Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Με την τελευταία σου λογική σου πρότεινα το Μ8 αντί του Μ9 . Δεν νομίζω ότι 400€ είναι τιμή ναυαρχίδας. Από το Ζ3 εδώ και 6 μήνες δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Το αντίθετο. Δουλεύω εναλλάξ και τα δύο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως και από το Μ7 που είχα. Όπως βλέπεις σου πρότεινα μοντέλα που δουλεύω και όχι ότι ακούω από εδώ και από εκεί. Δεν ειναι καλη τιμη για το M8 παντως,ειδικα τωρα που επεσε και η τιμη στο M9. Αλλωστε και το Android 6 τελευταια αναβαθμιση θα ειναι και να σου πω ακομα οτι και το M7 Android 6 δεν θα παρει και ας εχει πολυ δυνατα Specs.
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άρα παραμένει φαβορί το S6 και περιμενω μηπως πεσει κι αλλο το Μ9. Μεσα σε ενα μηνο το s6 επεσε 100 ευρώ.. Δεν είναι και λίγα..
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το M9 υπερθερμενεται αρκετα δν νμζω να αξιζει η αγορα του! Αμα ημουν αναμεσα σε Μ9-Μ8 θα προτιμουσα το Μ8 εγω! Οποτε κλτρα σε s6 πανε αμα θελεις φετινη ναυαρχιδα!
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άρα παραμένει φαβορί το S6 και περιμενω μηπως πεσει κι αλλο το Μ9. Μεσα σε ενα μηνο το s6 επεσε 100 ευρώ.. Δεν είναι και λίγα.. Galaxy S6,LG G4,Nexus 6,One Plus two και παει λεγοντας απο Android. Το M9 υπερθερμενεται αρκετα δν νμζω να αξιζει η αγορα του! Αμα ημουν αναμεσα σε Μ9-Μ8 θα προτιμουσα το Μ8 εγω! Οποτε κλτρα σε s6 πανε αμα θελεις φετινη ναυαρχιδα! Εν μερη και ποιο κινητο δεν ζεστενεται στις μερες μας.Υπαρχουν ατομα που ακομα και στο S6 edge λενε οτι τους ζεστενεται.
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εν μερη και ποιο κινητο δεν ζεστενεται στις μερες μας.Υπαρχουν ατομα που ακομα και στο S6 edge λενε οτι τους ζεστενεται. Ναι ομως εχει διαφορα ζεστενεται (δλδ κοντα στους 40 βαθμους) κ ψηνω αυγα 50-60 ισως και παραπανω το Μ9! Το edge ειναι σε νορμαλ επιπεδα και αμα λεν οτι εχουν προβλημα με υπερθεμανση τοτε η δν εχουν ιδεα η εχουν ελατοματικο μοντελο! Ολα ζεστενενται αλλα καποια Υπερθερμενονται!
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το m9 το ανεφερα μονο και μονο λογο της διαφορας τιμης του απο το Μ8. Το m8 ειναι κινητο του 2014 και κοστιζει ακριβοτερα απο το LG G4,απλα δεν γινεται να το προτεινουμε πλεον αυτο το κινητο. Ας ειχε 280ευρω να σου ελεγα οτι ειναι σουπερ επιλογη.
GianniSM Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Με ψυχρή λογική το G4 είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή σήμερα,και εδώ μπορώ να επιχειρηματολογήσω, για υποκειμενικά κριτήρια όμως όπως κολλήματα με συγκεκριμένες εταιρίες δεν...
Xristos_Metal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Φιλε σε αυτα τα λεφτα που δινεις ολες οι προτασεις ειναι πολυ καλες και ολα ειναι κινηταρες. Οι διαφορες μεταξυ τους ειναι σε κλασματα των δευτερολεπτων που ουτε που θα καταλαβεις. Παρε αυτο που γουσταρεις και σαρεσει πιο πολυ γιατι με το περασμα του χρονου αυτο ειναι που θα μετραει. Αν σαρεσε το S6/G4/6s κτλ κτλ παρτο μην ακους τον οποιοδηποτε, μιλαμε για απειροελαχιστες διαφορες στη καθημερινη χρηση.
technology_guy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στην περίπτωση που η αγορά του πρέπει να γίνει άμεσα, θα πρότεινα s6/edge. Στην περίπτωση όμως που μπορείς να περιμένεις 1-2 μήνες, το s6 edge+ θα ήταν μια πολύ καλή αγορά όπως και το 6s/6s plus
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε 1-2 μήνες δηλαδή μου λες οτι το edge θα πιάσει τιμές απλού s6; ή ότι το 6s/6s plus θα πέσει τόσο; εδώ αμάν κάνουμε να πέσει το iphone κανέναν ευρώ το μήνα.. κάθε άλλο παρά πτώση παρουσιάζει η τιμή του..
technology_guy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε 1-2 μήνες δηλαδή μου λες οτι το edge θα πιάσει τιμές απλού s6; ή ότι το 6s/6s plus θα πέσει τόσο; εδώ αμάν κάνουμε να πέσει το iphone κανέναν ευρώ το μήνα.. κάθε άλλο παρά πτώση παρουσιάζει η τιμή του.. όχι δεν σου λέω αυτό. Λέω πως θα έχει πέσει το edge+ κανά κατοσάρι ακόμα που σημαίνει ~580 ευρώ. Βάζει κάτι παραπάνω και αν αποταμιεύει 50 ευρώ το μήνα π.χ. έφτασε το ποσό που θέλει. Όσο για τα iphone θα πέσουν κανα 50αρι ακόμα μέσα σε 2 μήνες.
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 όχι δεν σου λέω αυτό. Λέω πως θα έχει πέσει το edge+ κανά κατοσάρι ακόμα που σημαίνει ~580 ευρώ. Βάζει κάτι παραπάνω και αν αποταμιεύει 50 ευρώ το μήνα π.χ. έφτασε το ποσό που θέλει. Όσο για τα iphone θα πέσουν κανα 50αρι ακόμα μέσα σε 2 μήνες. Και πάλι δεν τα δίνω τόσα αδερφέ.. Νομιζω κιόλας ότι το edge δεν αξίζει τα 100-130 ευρώ παραπάνω. Η μόνη υπέρβαση που ίσως να έκανα θα ήταν για το iphone και αυτην αν αξιζε τόσο. Απ'ότι φαίνεται, δεν αξίζει τόσο να αυξήσω το budget μου, οπότε παραμένω "κολλημένος" αν θες στο galaxy s6. ίσως μπω σε δευτερες σκεψεις για το g4..
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 όχι δεν σου λέω αυτό. Λέω πως θα έχει πέσει το edge+ κανά κατοσάρι ακόμα που σημαίνει ~580 ευρώ. Βάζει κάτι παραπάνω και αν αποταμιεύει 50 ευρώ το μήνα π.χ. έφτασε το ποσό που θέλει. Όσο για τα iphone θα πέσουν κανα 50αρι ακόμα μέσα σε 2 μήνες. Φανταζομαι τα γραφεις αυτα απο την περιπτωση σου. Ελεος ομως εν ετη 2015-2016 που θα κατσει ο αλλος να αποταμιευει χρηματα για να τα σκασει σε Iphone 6edge plus,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για 1μισθο+(αλλα δυστηχως δεν τα ξερεις εσυ αυτα λογω ηλικιας ) Και πάλι δεν τα δίνω τόσα αδερφέ.. Νομιζω κιόλας ότι το edge δεν αξίζει τα 100-130 ευρώ παραπάνω. Η μόνη υπέρβαση που ίσως να έκανα θα ήταν για το iphone και αυτην αν αξιζε τόσο. Απ'ότι φαίνεται, δεν αξίζει τόσο να αυξήσω το budget μου, οπότε παραμένω "κολλημένος" αν θες στο galaxy s6. ίσως μπω σε δευτερες σκεψεις για το g4.. Μπραβο σου για την απαντηση αυτη. Ορισμενοι νομιζουν οτι ή παιρνεις το full high end κινητο ή δεν αξιζει τιποτα αλλο χωρις να υπολογιζουν την τιμη του λες και ειναι στραγαλια. Δωσε λεει ο αλλος 600-600+ευρω σε Budget 450ευρω λες και σε αυτα τα χρηματα τα κινητα που υπαρχουν δεν τον υπερκαλυπτουν αλλα πρεπει να δωσει και παραπανω...... Για μενα χτυπα S6/G4/One Plus two κλπ απο Android και θα εισαι μια χαρα απο πλευρας high end κινητου. Στην περίπτωση που η αγορά του πρέπει να γίνει άμεσα, θα πρότεινα s6/edge. Στην περίπτωση όμως που μπορείς να περιμένεις 1-2 μήνες, το s6 edge+ θα ήταν μια πολύ καλή αγορά όπως και το 6s/6s plus όχι δεν σου λέω αυτό. Λέω πως θα έχει πέσει το edge+ κανά κατοσάρι ακόμα που σημαίνει ~580 ευρώ. Βάζει κάτι παραπάνω και αν αποταμιεύει 50 ευρώ το μήνα π.χ. έφτασε το ποσό που θέλει. Όσο για τα iphone θα πέσουν κανα 50αρι ακόμα μέσα σε 2 μήνες. Δηλαδη να περιμενει ο ενδιαφερομενος πχ 2 μηνες για να πεσει η τιμη του Iphone 6s plus 16gb απο τα 850ευρω στα 800ευρω???Ο ανθρωπος λεει οτι δινει χρηματα 400-450ευρω και του προτεινεις εσυ κινητο με 770(6s)+???? Ελεος ρε παιδια ορισμενοι αφου δεν το κατεχετε γιατι σχολιαζετε ???
GianniSM Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως η υπέρβαση που μπορεί να κάνει κάποιος δεν ξεπερνά το 15-20%, και αυτό αν πειστεί απόλυτα πως αξίζει τον κόπο. Το πιο απλό παράδειγμα, αγόρασα πρόσφατα ποδήλατο στα 500(με έπαιρνε και για παραπάνω, αλλά ζούμε δύσκολες εποχές), οπότε το να δώσω το ένα 50αρι παραπάνω μου πήρε 2 βδομάδες ψάξιμο να αποφασίσω να το δώσω. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.Όταν κάποιος λοιπόν μπαίνει και βάζει όριο χρημάτων θέλει να μάθει το καλύτερο που παίρνει σε αυτά τα πλαίσια, όχι το καλύτερο γενικώς.
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως η υπέρβαση που μπορεί να κάνει κάποιος δεν ξεπερνά το 15-20%, και αυτό αν πειστεί απόλυτα πως αξίζει τον κόπο. Το πιο απλό παράδειγμα, αγόρασα πρόσφατα ποδήλατο στα 500(με έπαιρνε και για παραπάνω, αλλά ζούμε δύσκολες εποχές), οπότε το να δώσω το ένα 50αρι παραπάνω μου πήρε 2 βδομάδες ψάξιμο να αποφασίσω να το δώσω. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Όταν κάποιος λοιπόν μπαίνει και βάζει όριο χρημάτων θέλει να μάθει το καλύτερο που παίρνει σε αυτά τα πλαίσια, όχι το καλύτερο γενικώς. συμφωνω απολυτα μαζι σου.. το λεω με την προοπτικη οτι δεν αποκλειω και το ενδεχομενο ενος μεταχειρισμενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα