Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πηγαινα για μεταχειρισμενο θα το σκεφτομουν κυριως για το ενδεχομενο του iphone. αν παω σε s6 ή g4 λογικα θα προτιμησω καινουρια..

Φανταζομαι αναφερεσαι στο Iphone 6. Δεν αξιζει ουτε με σφαιρες να δωσεις 500-520ευρω για Used Iphone 6 οταν με λιγα παραπανω το παιρνεις σφραγισμενο.

Δημοσ.

Ναι.. καινούριο έχει γύρω στα 570.. έλεγα αν έβρισκα με παζάρι τίποτα στα 400-450 max ή κανένα plus.. ακόμα και μεταχειρισμενα όμως τα ρημάδια έχουν πολύ υψηλή τιμή..

Δημοσ.

Εγω το πρωι αυριο ειναι να παραγγειλω κινητο απο καποιο Skroutz καταστημα.

Παιδια θελω μια βοηθεια ... το τελευταιο κλικ που λενε.

Ειμαι στα τρια εγω, δεν γνωριζω πολλα και θα ηθελα την γνωμη σας:

1. Samsung Galaxy S6

Ειμαι πολυ κοντα για το λογο οτι μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα

2. Samsung Galaxy S6 edge

Ακουσα για καλυτερη μπαταρια, αλλα και αυτο ομορφο. Με χαλανε λιγο οι ακρες (καμπυλες) τις οθονης

3.Apple Iphone 6 Gold 16GB

Δεν ξερω ρε παιδια να πω την αληθεια το γουσταρω πολυ αλλα αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απ τα παραπανω.

Ισχυει οτι δεν μπορει να συνθεθει με PC για μεταφορα αρχειων Mp3, εικονες, κτλ;

Πως θα ακουω την μουσικη μου;

Δημοσ.

Εγω το πρωι αυριο ειναι να παραγγειλω κινητο απο καποιο Skroutz καταστημα.

Παιδια θελω μια βοηθεια ... το τελευταιο κλικ που λενε.

Ειμαι στα τρια εγω, δεν γνωριζω πολλα και θα ηθελα την γνωμη σας:

1. Samsung Galaxy S6

Ειμαι πολυ κοντα για το λογο οτι μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα

2. Samsung Galaxy S6 edge

Ακουσα για καλυτερη μπαταρια, αλλα και αυτο ομορφο. Με χαλανε λιγο οι ακρες (καμπυλες) τις οθονης

3.Apple Iphone 6 Gold 16GB

Δεν ξερω ρε παιδια να πω την αληθεια το γουσταρω πολυ αλλα αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απ τα παραπανω.

Ισχυει οτι δεν μπορει να συνθεθει με PC για μεταφορα αρχειων Mp3, εικονες, κτλ;

Πως θα ακουω την μουσικη μου;

Galaxy S6 επειδη ειναι πιο φθηνο απο το Iphone και με παραπανω χωρο που βλεπω οτι σε ενδιαφερει στα χρηματα που διαθετεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα το Samsung Galaxy S6 τελικα στα 515€.

Η μπαταρια στις 4 το απογευμα που το πηρα ηταν στο 27%. και τωρα 20:40 ειναι 15%. Για να δουμε.

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τι κανω με την πρωτη φορτιση;

To αφηνω να σβησει μονο του και μετα το φορτιζω για καποιες ωρες, η απλα το αφηνω να φτασει 100%.

Το φορτιζω κλειστο εννοειτε.

(Παιζει να ξαναεκανα την ερωτηση σημερα το πρωι σε καποιο θεμα αλλα δεν μπορω να βρω το θεμα, ισως να εκανα λαθος και να μην πατησα αποστολη πανω στην βιασυνη μου.)

α και κατι ακομη, το παιδι του καταστηματος μου εκοψε την καρτα sim μου για να χωρεσει μιας και περνει nano. Τι κανω, πειραζει που ειναι ετσι η να αλαξω sim;

Δημοσ.

Εμένα πάντα οταν αγοραζα κινητο μου λεγανε πριν καν το ανοιξω να το αφησω κλειστο να φορτισει για κανενα 10ωρο τουλαχιστον και στις πρωτες 5 φορτισεις περιπου να περιμενω μεχρι να κλεισει απο μπαταρια..

Με τη sim δε θα εχεις προβλημα.. δε χρειαζεται να αγορασεις αλλη.. ενος φιλου βεβαια δεν εκανε καλη επαφη και χρειαστηκε να αγορασει.. αλλα μεχρι τοτε, αφου δουλευει κανονικα δεν θα εχεις θεμα..

το πηρες λίγο ακριβά στα 515.. τιμες σκρουτζ ειναι γυρω στα 460-470..

Δημοσ.

Πηρα το Samsung Galaxy S6 τελικα στα 515€.

Η μπαταρια στις 4 το απογευμα που το πηρα ηταν στο 27%. και τωρα 20:40 ειναι 15%. Για να δουμε.

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τι κανω με την πρωτη φορτιση;

To αφηνω να σβησει μονο του και μετα το φορτιζω για καποιες ωρες, η απλα το αφηνω να φτασει 100%.

Το φορτιζω κλειστο εννοειτε.

(Παιζει να ξαναεκανα την ερωτηση σημερα το πρωι σε καποιο θεμα αλλα δεν μπορω να βρω το θεμα, ισως να εκανα λαθος και να μην πατησα αποστολη πανω στην βιασυνη μου.)

α και κατι ακομη, το παιδι του καταστηματος μου εκοψε την καρτα sim μου για να χωρεσει μιας και περνει nano. Τι κανω, πειραζει που ειναι ετσι η να αλαξω sim;

Οι μπαταρίες λιθίου δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο μνήμης όπως οι παλαιότερες του καδμίου, χρησιμοποίησε το κανονικά, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο.

Για την σιμ αν δουλεύει τότε μην την αλλάξεις.

Δημοσ.

Οι μπαταρίες λιθίου δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο μνήμης όπως οι παλαιότερες του καδμίου, χρησιμοποίησε το κανονικά, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο.

Για την σιμ αν δουλεύει τότε μην την αλλάξεις.

Ωραια, ευχαριστω.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησέ το μέχρι να κλείσει και μετά φ΄ρτισέ το για κανά 6ωρο! Τη sim άλλαξέ την μόνο αν ειναι παλιά και έχεις θέμα  με το 4G αλλιώς κράτα αυτή που έχεις

Δημοσ.
το πηρες λίγο ακριβά στα 515.. τιμες σκρουτζ ειναι γυρω στα 460-470..

Ξερω αλλα ηθελα να το παρω σημερα και πηγα στο κοντινοτερο καταστημα στο οποιο ηταν αμεσα διαθεσιμο.

Και εγω στα 460-470 το βλεπω στα ποιο πολλα.

Οκ @The Lord K. Θα προσπαθησω να το διατηρησω ως αυριο το βραδυ πριν τον υπνο με τα 10% τις μπαταριας που διχνει τωρα.

Δημοσ.

Δεν διάβασα πολύ (έχω πονοκέφαλο :lol:

Σήμερα είδα Xperia Z5 στο Media Markt και έμεινα κόκαλο. Το κινητό απλά πετάει. Δεν νομίζω ότι τα S6, G4 έχουν να ζηλέψουν κάτι, απλά το δίνω σαν εναλλακτική επειδή είδα ότι κοιτάς και στα λεφτά του iPhone αν αξίζει. Βέβαια υπάρχει και το σάπιο service στη μέση.

Δημοσ.

Και κλασσικα με τετοια τιμη δεν πας πουθενα https://www.skroutz.gr/s/7401406/Sony-Xperia-Z5-32GB.html

Καλα το γραφουν και στα σχολια απο κατω οτι τωρα που εχουν πεσει οι τιμες σε S6,edge αλλα και G4 κατα πολυ αλλα και το 6s εχει βγει ηδη αργησε πολυ να το βγαλει και δυστηχως η τιμη απαγορευτικη. Ειδικα για το Z5 compact 2gb ram κινητο στα 510+ευρω????Τι πολλα μπραβο στην Sony ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο.

Και εγω αν παω σε καποιο Public οποιο κινητο και να δουλεψω λιγο με λιγα specs θα πεταει το κινητο γιατι δεν του εχουν τιποτα περασμενο μεσα....

Δημοσ.

Ανεκαθεν μου αρεσαν τα sony κινητα.. απο τη σειρά walkman που ειχα κανα 2-3 κατα καιρους μεχρι τα σημερινα Z! 

Αλλά από ένα σημείο και μετά τα απέφευγα.. το τελευταιο που ειχα ηταν ενα xperia sole! ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ειχα μεχρι σημερα..

Αλλα τα Z παντα με τραβουσανε.. οι τιμες ωστοσο απαγορευτικες, και με τα samsung σε πολυ πιο προσιτες τιμες, η επιλογη ηταν μονοδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...