Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεκαθεν μου αρεσαν τα sony κινητα.. απο τη σειρά walkman που ειχα κανα 2-3 κατα καιρους μεχρι τα σημερινα Z! 

Αλλά από ένα σημείο και μετά τα απέφευγα.. το τελευταιο που ειχα ηταν ενα xperia sole! ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ειχα μεχρι σημερα..

Αλλα τα Z παντα με τραβουσανε.. οι τιμες ωστοσο απαγορευτικες, και με τα samsung σε πολυ πιο προσιτες τιμες, η επιλογη ηταν μονοδρομος.

Έχω ακριβώς την ίδια φρικτή εμπειρία. Είχα αγανακτήσει, θα το πουλούσα τότε 70Ε, μέχρι που ανακάλυψα πως το wifi δεν λειτουργούσε, ήταν μέσα στην εγγύηση όμως, και είπα στον αγοραστή πως δεν μπορώ να του πουλήσω κάτι που δεν δουλεύει. Τελικά μου έδωσαν νέα συσκευή και την πούλησα για 100

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλυτερο κινητο που εβγαλε η Sony και με τα λιγοτερα προβληματα πρεπει να ειναι το Z2. Σαν αυτο δεν προκειται να ξαναυπαρξει κινητο. Και τα Compact ειναι ωραια σαν ιδεα αρα αν ειναι να κοστιζει πχ το Z5 compact ακριβοτερα απο τα Z3 και Z3+ κλαφτα χαραλαμπε.

Επισης οπως σχολιαζει και ενας απο κατω στα σχολια του skroutz κυριολεκτικα στα παντα το ιδιο design ρε γμτ.

Δημοσ.

Βonus tip για να κρατήσεις την μπαταρία όσο περισσότερο γντ και να μν πέσει η απόδοση της α μν την αφήνεις να ξεφορτιζει κάτω από 20% να το φορτιζεις γύρο στα 20-30 και μια με δυο φορές τν μήνα να το αφήνεις σχεδόν να κλεισει(ποτε κλείσει τελείως δν κάνει καλό) και είσαι κονπλενταν!

Να αποφεύγεις fast chraging μόνο όταν είναι ανάγκη ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και η θερμότητα είναι "εχρος" τις μπαταρίας και να μν το χρησιμοποιείς όταν φορτίζει για τν λόγο ότι θερμεται αισθητά πιο πολύ επίσης!

Δημοσ.

Έχω ακριβώς την ίδια φρικτή εμπειρία. Είχα αγανακτήσει, θα το πουλούσα τότε 70Ε, μέχρι που ανακάλυψα πως το wifi δεν λειτουργούσε, ήταν μέσα στην εγγύηση όμως, και είπα στον αγοραστή πως δεν μπορώ να του πουλήσω κάτι που δεν δουλεύει. Τελικά μου έδωσαν νέα συσκευή και την πούλησα για 100

Και πάλι καλά την έβγαλες.. Να την πω ομως την αμαρτία μου εγώ το sole το πέταξα και το έσπασα.. 

Όσο για τα z αν ήταν σε πιο προσιτές τιμές θα το τολμούσα..

Το καλυτερο κινητο που εβγαλε η Sony και με τα λιγοτερα προβληματα πρεπει να ειναι το Z2. Σαν αυτο δεν προκειται να ξαναυπαρξει κινητο. Και τα Compact ειναι ωραια σαν ιδεα αρα αν ειναι να κοστιζει πχ το Z5 compact ακριβοτερα απο τα Z3 και Z3+ κλαφτα χαραλαμπε.

Επισης οπως σχολιαζει και ενας απο κατω στα σχολια του skroutz κυριολεκτικα στα παντα το ιδιο design ρε γμτ.

Η αλήθεια είναι ότι από άποψη design είναι πραγματικά ακριβώς το ίδιο.. απειροελάχιστες διαφορές.. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα και έτσι, για εμένα τουλάχιστον, είναι από τα πιο ομορφα κινητα..

Δημοσ.

Τα Ζ δν μ αρέσουν μάλλον αρεσαν σαν εμφανιση αλλά το graphite z5 είναι όλα τα λεφτά!

Έπαθα πλάκα όταν το είδα αν όχι το πιο όμορφο από τα πιο όμορφα κινητά τις αγοράς!

Δημοσ.
καλησπέρα παιδία. Εδώ και 2.5 χρόνια είμαι κάτοχος ενός galaxy s3 το οποίο αγορασα καλοκαίρι του 2013. Έφτασε όμως ο καιρός που βγάζει κολλήματα, και εχω τεράστιο θέμα με την μπαταρία. Την ημέρα μπορεί να χρειαστεί να το φορτίσω και 3 φορές χωρίς καν να το χρησιμοποιώ. 
Για να μην πολυλογώ, μπαίνω στο ψητό.
Δεν υπήρξα ποτέ χρήστης iphone. Ήμουν και ( νομίζω ) ότι ακόμα είμαι κατά των iphone. Όχι της apple. Υπερεκτιμημένα, πανάκριβα, σούπα. Αλλά εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ. 
Με τα htc δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν ειχα ποτέ, ούτε είχα την ευκαιρία να τεστάρω κάποιο.
Όσον αφορά τα samsung το s6 μου αρέσει πολύ, αλλά διαβάζω τελευταία ότι το multitasking τους παρουσιάζει προβλήματα. 
Ως budget έχω τα 400-450 ευρώ. Αν αξίζει τόοοοοοοσο πολύ πάω στα 600+ του iphone, αλλά λυπάμαι να δώσω τόσα για κινητό. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός μεταχειρισμένου αλλά οι τιμές δεν έχουν καμιά τρελή διαφορά με τις τιμές καινούριου ( ιντερνετικών τιμών πάντα ). Και το θεωρώ λίγο επίφοβο, όσον αφορά την κατάσταση που μπορεί να είναι ένα μεταχειρισμένο.
Ξέρω ότι οι μπαταρίες δεν κρατάνε, οπότε δεν το έχω σαν απαιτούμενο χαρακτηριστικό. Αυτό που με απασχολεί είναι η κάμερα και να μου κρατήσει για τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια.
Αυτά. Σας ευχαριστώ. καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις/απόψεις. Δεν είμαι κολλημένος, ούτε αρνητικός σε κανέναν ενδεχόμενο.

Βρέθηκα και εγω στην ίδια κατάσταση με εσένα για το αν αξίζει η αγορά iPhone η όχι...εγω προσωπικά πήρα ένα 4s λόγω του πτι το πήρα σε παρά πολύ καλή τιμή...δεν ενθουσιάστηκα απο το λογισμικό και δεν ένιωσα αυτο που λένε αν μπεις στην Apple δεν ξανά φεύγεις ποτέ..( προςωπικη άποψη πάντα) τωρα είμαι λίγο στο ψάξιμο για καινουργιο κινητό και έχω καταλήξει σε μια εταιρία αμφιλεγόμενη για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλα προσωπικά όσο αναφορά το συγκεκριμένο κινητό δεν έχω βρει κάτι αρνητικό απο τα reviews και διαφορά βιντεάκια απο κατόχους στο YouTube...μιλάω για το blackberry passport...πλέον στο best price το βρίσκεις στα 456€ χαμηλότερη τιμή..εγω προτείνω αυτο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα ( και ζητώ συγγνώμη αν εχω κουρασει ) αλλα πουλησα το παλιο μου κινητο στα 100 ευρω και πλεον η αγορα ενος καινουριου κινητου καθισταται αμεση! Το budget κυμαινεται στα ιδια επιπεδα (400-450) αλλα μου ειναι πιο ευκολο να κανω την υπερβαση και να δωσω κατι παραπανω. Και απο τοτε που ξεκινησα το θεμα μεχρι τωρα, το μεταχειρισμενο 6αρι μπορει να βρεθει και στα 450 ευρω.

Μετα απο γενικοτερο ψαξιμο ξανα και ξανα κατεληξα στο galaxy s6 και το iphone 6. ( το plus το ψιλοαποκλειω λογω του οτι νομιζω πως παραειναι μεγαλο ). Οσο καλο και αν ειναι το g4 δεν με ελκυει καθολου. Και σαν εταιρεια και το κινητο σαν design αυτο καθαυτο. Για τις δυνατοτητες του προφανως δεν σχολιαζω κατι. Ειναι εξαιρετικο.

Υπενθυμιζω οτι κυρια χαρακτηριστικα ειναι η καμερα του, να ενημερωνεται/αναβαθμιζεται το λογισμικο του για οσο το δυνατον μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και η αποδοση του να μην παρουσιασει δραματικη πτωση με το χρονο καθως το κινητο θα το εχω για τουλαχιστον 2-3 χρονια.

Επισης να τονισω οτι ειμαι χρηστης mac υπολογιστη. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο δινει bonus στην επιλογη ενος iphone. 

Σας ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα ( και ζητώ συγγνώμη αν εχω κουρασει ) αλλα πουλησα το παλιο μου κινητο στα 100 ευρω και πλεον η αγορα ενος καινουριου κινητου καθισταται αμεση! Το budget κυμαινεται στα ιδια επιπεδα (400-450) αλλα μου ειναι πιο ευκολο να κανω την υπερβαση και να δωσω κατι παραπανω. Και απο τοτε που ξεκινησα το θεμα μεχρι τωρα, το μεταχειρισμενο 6αρι μπορει να βρεθει και στα 450 ευρω.

Μετα απο γενικοτερο ψαξιμο ξανα και ξανα κατεληξα στο galaxy s6 και το iphone 6. ( το plus το ψιλοαποκλειω λογω του οτι νομιζω πως παραειναι μεγαλο ). Οσο καλο και αν ειναι το g4 δεν με ελκυει καθολου. Και σαν εταιρεια και το κινητο σαν design αυτο καθαυτο. Για τις δυνατοτητες του προφανως δεν σχολιαζω κατι. Ειναι εξαιρετικο.

Υπενθυμιζω οτι κυρια χαρακτηριστικα ειναι η καμερα του, να ενημερωνεται/αναβαθμιζεται το λογισμικο του για οσο το δυνατον μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και η αποδοση του να μην παρουσιασει δραματικη πτωση με το χρονο καθως το κινητο θα το εχω για τουλαχιστον 2-3 χρονια.

Επισης να τονισω οτι ειμαι χρηστης mac υπολογιστη. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο δινει bonus στην επιλογη ενος iphone.

Σας ευχαριστω και παλι.

Αν δεν ταράξεις το Android σου κινητό στο customization πάρε iPhone που συνεργάζεται άψογα με το Mac. Μόνο και μόνο για αυτό αλλιώς αφού δεν σου αρέσει το g4, πάρε s6. Δες και το note 4
Δημοσ.

Δεν προκειται να το ταραξω! Μονο φοντο αλλαζω.. χαχαχαχα

Τα note νομιζω ειναι too much! Ειδικα για εναν φοιτητη.. pen και 5 φευγα ιντσες μου ειναι εντελως αχρειαστα.

Βασικο χαρακτηριστικο που με καιει πολυ ειναι η αντοχη στο χρονο. Ισως και μεταπωλητικη αξια. 

Δημοσ.

Δεν προκειται να το ταραξω! Μονο φοντο αλλαζω.. χαχαχαχα

Τα note νομιζω ειναι too much! Ειδικα για εναν φοιτητη.. pen και 5 φευγα ιντσες μου ειναι εντελως αχρειαστα.

Βασικο χαρακτηριστικο που με καιει πολυ ειναι η αντοχη στο χρονο. Ισως και μεταπωλητικη αξια. 

Ε αποφάσισε πια! Τα note είναι too much, μεταχειρισμένα δεν, edge και iphone σου λένε όχι βρες μια ενδιάμεση λύση! Εγώ δεν θα σου πω κάτι γιατί υποτίθεται δεν ξέρω και δεν πρέπει να σχολιάζω...

Δημοσ.

Τα 2 κορυφαία στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή είναι το g4 και η σειρά s6

Σαν κινητα αυτήν την στιγμή, εκτός της μπαταρίας είναι άψογα και τα 2

Άριστες κάμερες

Τέλειες οθόνες

Ταχύτητα και τα δύο

Από εκεί και πέρα αφού θες το κινητο για 2-3++ χρόνια, ο επεξεργαστής του s6 είναι δυνατότερος(ισως να βοηθήσει αυτό ενδεχομένως σε μελλοντικές αναβαθμίσεις)

Από την άλλη η μπαταρία του g4 είναι αφαιρουμενη, αρα μετά από 2-3 χρόνια αν πάθει κάτι αγοράζεις καινούργια, ενω στο s6 πρέπει να το ανοίξεις για να αλλάξεις

Ντάξει στο κομμάτι της εμφάνισης παίζει καθαρά ρόλο το θέμα του προσωπικού γούστου. Μπορει και να υπερέβαλα όσον αφορά το s6, αλλά δικαιολόγησέ το λόγω του ότι ειμαι 2.5 χρονια χρηστης πλαστικούρας. Τεράστια πρόοδος από τη samsung όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Αυτό νομίζω δεν το αμφισβητεί κανείς.

Να πω την αλήθεια μου, το thread αυτό το έκανα για να δω κατά πόσο θα βρει υποστηρικτές το iphone. Είμαι 90% αποφασισμένος για galaxy s6, απλά είχα ενδοιασμούς μήπως προτείνουν αρκετοί να πάω σε iphone. αλλά (προς εκπληξη μου) δεν λαμβάνει τόση στήριξη παρά το γεγονός ότι μεχρι και η κουτση μαρία έχει ένα. Και στις αγγελίες γίνεται πανικός.

Κραταω την λέξη.... Πλαστικουρα....

Την χρησιμοποιούν αρκετοί... είναι και οι ίδιοι που στο τέλος αγοράζουν μεταλλικό ή γυάλινο κινητό, το οποίο ύστερα 'ντύνουν με πλαστικες θήκες και δεν τις βγάζουν ποτέ από πανω του

Δημοσ.

Πραγματικά τώρα,έχω να αλλάξω μπαταρία σε κινητό απο εποχές 3210 (Ni-mi).Αυτή η φοβία μη-μου-πάθει-κάτι-το-μπάτερυ-πάκ-και-τρέχω είναι καθαρά ψυχαναγκασμός.

Σίγουρα η μπαταρία του S6 θα μπορούσε/θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερη τηρουμένων των αναλογιών (ναυαρχίδα γαρ).Κάποιους τους καλύπτει,κάποιους πάλι όχι.Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις με το κινητό και τι λογίζεται ώς "νορμάλ" χρήση.Προσωπικά εχω περίπου 36 ώρες αυτονομίας.

Δημοσ.

Η μπαταρια δεν με απασχολει ιδιαιτερα. Ενα power bank ειναι υπεραρκετο να βγαλει και 4-5 φορτισεις σε περιπτωση που χρειαστει.

Ολα τα κινητα, πανω κατω, εχουν τις ιδιες ικανοτητες στον τομεα της μπαταριας.

Ειμαι 50-50 ακομα οσον αφορα τα s6 και iphone 6.

Δημοσ.

Έχουν μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Θες Android η iOS? Εγώ καταλαβαίνω ότι λόγω και άλλων apple συσκευών θες iOS .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...