2.1Ohm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 iphone 6 όχι μν πάρεις πάνε με χίλια στο Samsung s6 είναι κλτρο στα πάντα πάντα! Αμα μιλάμε για iPhone 6s τότε είναι δίλημμα ναι κ θα έλεγα να πας στο iPhone
InspectoR95 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έχουν μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Θες Android η iOS? Εγώ καταλαβαίνω ότι λόγω και άλλων apple συσκευών θες iOS . Μεχρι τωρα οσα smartphones ειχα ηταν android. Ενας λογος που θελω να παω σε ios ειναι απο περιεργεια. Ενας αλλος ειναι η "απλοτητα" του. Πολυ πιο "ξεκαθαρο" απο android. Και ναι, ενας τριτος ειναι οι υπολοιπες apple συσκευες για τις οποιες δεν εχω μετανιωσει την αγορα τους ουτε στο ελαχιστο. Θες δυνατοτητες, θες παλι απλοτητα λογισμικου, θες ποιοτητα κατασκευης, θες εμφανιση; Νομιζω τα εχουν ολα. Ναι, τσιμπημενη η τιμη, τουλαχιστον για αυτο που προσφερει στα χαρτια εναντι αλλων εταιρειων. iphone 6 όχι μν πάρεις πάνε με χίλια στο Samsung s6 είναι κλτρο στα πάντα πάντα! Αμα μιλάμε για iPhone 6s τότε είναι δίλημμα ναι κ θα έλεγα να πας στο iPhone Το μονο που με κραταει πισω για το s6 ειναι οτι εχω διαβασει αρνητικα σχολια για τη ραμ και για το γεγονος οτι με τον καιρο "ψοφαει". Οσοι γνωστοι μου εχουν iphone εχουν να λενε για την αποδοση μετα απο καιρο. Πολυ καλη μου φιλη εδω και χρονια ειναι με ενα 4s και δουλευει οπως την πρωτη μερα.
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μεχρι τωρα οσα smartphones ειχα ηταν android. Ενας λογος που θελω να παω σε ios ειναι απο περιεργεια. Ενας αλλος ειναι η "απλοτητα" του. Πολυ πιο "ξεκαθαρο" απο android. Και ναι, ενας τριτος ειναι οι υπολοιπες apple συσκευες για τις οποιες δεν εχω μετανιωσει την αγορα τους ουτε στο ελαχιστο. Θες δυνατοτητες, θες παλι απλοτητα λογισμικου, θες ποιοτητα κατασκευης, θες εμφανιση; Νομιζω τα εχουν ολα. Ναι, τσιμπημενη η τιμη, τουλαχιστον για αυτο που προσφερει στα χαρτια εναντι αλλων εταιρειων. Το μονο που με κραταει πισω για το s6 ειναι οτι εχω διαβασει αρνητικα σχολια για τη ραμ και για το γεγονος οτι με τον καιρο "ψοφαει". Οσοι γνωστοι μου εχουν iphone εχουν να λενε για την αποδοση μετα απο καιρο. Πολυ καλη μου φιλη εδω και χρονια ειναι με ενα 4s και δουλευει οπως την πρωτη μερα. Ναι ισχύουν όσα λες ότι έχει πρόβλημα με το multitasking αλλά 3-4 εφαρμογές κρατάει δν ειναι "άχρηστο" απλά όχι τόσο καλό όπως κάποια άλλα με την ίδια ποσότητα ραμ αλλά κ πάλι θ έχεις πολύ κλτρο multitask από το iphone6 γτ πολύ απλά τα ios παγωνουν στο προσκήνιο τις εφαρμογές και λειτουργεί μόνο μια! (τουλάχιστον μέχρι το 6 για αυτό σ προτείνω 6s) οπότε κ πάλι είναι κλτρο ακόμα κ με το πρόβλημα στην ραμ που έχει που είναι καθαρά software και ίσως διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση κ πολύ πιο γρήγορος επεξεργαστή από το iphone6 που παρα την διαφορα λογισμικού η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή! Μπορούμε να πούμε ότι τα χαρακτηριστικά μετράνε σε αυτήν περίπτωση! Για αυτό αν θες κλτρο κινητό πάρε Samsung η το 6s όχι το απλό 6 αρι!
Makeran Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ναι ισχύουν όσα λες ότι έχει πρόβλημα με το multitasking αλλά 3-4 εφαρμογές κρατάει δν ειναι "άχρηστο" απλά όχι τόσο καλό όπως κάποια άλλα με την ίδια ποσότητα ραμ αλλά κ πάλι θ έχεις πολύ κλτρο multitask από το iphone6 γτ πολύ απλά τα ios παγωνουν στο προσκήνιο τις εφαρμογές και λειτουργεί μόνο μια! (τουλάχιστον μέχρι το 6 για αυτό σ προτείνω 6s) οπότε κ πάλι είναι κλτρο ακόμα κ με το πρόβλημα στην ραμ που έχει που είναι καθαρά software και ίσως διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση κ πολύ πιο γρήγορος επεξεργαστή από το iphone6 που παρα την διαφορα λογισμικού η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή! Μπορούμε να πούμε ότι τα χαρακτηριστικά μετράνε σε αυτήν περίπτωση! Για αυτό αν θες κλτρο κινητό πάρε Samsung η το 6s όχι το απλό 6 αρι! Γιατί δεν του λες ότι υπάρχει fix για το memory leak?
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν του λες ότι υπάρχει fix για το memory leak?Γιατί θα χάσει την εγγύηση επειδή θέλει ροοτ και δν αξίζει το ρίσκο!Επίσης δν νμζω να μπορέσει να τι κάνεις γτ όπως είπε το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει φόντο στο κινητό άρα δν νμζω να υπάρχει ούτε θέληση ούτε διάθεση να μπλέξει με τέτοια!
InspectoR95 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με root κλπ δεν θελω να μπλεξω.. οχι οτι δεν θα καταφερω να το κανω αν δω καποιο επεξηγηματικό βιντεο ή διαβασω οδηγιες.. ( το οτι αλλαζω μονο φοντο δεν σημαινει οτι ειμαι ασχετος, απλα δεν με απασχολει να πειραζω οτιδηποτε μπορει να πειραχτει.. δε στη λεω, απλα το ξεκαθαριζω γιατι ισως ακουστηκε καπως υπερβολικο οπως το εθεσα ). Αλλα ξεκαθαρα δεν υπαρχει ουτε θεληση ουτε διαθεση ειδικα σε καινουριο κινητο εντος εγγυησης.
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με root κλπ δεν θελω να μπλεξω.. οχι οτι δεν θα καταφερω να το κανω αν δω καποιο επεξηγηματικό βιντεο ή διαβασω οδηγιες.. ( το οτι αλλαζω μονο φοντο δεν σημαινει οτι ειμαι ασχετος, απλα δεν με απασχολει να πειραζω οτιδηποτε μπορει να πειραχτει.. δε στη λεω, απλα το ξεκαθαριζω γιατι ισως ακουστηκε καπως υπερβολικο οπως το εθεσα ). Αλλα ξεκαθαρα δεν υπαρχει ουτε θεληση ουτε διαθεση ειδικα σε καινουριο κινητο εντος εγγυησης. Για αυτον ακριβως τν λογο το ειπα και εγω δν ηθελα να σε πω ασχετο ουτε να σε προσβαλω αλλα αφου δν παραμετροποιεις το κινητο σου ουτε καν με ενα lancher απλα αλλαζεις φοντο φαντασου ποσο πολυ ορεξη θα εχεις να μπλεκεις με ροοτ και ιστοριες..
Makeran Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Για αυτον ακριβως τν λογο το ειπα και εγω δν ηθελα να σε πω ασχετο ουτε να σε προσβαλω αλλα αφου δν παραμετροποιεις το κινητο σου ουτε καν με ενα lancher απλα αλλαζεις φοντο φαντασου ποσο πολυ ορεξη θα εχεις να μπλεκεις με ροοτ και ιστοριες.. Αν δεν κάνω λάθος με unroot ανακτάται η εγγύηση. Όμως όταν δίνεις τόσα χρήματα για κινητό και δεν ασχολείσαι, θέλεις απλά να δουλεύει και να κρατήσει. Γνώμη μου είναι το S6 γιατί στα specs είναι καλύτερο, ενώ προς το παρών το memory leak δεν είναι αισθητό(και πιστεύω ότι δε θα είναι μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και να κάνεις το fix). Όμως και το g4 είναι πολύ καλό τηλέφωνο, πάρε όποιο σου αρέσει καλύτερα.
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος με unroot ανακτάται η εγγύηση. Όμως όταν δίνεις τόσα χρήματα για κινητό και δεν ασχολείσαι, θέλεις απλά να δουλεύει και να κρατήσει. Γνώμη μου είναι το S6 γιατί στα specs είναι καλύτερο, ενώ προς το παρών το memory leak δεν είναι αισθητό(και πιστεύω ότι δε θα είναι μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και να κάνεις το fix). Όμως και το g4 είναι πολύ καλό τηλέφωνο, πάρε όποιο σου αρέσει καλύτερα. Είναι εφικτό δν κρατάει 3 εφαρμογές ενέργες.. Βέβαια από το iPhone 6 είναι κλτρο και με αυτό το πρόβλημα αλλά από το 6s όχι για αυτό λέω να πάει εκεί δν ειναι μεγάλη διάφορα τιμής κ αμα εχει σκοπό να δώσει τόσα μπορεί και λίγα παραπάνω αφού πρόκειται να το κρατήσει 3 χρόνια και! Και όχι αμα το κάνεις unroot δν θα έχει εγγύηση γτ έχουν Knox τα Samsung που από 0χ0 γίνεται 0χ1 αμα γίνει ροοτ και δν γινεται να το επαναφέρεις!
InspectoR95 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι μεν το κραταω 3 χρονια αλλα λυπαμαι να δωσω 650 ευρω για κινητο.. ειχα ταβανι τα 400-450 απλα τωρα που πουλησα το παλιο μου κινητο στα 100 ευρω εχω μια σχετικη ανεση να το δωσω αυτο το κατοσταρι.. αλλα να δωσω 200 πανω απο το αρχικο ποσο, το λυπαμαι..
Makeran Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Είναι εφικτό δν κρατάει 3 εφαρμογές ενέργες.. Βέβαια από το iPhone 6 είναι κλτρο και με αυτό το πρόβλημα αλλά από το 6s όχι για αυτό λέω να πάει εκεί δν ειναι μεγάλη διάφορα τιμής κ αμα εχει σκοπό να δώσει τόσα μπορεί και λίγα παραπάνω αφού πρόκειται να το κρατήσει 3 χρόνια και! Και όχι αμα το κάνεις unroot δν θα έχει εγγύηση γτ έχουν Knox τα Samsung που από 0χ0 γίνεται 0χ1 αμα γίνει ροοτ και δν γινεται να το επαναφέρεις! Ναι μεν το κραταω 3 χρονια αλλα λυπαμαι να δωσω 650 ευρω για κινητο.. ειχα ταβανι τα 400-450 απλα τωρα που πουλησα το παλιο μου κινητο στα 100 ευρω εχω μια σχετικη ανεση να το δωσω αυτο το κατοσταρι.. αλλα να δωσω 200 πανω απο το αρχικο ποσο, το λυπαμαι.. Νομίζω υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις το knox. Το 6s είναι καλύτερο από το S6(και λογικό είναι αφού έχουν 200€ διαφορά), αλλά αν δεν μπορείς να δώσεις αυτά τα 200€ παραπάνω πήγαινε στο S6, δε θα σε απογοητεύσει.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να παράκαμψη το Knox! Μπορείς να το παρεις με δώσεις! Δες όμως ποσο καλά στέκεται το iPhone 5 σμρα που είναι πολύ αξιοπρεπές κινητό και δες πως στέκεται το s4.. Να δώσεις παραπάνω λεφτά σε κάτι που αξίζει ναι πιστεύω συμφέρει! Επισης αμα θες να το πολύ σεις μετά από 2 χρόνια το 100ρικο θα το πάρεις πίσω γτ τα iPhone δν χάνουν την αξία τους! Επισης μπορείς να το βάλεις σε δώσεις τα 200 ευρω από 15 τον μήνα πχ για έναν χρόνο και δν θα σ φανεί η διαφορά! Τεσπα δικιά σ απόφαση! Αμα δν πας για το 6s πάρε το Samsung εγώ θα σ πρότεινα πάντως!
Makeran Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να παράκαμψη το Knox! Μπορείς να το παρεις με δώσεις! Δες όμως ποσο καλά στέκεται το iPhone 5 σμρα που είναι πολύ αξιοπρεπές κινητό και δες πως στέκεται το s4.. Να δώσεις παραπάνω λεφτά σε κάτι που αξίζει ναι πιστεύω συμφέρει! Επισης αμα θες να το πολύ σεις μετά από 2 χρόνια το 100ρικο θα το πάρεις πίσω γτ τα iPhone δν χάνουν την αξία τους! Επισης μπορείς να το βάλεις σε δώσεις τα 200 ευρω από 15 τον μήνα πχ για έναν χρόνο και δν θα σ φανεί η διαφορά! Τεσπα δικιά σ απόφαση! Αμα δν πας για το 6s πάρε το Samsung εγώ θα σ πρότεινα πάντως! Γίνεται να παρακάμψει το knox: http://gs6.wonderhowto.com/how-to/root-almost-any-galaxy-s6-s6-edge-without-tripping-knox-0161912/ Πιθανόν το iPhone να αξίζει τα παραπάνω χρήματα, όμως έτσι και πάθει τίποτα θα κλαις τα λεφτά που έδωσες.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γίνεται να παρακάμψει το knox: http://gs6.wonderhowto.com/how-to/root-almost-any-galaxy-s6-s6-edge-without-tripping-knox-0161912/ Πιθανόν το iPhone να αξίζει τα παραπάνω χρήματα, όμως έτσι και πάθει τίποτα θα κλαις τα λεφτά που έδωσες. Ενώ στο galaxy δν θα τα κλαις?? Οτιδήποτε κινητό πάνω από 200 ευρω δν αξίζει να πάρεις εκτός κ αμα δν ξέρεις τι να τα κάνεις και τα δίνεις δεξιά κ αριστερά! Αμα σου χαλάσει το χάσεις η οτιδήποτε αμα δν μπορείς να πάρεις το ίδιο ην επόμενη μέρα τότε μην το περνεις! Και όσο για το knox στο xda που είδα σχόλια λένε δν δουλεύει κ ότι είναι μαλακιες! Ο μόνος τρόπος είναι να το κάνεις ροοτ και μετά με κάποιο τρόπο που δν μ θυμάμαι το είχα προσπαθήσει για ένα φίλο αλλά δν έπιασε μερικοί λεν έπιασε να το ξανά κάνεις 0-0..
InspectoR95 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνω με το πανω απο 200 δεν αξιζει να δωσεις για κινητο.. αλλα ο λογος που τα δινω ειναι οτι ξερω πως το κινητο που θα παρω θα τα βγαλει τα λεφτα του. οπως εγινε με το galaxy s3 που ειχα. το πηρα καλοκαιρι του 2013 στα 370.. το ειχα 2,5 χρονια. το πουλησα προχθες στα 100 ευρω. δεν υπαρχει αμφιβολια οτι τα εβγαλε τα λεφτα του. και με κρατησε ανετα μεχρι πριν απο κανα τριμηνο που αρχισε να κανει κατι περιεργα και να θελει φορτιση 3 φορες τη μερα με μηδενικη χρηση.. για αυτο και μονο δινω κατι παραπανω για να εχει διαρκεια και να ειναι εξισου καλο (σιγουρα οχι καλυτερο) με τα κινητα της επομενης γενιας/χρονιας. για αυτο και το καθυστερω τοσο και δεν κανω καποια βιαστικη κινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα