλευομαι στο επακρο τις δυνατοτητες ενος mac. Αλλά όσο περνάει ο καιρός εξοικειώνομαι όλο και περισσότερο. ΥΓ : Παρακαλώ σχόλια τύπου καλύτερα ας έπαιρνες μια μηλόπιτα, ή με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να κάνεις ένα τούμπανο full extra super duper wow σταθερο windows να λείπουν. Ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα mac mini late 2012 αγορασμένο καλοκαίρι του 2013. Είναι ώρα για μια αναβάθμιση. Μαλλον 2. Θελω να αναβαθμισω τη ram και να παω σε ssd σκληρο! Το ερώτημα είναι να δώσω 60-70ευρώ για 8gb και σκληρό 850 pro στα 150ευρώ ή 100-110 για 16 και 850 evo; Ή αξίζει και 16gb ram και ssd samsung pro; Το μηχάνημα θα το έχω για τα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα. Δεν το χρησιμοποιώ στα άκρα. Κανω πολυ browsing, ταινίες, μουσική κλπ.. Και περιστασιακα ασχολουμαι με τη φωτογραφια λογω αγορας dslr. Δυστυχως ημουν για χρονια χρηστης windows και ακομα δεν ειμαι σε θεση να εκμεταλλευομαι στο επακρο τις δυνατοτητες ενος mac. Αλλά όσο περνάει ο καιρός εξοικειώνομαι όλο και περισσότερο. ΥΓ : Παρακαλώ σχόλια τύπου καλύτερα ας έπαιρνες μια μηλόπιτα, ή με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να κάνεις ένα τούμπανο full extra super duper wow σταθερο windows να λείπουν. Ευχαριστώ. Samsung 850 pro στα 150ευρω λες τον 150ρη.Με 175 ομως μπορεις να αγορασεις τον evo τον 500ρη για ξανασκεψου το αυτο απο πλευρας χωρου
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Samsung 850 pro στα 150ευρω λες τον 150ρη.Με 175 ομως μπορεις να αγορασεις τον evo τον 500ρη για ξανασκεψου το αυτο απο πλευρας χωρου Στα 150 ευρώ είναι ο pro ο 250άρης. ναι δεν αποκλείω και αυτό το ενδεχόμενο, αλλα νομιζω δε χρειαζομαι τοσο χωρο. εχε στο νου οτι εχω καβατζα 500gb εξωτερικού. και στον ssd θα εγκαταστησω μονο λογισμικο και οτι αλλο χρησιμοποιω πολυ συχνα. Για αυτο ελεγα να πονταρω σε ποιοτητα παρα σε ποσοτητα..
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στα 150 ευρώ είναι ο pro ο 250άρης. ναι δεν αποκλείω και αυτό το ενδεχόμενο, αλλα νομιζω δε χρειαζομαι τοσο χωρο. εχε στο νου οτι εχω καβατζα 500gb εξωτερικού. και στον ssd θα εγκαταστησω μονο λογισμικο και οτι αλλο χρησιμοποιω πολυ συχνα. Για αυτο ελεγα να πονταρω σε ποιοτητα παρα σε ποσοτητα.. Αν δεν χρειαζεσαι χωρο τοτε μια χαρα. Οσο για την ποιοτητα που λες,τον pro τον αγοραζεις ειτε για την εγγυηση ειτε για επαγγελματικη χρηση.Ο evo στα 94ευρω του eshop crazy sundays μονοδρομος για την περιπτωση σου.
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή εσύ προτείνεις καθαρά evo; είτε 500αρη είτε 250αρη; για τη ραμ ποια η γνωμη σου;
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για τις Ram η γνωμη μου ειναι για ποιο λογο να δωσεις 60-70ευρω για 8gb οταν με 82 αγοραζεις 16? https://www.skroutz.gr/s/3394450/Crucial-Ballistix-Sport-16GB-DDR3-1600MHz-BLS2CP8G3D1609DS1S00CEU.html https://www.skroutz.gr/s/4724337/Kingston-HyperX-Fury-Black-16GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FBK2-16.html
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ή εσύ παραείσαι καλός ή εγώ παραείμαι στόκος. Εγώ βέβαια κοιτούσα της corsair αλλά και πάλι στα 16gb 1600mhz so-dimm αλλά γιατί τις εβρισκα στα 100 φευγα δεν ξερω.. δεν παίζει ρόλο η εταιρεία κλπ ε; Γενικά μπορείς να μου στείλεις σε pm την πρότασή σου αν δεν σου κάνει κόπο; Και σε ssd και σε ram. Το budget είναι στα 200-250 ευρώ.. εκτός και αν προτείνεις κάτι στα 300 που να τα αξιζει μεχρι και τελευταιο ευρω.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Οπα μισο τωρα ειδα οτι λες Mac mini δικο μου το λαθος. So dim που αναφερεις ειναι μνημες για laptop αλλα ακομα και αυτες κοστιζουν φθηνοτερα https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46405_431840/2-modules-%CE%91%CF%80%CF%8C-8-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-16GB.html?keyphrase=corsair+16gb+ram
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αυτές των 85 θα κανουν την ιδια δουλεια με αυτες των 110; αν ναι, προς τι η διαφορα; εγω κοιτουσα συγκεκριμένα μια στο eshop στα 117 ευρω που και καλα ειναι mac memory της corsair. αλλά δε βρισκω διαφορα η αληθεια ειναι. και οι 2 16αρες στα 1600 mhz.
Pc-Freak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παλικάρι αμα δεν έλεγς για μακ , θα σου έλεγα να δεις την αξιολόγηση του συστήματος απο τον υπολογιστή μου.. με το μακ δν ξερω τπτ η αν εχει κατι τετοιο... Τώρα για τις συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, αρχικά να δείς μέχρι τι σηκώνει ο επεξεργαστής σου στην φουλ ταχύτητα του για ραμ.. πχ 1333 μηζ σε dual channel .. και επίσης τώρα ποση ραμ έχει το λαπτοπ σου; Ο ssd γενικά θα εκτοξέυσει το σύστημα,αν είναι ο πρωτεύον και μοναδικός σκληρός στο λαπτοπακι σου επειδή (1)έχει απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής σε σχεση με κλασικό σκληρό.. και (2) εχει απειροελάχιστη κατανάλωση και θα σου κρατάει παραπάνω η μπαταρία για εκτός πρίζας... Τώρα πάμε στο θέμα >προ ή Ευο... Εχω τον εβο 850 120gb και όλοι οι εβο απο 120gb και κάτω έχουν χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα... αλλα και πάλι. απο σκληρό σε ssd δν σε νοιάζει και τόσο... επίσης υπάρχουν και οι 840 της samsung , παλαιώτερης τεχνολογίας και πιο φτηνοί,αλλα πιο reliable...γενικα ομως ειναι αξιόπιστοι η samsung σε αυτον τον τομέα... Τώρα για το θέμα Ram:θα κάνεις οβερκλοκινγκ;; Ή θα πετάξεις λεφτά ασκοπα για μάρκες; Πόσα gb και σε τη χρονισμό εχει τώρα το σύστημα;; αμα εχεισ 2gb 1600mhz σε 1 στικ, παρε ακόμη ενα της ίδια εταιρίας, ίδιο μοντέλο αν μιλάμε για ddr3 απο κεί και πέρα... δές ο επεξεργαστής μεχρι που δουλεύει στοκ (χωρις υπερχρονισμο) στα φουλ του.. το γράφει η ιντελ και η amd για καθε μοντέλο... Επίσης αφου το κάνεις αυτό ,αν σκοπεύεις να τον κάνεις οβερκλοκ/υπερχρονισμό χρειάζεσε γρηγορότερη απο μαμα ραμ για να μην κρασάρει το μηχάνημα δλδ... αν ο επεξεργαστης μπορει να αξιοπηήσει στοκ μεχρι 1333 mhz, και εσυ βάλεις 4 γκίγκα στα 1600 μηζ, θα πέσει η ταχύτητα τους στο 1333 αλλα μετα με οβερκλοκ σηκώνουν τα 1600 mhz χωρίς προβλήματα ,γιατι ειναι φτιαγμένες για εκείνη την ταχύτητα... αν πάλι δεν κανεις οβερκλοκ, δεν αξίζει να παρεις γρηγορότερες και ακριβότερες ραμ.. ετσι και αλλιώς συνδέονται αμεσα με την ταχύτητα του επεξεργαστή.. δεν σημαίνει οτι αμα εχεις ραμ ddr4 σε ενα επεξεργαστή που αρχικά φτιάχτηκε για λειτουργία με ddr2 και μετα βγήκε νεα τεχνολογία,οτι ο επεξεργαστής αυτομάτος γίνετε γρηγορότερος... Γρηγορότερος χωρις οβερκλοκ γίνετε μόνο οταν Υπολειτουργεί λόγο ραμ (πχ ο επεξεργαστης δουλευειε στα φουλ με 1333 mhz ddr3 και εσυ του εχεις ddr3 1200mhz) οποτε και εχει και συχνά κολλήματα οταν παίζεις παιχνίδια...Και για συμπέρασμα.. Τα 4 γκίγκα αμα έχεις λίγα προγράμματα ανοικτά ταυτόχρονα ανοικτά σε καλύπτουν.. τωρα αμα θες να έχεις 22 καρτέλες στον firefox, ανοικτό παιχνίδι , ανοικτό photoshop , να ακούς youtube kai na vlepeis kai anime taytoxrona.. thes mallon 16gb an kai ta 8 einai yperarketa .. και τα 3 που εχω εγω΄απο το 2006 σε τριπλό κανάλι απο το 2008 δεν με χαλάνε... εχω ανοικτό βαρύ παιχνίδι σε μεγάλη ανάλυση, γιουτιουμπ, και κανα σκαιπ και φεις μπουκ όλα ταυτόχρονα και χρησιμοποιώ 2,4 gb ..ΔΙαλέγεις τι θες για το μέλλον και παίρνεις.. αν έχεις απορία τι μάρκα να πάρεςι για την δουλειά σου να σε διευκολύνω.. kingston = η πιο φτηνή κυριλέ για μανήσια συστήματα,και τέρας αξιοπιστίας ακόμη και για οβερκλοκ (εκεί χάνεςι την εγγύηση εφ όρου ζωής) και για τρελά οβερκλοκ κορυφή είναι η G.skill . ανάμεσα σε αυτά τα 2 βρίσκετε η κορσαίρ που είναι μια ακριβοπληρωμένη Ραμ που είναι ελαφρώς καλήτερη απο της φτηνές.. Βέβαια αμα είσαι και σίκ και θέλεις λούκ απο μνήμες δλδ χρωματάκια,λαμαρίνες για ψύξη πάνω και χρωματάκια διαλέγεις πάλι.. μια συμβουλή απλα.. το πρασινο στικακι η μαυρο που εχουν όλες είναι 240 πινακια.. δεν αλλάζει κατι,, μόνο τα γράμματα,οταν μιλάμε για νορμαλ χρήσεις και οχι υπερχρονισμους και παιχνίδια στα φουλ.. Τέλος αμα ενδιαφέρεσαι να δείς στα 1333 μηζ ποια είναι πιο γρήγορη, να βλέπεις τα timings... πχ 9-9-9-27 είναι για τα 1600 mhz ενας καλος χρονισμός 9-9-9-24 ενας ελαφρώς γρηγορότερος και πιο σφικτός και πχ 6-6-6-15 ενας τόσο γαμηστερός χρόνος καθυστερησης κυκλώματος που ο υπολογιστής αν το αξιοπιεί σωστα΄με εναν υπερσύγχρονο επεξεργαστη πχ ι7-4790κ, φορτίζει το λαπτοπ απο το πατημα του κουμπιού σε 7 δευτερα,,, γενικά αυτά.. διαλεξε Και για το άλλο σου ερώτημα, οι τιμές αλλάζουν απο μοντέλο σε μοντέλο αναλογα με τον χρόνο καθυστέρησης πχ μια 9-9-9-27 σε σχεση με μια 8-8-8-24 της ίδια εταιρίας μπορεί να απέχουν απο 5-15 ευρώ) αλλά αν έχεις εναν καλό επεξεργαστή θα αξιοπηθεί αυτο το timing.. απο εταιρία σε εταιρία η τιμή είναι καθαρά μαρκετινγ.. για εναν νορμαλ μέσο χρήστη μια μνήμη 4gb κινγστον των 25 ευρώ δεν κάνει καλύτερο σύστημα απο μία ακριβότερη... και ειδικά όταν μιλαμε για λαπτοπ.. που δεν χωράνε μνήμες με παθητική ψύξη (εχουν λαμαρίνα για να απωθούν γρηγορότερα την θερμότητα).. οταν όμως εχεις κουτι και είναι γενικα ζεστό, με 2 ευρώ παραπάνω παίρνεις ραμ με παθητική ψύξη, ωστε να επωφεληθεί απο τυχόν ζέστη και πιθανό κόλλημα σε συνθήκες υπερχρονισμου...
InspectoR95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου καλά όλα αυτά αλλά νομίζω πως μπερδεύεις πολύ τι εστι pc και τι mac. Πόσο μαλλον τι εστι mac mini. Όπως και να'χει μπορείς απλά να μου προτείνεις καμια ραμ 16αρα 2 modules 1600mhz so dimm;
fallen4ngel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 παλικάρι αμα δεν έλεγς για μακ , θα σου έλεγα να δεις την αξιολόγηση του συστήματος απο τον υπολογιστή μου.. με το μακ δν ξερω τπτ η αν εχει κατι τετοιο... Τώρα για τις συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, αρχικά να δείς μέχρι τι σηκώνει ο επεξεργαστής σου στην φουλ ταχύτητα του για ραμ.. πχ 1333 μηζ σε dual channel .. και επίσης τώρα ποση ραμ έχει το λαπτοπ σου; Ο ssd γενικά θα εκτοξέυσει το σύστημα,αν είναι ο πρωτεύον και μοναδικός σκληρός στο λαπτοπακι σου επειδή (1)έχει απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής σε σχεση με κλασικό σκληρό.. και (2) εχει απειροελάχιστη κατανάλωση και θα σου κρατάει παραπάνω η μπαταρία για εκτός πρίζας... Τώρα πάμε στο θέμα >προ ή Ευο... Εχω τον εβο 850 120gb και όλοι οι εβο απο 120gb και κάτω έχουν χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα... αλλα και πάλι. απο σκληρό σε ssd δν σε νοιάζει και τόσο... επίσης υπάρχουν και οι 840 της samsung , παλαιώτερης τεχνολογίας και πιο φτηνοί,αλλα πιο reliable...γενικα ομως ειναι αξιόπιστοι η samsung σε αυτον τον τομέα... Τώρα για το θέμα Ram :θα κάνεις οβερκλοκινγκ;; Ή θα πετάξεις λεφτά ασκοπα για μάρκες; Πόσα gb και σε τη χρονισμό εχει τώρα το σύστημα;; αμα εχεισ 2gb 1600mhz σε 1 στικ, παρε ακόμη ενα της ίδια εταιρίας, ίδιο μοντέλο αν μιλάμε για ddr3 απο κεί και πέρα... δές ο επεξεργαστής μεχρι που δουλεύει στοκ (χωρις υπερχρονισμο) στα φουλ του.. το γράφει η ιντελ και η amd για καθε μοντέλο... Επίσης αφου το κάνεις αυτό ,αν σκοπεύεις να τον κάνεις οβερκλοκ/υπερχρονισμό χρειάζεσε γρηγορότερη απο μαμα ραμ για να μην κρασάρει το μηχάνημα δλδ... αν ο επεξεργαστης μπορει να αξιοπηήσει στοκ μεχρι 1333 mhz, και εσυ βάλεις 4 γκίγκα στα 1600 μηζ, θα πέσει η ταχύτητα τους στο 1333 αλλα μετα με οβερκλοκ σηκώνουν τα 1600 mhz χωρίς προβλήματα ,γιατι ειναι φτιαγμένες για εκείνη την ταχύτητα... αν πάλι δεν κανεις οβερκλοκ, δεν αξίζει να παρεις γρηγορότερες και ακριβότερες ραμ.. ετσι και αλλιώς συνδέονται αμεσα με την ταχύτητα του επεξεργαστή.. δεν σημαίνει οτι αμα εχεις ραμ ddr4 σε ενα επεξεργαστή που αρχικά φτιάχτηκε για λειτουργία με ddr2 και μετα βγήκε νεα τεχνολογία,οτι ο επεξεργαστής αυτομάτος γίνετε γρηγορότερος... Γρηγορότερος χωρις οβερκλοκ γίνετε μόνο οταν Υπολειτουργεί λόγο ραμ (πχ ο επεξεργαστης δουλευειε στα φουλ με 1333 mhz ddr3 και εσυ του εχεις ddr3 1200mhz) οποτε και εχει και συχνά κολλήματα οταν παίζεις παιχνίδια... Και για συμπέρασμα.. Τα 4 γκίγκα αμα έχεις λίγα προγράμματα ανοικτά ταυτόχρονα ανοικτά σε καλύπτουν.. τωρα αμα θες να έχεις 22 καρτέλες στον firefox, ανοικτό παιχνίδι , ανοικτό photoshop , να ακούς youtube kai na vlepeis kai anime taytoxrona.. thes mallon 16gb an kai ta 8 einai yperarketa .. και τα 3 που εχω εγω΄απο το 2006 σε τριπλό κανάλι απο το 2008 δεν με χαλάνε... εχω ανοικτό βαρύ παιχνίδι σε μεγάλη ανάλυση, γιουτιουμπ, και κανα σκαιπ και φεις μπουκ όλα ταυτόχρονα και χρησιμοποιώ 2,4 gb .. ΔΙαλέγεις τι θες για το μέλλον και παίρνεις.. αν έχεις απορία τι μάρκα να πάρεςι για την δουλειά σου να σε διευκολύνω.. kingston = η πιο φτηνή κυριλέ για μανήσια συστήματα,και τέρας αξιοπιστίας ακόμη και για οβερκλοκ (εκεί χάνεςι την εγγύηση εφ όρου ζωής) και για τρελά οβερκλοκ κορυφή είναι η G.skill . ανάμεσα σε αυτά τα 2 βρίσκετε η κορσαίρ που είναι μια ακριβοπληρωμένη Ραμ που είναι ελαφρώς καλήτερη απο της φτηνές.. Βέβαια αμα είσαι και σίκ και θέλεις λούκ απο μνήμες δλδ χρωματάκια,λαμαρίνες για ψύξη πάνω και χρωματάκια διαλέγεις πάλι.. μια συμβουλή απλα.. το πρασινο στικακι η μαυρο που εχουν όλες είναι 240 πινακια.. δεν αλλάζει κατι,, μόνο τα γράμματα,οταν μιλάμε για νορμαλ χρήσεις και οχι υπερχρονισμους και παιχνίδια στα φουλ.. Τέλος αμα ενδιαφέρεσαι να δείς στα 1333 μηζ ποια είναι πιο γρήγορη, να βλέπεις τα timings... πχ 9-9-9-27 είναι για τα 1600 mhz ενας καλος χρονισμός 9-9-9-24 ενας ελαφρώς γρηγορότερος και πιο σφικτός και πχ 6-6-6-15 ενας τόσο γαμηστερός χρόνος καθυστερησης κυκλώματος που ο υπολογιστής αν το αξιοπιεί σωστα΄με εναν υπερσύγχρονο επεξεργαστη πχ ι7-4790κ, φορτίζει το λαπτοπ απο το πατημα του κουμπιού σε 7 δευτερα,,, γενικά αυτά.. διαλεξε Και για το άλλο σου ερώτημα, οι τιμές αλλάζουν απο μοντέλο σε μοντέλο αναλογα με τον χρόνο καθυστέρησης πχ μια 9-9-9-27 σε σχεση με μια 8-8-8-24 της ίδια εταιρίας μπορεί να απέχουν απο 5-15 ευρώ) αλλά αν έχεις εναν καλό επεξεργαστή θα αξιοπηθεί αυτο το timing.. απο εταιρία σε εταιρία η τιμή είναι καθαρά μαρκετινγ.. για εναν νορμαλ μέσο χρήστη μια μνήμη 4gb κινγστον των 25 ευρώ δεν κάνει καλύτερο σύστημα απο μία ακριβότερη... και ειδικά όταν μιλαμε για λαπτοπ.. που δεν χωράνε μνήμες με παθητική ψύξη (εχουν λαμαρίνα για να απωθούν γρηγορότερα την θερμότητα).. οταν όμως εχεις κουτι και είναι γενικα ζεστό, με 2 ευρώ παραπάνω παίρνεις ραμ με παθητική ψύξη, ωστε να επωφεληθεί απο τυχόν ζέστη και πιθανό κόλλημα σε συνθήκες υπερχρονισμου... WTF έκθεση ιδεών και απόψεων;
InspectoR95 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Nαι ενταξει.. εκτιμώ το χρόνο που διέθεσε για να το γράψει αλλά τα μισά είναι γενικές γνώσεις υπολογιστών και τα άλλα μισά δεν αφορούν mac νομιζω..
nick0lis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου καλά όλα αυτά αλλά νομίζω πως μπερδεύεις πολύ τι εστι pc και τι mac. Πόσο μαλλον τι εστι mac mini. Όπως και να'χει μπορείς απλά να μου προτείνεις καμια ραμ 16αρα 2 modules 1600mhz so dimm; Πάρε 2 sodimm τις ποιο φτηνές (πιστοποιημένες μακ)* 2χ8 μια και καλή και δεν θα ξανα ασχοληθείς. Πάρε και τον 850 evo δεν θα δεις διαφορά με τον προ στο μάτι παρα μόνο στα benchmark. * εγώ στο δικό μου MacBook (2007) δεν έχω βαλει πιστοποιημένες μακ, ειδα τη ρεύμα και συχνότητα ηταν οι παλιές και πήρα τις ποιο φτηνές. Ακόμα δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα