Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί στο skroutz έχει το G2 πιο ακριβό απο το G3;

Ειναι πιο ακριβο απλα λογο οτι εχει λιγα αποθέματα.. Αυτο μπορεις να το δεις και σε αλλα κινητά..

Δημοσ.

Ειναι πιο ακριβο απλα λογο οτι εχει λιγα αποθέματα.. Αυτο μπορεις να το δεις και σε αλλα κινητά..

οπως το galaxy s4 που κανει 312 ευρω

Δημοσ.

marketing.....

Τι marketing ρε ελεος!

Απλα δν υπαρχει αποθεμα(νμζω σταματησε η παραγωγη του /η δν βρισκουν αλλο διαθεσημα δν ξερω) με αποτελεσμα να εχει μεγαλητερη τιμη!

Αμα εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 εγω σου προτεινω το g2 αλλα παρτο μεταχειρισμενο!

Δημοσ.

εγω θεωρω οτι αν δωσει περισσοτερα λεφτα για παλιοτερο κινητο οσο καλο και αν ειναι αυτο, δεν αξιζει....
εγω εχω g3 και μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι και δεν το λεω επειδη το χω αλλα και παλι g3 θα παιρνα....

Δημοσ.

ο giorgos935 με έπεισε καλύτερα.Δεν πειράζει την άλλη φορά marie θα προσπαθήσεις παραπάνω

Μαλλον εσυ επιλέγεις απο της απαντησεις πια σου κάθεται καλυτερα και οχι πια ειναι η σωστή..

Λες η εταιρεία να κανει καλυτερο marketing και να προωθήσει το g2 απο το νεοτερο μονυελο της το g3? Δεν νομιζω..

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως αν ημουν σε αυτο το δειλειμμα δεν θα σκεφτομουν αλλο και θα παιρνα g3....
αν το g2 είχε τουλαχιστον 50 ευρω κατω απο το g3 τοτε το συζητουσαμε. τωρα ομως δεν βρισκω το λογο να πληρωσεις παραπανω ή και ιδιο ποσο για ''παλιοτερο κινητο'' (και μην μου πειτε για καλυτερη μπαταρια και τετοια γιατι ειναι λογικο να κραταει η μπαταρια του παραπανω αφου εχει κατωτερες επιδοσεις σε οθονη ας πουμε)....τελος παντων ας κανει οτι θελει! εγω την γνωμη μου την ειπα! ας κρινει οτι κρινει αυτος καλυτερο! καλη αγορα Μιτζελο οτι και αν παρεις!

Δημοσ.

ποιότητα και εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή, όχι αστεία.

Μπορεί να κάνεις και καμία γνωριμία με καμιά πωλήτρια στο πλαίσιο, όχι ότι το έχεις ανάγκη, αλλά να μην πάρουν και αυτές λίγο μάτι, κρίμα είναι...

Δημοσ.

εγω θεωρω οτι αν δωσει περισσοτερα λεφτα για παλιοτερο κινητο οσο καλο και αν ειναι αυτο, δεν αξιζει....
εγω εχω g3 και μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι και δεν το λεω επειδη το χω αλλα και παλι g3 θα παιρνα....

Nαι ειπα μεταχειρισμενο ομως οχι καινουριο! 

που βρησκεις σε με 160-180 ευρο!

για πιο λογο να επαιρνα το g2;;;; να παρω και το nokia 3310 αμα ειναι

Επδ ειναι δλδ παλαιοτερο μοντελο σημενει ειναι χειροτερο?
Σοβαρα τωρα...
Γιατι να παρεις το g2 
1ον κλτρη οθονη (ασε τα ppi αυτα ειναι για παιδακια) εχει κλτρο χρωματα κλτρο contrast κλτρη φωτεινοτητα
2ον κλτρη μπαταρια!(Πολυ πολυ κλτρη μπαταρια ομως σχεδν 2 φορες κλτρη)
3ον πιο μαγεμενη συσκευη!(μικροτερη οθονη φυσικα αλλα εχει κ μικροτερα bezel κ κλτρο screen to body ratio)
4oν εχει κλτρες επιδωσεις! Φοραν σχεδν ιδιο επεξεργαστη ιδια τεχνολογια ελαφρα υπερχρονισμενος ο sd801 αλλα λογο τις QHD οθονης που ειναι πιο "βαρια" χανει σε επιδοσεις κατα πολυ κ εχει μικρο lags πραγμα που στο g2 δν θα συναντησεις!

Στο μονο που υπερεχει το g3 ειναι η micro sd και αφαιρουμενη μπαταρια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...