Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα μαζι σου.. το λεω με την προοπτικη οτι δεν αποκλειω και το ενδεχομενο ενος μεταχειρισμενου.

Να την αποκλυεις. Αν θες φθηνοτερο κινητο μπορεις να παρεις να σου μεινουν χρηματα στην ακρη,βλεπε πχ One Plus One απο εξωτερικο,Alcatel Idol κλπ

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι τόσο απαγορευτικό; Το φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια αλλα δεν το απεκλεια σαν ενδεχομενο..

Δεν ειμαι και πολυ σχετικός με αγορές από εξωτερικό.. αν εννοείς ebay,amazon κλπ..

Δημοσ.

Οχι στα χρηματα που διαθετεις μπορεις να παρεις και φθηνοτερα κινητα απο Ελλαδα οπως ειπα,αν θες να σου μεινουν αρκετα χρηματα, δεν αξιζουν τα Used κινητα.

Δημοσ.

Εγω αγοραζω εδω και 2 χρονια μεταχειρισμενα!
Αμα ξερεις τι πρεπει να προσεξεις και να ψαξεις πιστευω δν θα εχεις προβλημα!
Εγω αλλαξα 5 κινητα δν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα αλλα η αληθεια ειναι δν υπαρχει η αισθηση του καινουριο του να βγαζεις τις ζελατινες εσυ! Αλλα ειναι 1 ωρας χαρα μετα ειναι ακριβως το ιδιο!
Και οταν λεμε used εννοουμε μηνα αντε 2 τα οποια αξιζουν και με το παραπανω γτ εχουν 30% χαμηλοτερη τιμη και στην ουσια δν εχουν καμια διαφορα με καινουριο!

Δες απο εξωτερικο αμα δν βιαζεσαι θα βρεις πολυ κλτρο deal με κλτρες τιμες απο Ελλαδα!
Πχ one plus 2 Meizu mx5 pro (που θα ειναι κτηνος κ απο τα κλτρα κινητα φετος) η περιεμενε για Nexus 6P που πραγματικα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει μεχρι τωρα!Αλλα η τιμη του ξεφευγει ακομα τουλαχιστον!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βιάζομαι τοσο πολυ το κινητο.. τωρα αρχισα το ψαξιμο γιατι το τωρινο μου πλεον δεν τραβαει.. αρχιζει και με εγκαταλειπει..

χριστουγεννα ενδεχομενως και πιο αργα.. απλα πονταρω στις χριστουγεννιατικες προσφορες..

δεν ειμαι κατα του να παρω απο το εξωτερικο, απλα δεν ξερω τον τροπο.. site,εξοδα, κλπ..

μπορει να ειμαι υπερ των galaxy s, αλλα δεν ειμαι κολλημενος ωστε να αποκλειω αλλα ενδεχομενα/επιλογες.

Δημοσ.

Μx5 pro εχει ιδιο chip με το s6 (υποτιθετε το κλτρο φετος) ιδια ραμ και storage (τις samsung) κλτρο built FHD οθονη ναι λιγοτερα πιξελ αλλα αναθεμα αμα μπορεσεις να τα διακρινεις εκτος αμα ψαχνεις για αυτα, που παει να πει θα εχει κλτρες ταχυτητες και μπαταρια! Καμερα δν ξερουμε ακομα αλλα στα νουμερα (που δν λεν τπτ ) ειναι 21 mpx και θα εχει αρχικη τιμη 400 δολαρια αμα δν κανω λαθος!(η 450) δλδ 380-420 ευρο!
Παρα παρα πολυ καλο κ αμα ειχα τα λεφτα θα το τσιμπαγα!
Εγω λεω να παρω τον μικρο αδερφακι του meizu metal οταν βγει η ιντερνατιοναλ εκδοση! Ακομα ειναι presale!

Δημοσ.

για καποιον λογο τα φοβαμαι τα κινεζικα ωστοσο..

τσεκαρα το nexus 6p και μπορω να πω οτι μου άρεσε.. γνωριζουμε τιμη;

500 δολλαρια αμερικη 

600 ευρω θα ερθει Ευρωπη για αυτο λεω ειναι τσουχτερη!

Αμα περιμενεις ισως κατεβει αλλα δν ξερω να σου πω την αληθεια! Αμα παρουμε παραδειγμα το νεξους 6 που ακομα εχει 400 ευρω δν νμζω να πεσει ευκολα!

Αλλα νεξους με τοσο καλα χαρακτηριστικα τελειο built και επιτελους καλη καμερα αμα μπορεσεις να το παρεις με δωσεις καπως(να δωσεις 400 προκαταβολη και μετα απο 10-15 τον μηνα με δωσεις) θα αξιζε ΠΑΡΑ πολυ γτ ειναι κινητο που θα σου κρατασει σιγουρα μια 3ετια!

Εδω το νεξους 4 που δν προοριζοταν και ποτε για high end Κινητο στεκετε ακομα και τωρα κ ειναι καλο κινητο!

• Like 1
Δημοσ.

απο αποψη εμφανισης ( καθαρα ) μου αρεσε και το htc a9. ξεκαθαρα ενα wannabe iphone 6. ισως για αυτο να μου αρεσε εμφανισιακα.

αλλα εσωτερικα, δεν ξερω συγκεκριμενα τι παιζει..

Δημοσ.

Καλο κινητο ειναι μν σε φοβιζει!
sd 617 ειναι με 3 ραμ αμα το παρεις ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο και δν θα εχεις ουτε κολιματα τουτε τπτ!
Απλα πανω απο 400 ευρω δν θα αξιζει!(να σου πω τν αληθεια ουτε 400 αξιζει γτ με τα ιδια λεφτα περνεις g4 που ειναι ανωτερο) αλλα αμα σου αρεσει τοσο ναι γτ οχι ειναι αρκετα καλο κινητο!

Δημοσ.

θα περιμενω λιγο καιρο να κυκλοφορησει για τα καλα να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη..

με τα μεχρι τωρα δεδομενα, φαβορι ειναι τα g4 και s6.

Δημοσ.

Στα λεφτά που δίνεις παίρνεις κάτι πραγματικά πολύ καλό του κουτιού,  δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να σκέφτεσαι μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Στα λεφτά που δίνεις παίρνεις κάτι πραγματικά πολύ καλό του κουτιού, δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να σκέφτεσαι μεταχειρισμένο.

Ανάλογος και σε τι θέλει να παρει!

Αμα θέλει g4 οχι δν αξίζει να πάει σε μεταχειρισμένο αλλά άμα θέλει s6 υπάρχουν ούτε μήνα με 400 ευρώ η μπορεί να πάρει το edge στην τιμή του κανονικού!

Άμα ξέρεις να διαλέγεις μεταχειρισμένα είναι κλτρη επιλογή!

Δημοσ.

Αν πηγαινα για μεταχειρισμενο θα το σκεφτομουν κυριως για το ενδεχομενο του iphone. αν παω σε s6 ή g4 λογικα θα προτιμησω καινουρια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...