oneirobatis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 exo ena provlima paides.exo kapoious upotitlous tous vazo sto bsplayer kai de tous anoigei eno an anoixo to arxeio ton upotitlon einai ola ok.. ti lete na pezei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Tι υποτιτλοι ειναι αυτοι? *.sub , *.srt , *.txt ??? Mε ποιο προγραμμα τους εφτιαξες? Ποια εκδοση του bsplayer εχεις? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 eiani sub. apo to bs palyer exo kai tin 0.8 kai tin teleutea kai stis duo to idio provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Τι εννοεις δεν τους ανοιγει? Τους φορτωνει και δε φαινεται τιποτα? το χρωμα των υποτιτλων εχει ρυθμιστει στο ασπρο? Ουτε με grag& drop δεν φορτωνουν..αλλες ταινιες εχεις δοκιμασει και ειχες το ιδιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
top-gear Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 re sy vobsub xrisimopoiise.giati to bsplayer me tous ipotitlous ta kanei ligo 8kata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 To bsplayer me tous ypotitlous einai koryfaio kai de trwei cpu opws to vobsub pou roufaei mpolikh... Arkei na einai arxeia pou anoigontai me keimenografo kai oxi bmp ypotitloi opws autoi pou riparei o vobsub. Twra, an den perigrapseis akribws ti diadikasia akoloutheis oneirobati den einai eukolo na se boithisoume. To problhma sigoura exei lysh kai de ftaiei o bsplayer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliendna51 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Κι εγώ έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους όταν χρησιμοποιώ VMR. Δεν τους εμφανίζει καθόλου. Όταν όμως χρησιμοποιώ overlay τους εμφανίζει καλά, αλλά δε μου αρέσει η ποιότητα εικόνας. Μπορώ να χρησιμοποιήσω VMR και να μην έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leibniz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Kane tous rename se srt kai dokimase pali. Mou exei tyxei 1-2 fores na exoun kanei lathos epektash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliendna51 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Για *.srt μιλάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Tha sou proteina ektos apo ti xrisimopoiisi tou vobsub, na metatrepseis to arxeio se Subviewer format kai na dokimaseis pali. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.