Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ειμαι κάτοχος του MacBook Pro retina 15 mid 2014 και μόλις χθες έκανα εγκατάσταση του el capitan! Ολα καλα, το μηχάνημα πολυ γρήγορο κτλ.

Μολις γινοταν η εγκατασταση του λειτουργικου και υπηρχε μαυρο φοντο, παρατηρησα ενα μεγαλο καμμενο pixel... Το πρωτος ετος εγγυησης ληγει στις 28/10, την Τετάρτη δηλαδή. Μπορω να κανω κατι; Να επικοινωνησω με το καταστημα αγορας ή με την apple;

Δημοσ.

είναι σίγουρα καμένο; μήπως έχει κολλήσει απλά;
δε νομίζω να σε καλύπτει για 1 μόνο pixel, αλλά διάβασε αν θες τους όρους της εγγύησης για σιγουριά.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να εχει κολλήσει γιατι δοκίμασα να το ξεκολλησω με τα τεστακια που έχουν για τα pixel κτλ αλλα δεν διορθώθηκε... Ειναι μεγάλο το pixel, πιθανόν δηλαδή να ειναι παραπάνω απο 1 απλά να ειναι κολλητά και να φαίνεται σαν ένα μεγάλο! Προλαβαίνω να κανω κατι, να το κυνηγήσω;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τις γρήγορες απαντήσεις!!!

Θα καλέσω αυριο το πρωί στην infoquest και ελπίζω να βρω κάποια άκρη!

Δημοσ.

Τι θα έκανα στη θέση σου: πρωί πρωί στο κοντινότερο κατάστημα από το αυτά που σου έστειλε ο φίλος να δηλώσεις βλάβη και αγορά/ενεργοποίηση από το ίδιο κατάστημα, εκείνη την ώρα, Apple Care. Αμαρτία τόσο ακριβό μηχάνημα να μην έχει εγγύηση (υπάρχει η 2ετία πάντα αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Apple care έπρεπε να αγοράσεις εντός του πρώτου χρόνου όχι να αγχώνεσαι για το ένα καμμένο πίξελ. Ελπίζω να σου το πρότεινε κάποιος έγκαιρα και να έκανες την αγορά του apple care.Όχι τίποτα άλλο.Οι επισκευές στα mac  κοστίζουν χρυσάφι.

Δημοσ.

Έχεις 2 χρονια εγγύηση.

Ένα χρόνο διεθνές από την αππλ, και τον δεύτερο από τον πωλητή. (θέλει δε θέλει)

Πριν κάνα μηνα μου άλλαξαν την οθόνη του MB Pro Retina late 2013 δωρεάν.  (επίσημη αγορά γύρω στην άνοιξη του 2014)

Ακριβώς για ένα καμένο  πίξελ (ασπρο στίγμα) πάνω δεξια στην οθόνη.

Τσέκαρε το με ινφοκουεστ για την εγγύηση, η ακόμα και με την ελληνόφωνη εξυπηρέτηση της Αππλ στη Ελλάδα.

Μη πληρώσεις τίποτα από την τσέπη σου. 

Άσε που θα σου πάει άνετα πάνω από 600€, αλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...