Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδία. Εδώ και 2.5 χρόνια είμαι κάτοχος ενός galaxy s3 το οποίο αγορασα καλοκαίρι του 2013. Έφτασε όμως ο καιρός που βγάζει κολλήματα, και εχω τεράστιο θέμα με την μπαταρία. Την ημέρα μπορεί να χρειαστεί να το φορτίσω και 3 φορές χωρίς καν να το χρησιμοποιώ. 

Για να μην πολυλογώ, μπαίνω στο ψητό.

Δεν υπήρξα ποτέ χρήστης iphone. Ήμουν και ( νομίζω ) ότι ακόμα είμαι κατά των iphone. Όχι της apple. Υπερεκτιμημένα, πανάκριβα, σούπα. Αλλά εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ. 

Με τα htc δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν ειχα ποτέ, ούτε είχα την ευκαιρία να τεστάρω κάποιο.

Όσον αφορά τα samsung το s6 μου αρέσει πολύ, αλλά διαβάζω τελευταία ότι το multitasking τους παρουσιάζει προβλήματα. 

Ως budget έχω τα 400-450 ευρώ. Αν αξίζει τόοοοοοοσο πολύ πάω στα 600+ του iphone, αλλά λυπάμαι να δώσω τόσα για κινητό. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός μεταχειρισμένου αλλά οι τιμές δεν έχουν καμιά τρελή διαφορά με τις τιμές καινούριου ( ιντερνετικών τιμών πάντα ). Και το θεωρώ λίγο επίφοβο, όσον αφορά την κατάσταση που μπορεί να είναι ένα μεταχειρισμένο.

Ξέρω ότι οι μπαταρίες δεν κρατάνε, οπότε δεν το έχω σαν απαιτούμενο χαρακτηριστικό. Αυτό που με απασχολεί είναι η κάμερα και να μου κρατήσει για τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια.

Αυτά. Σας ευχαριστώ. καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις/απόψεις. Δεν είμαι κολλημένος, ούτε αρνητικός σε κανέναν ενδεχόμενο.

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Budget σου g4/s6 τα δυο κινητα που παιζουν. Γενικως βασικα σε κινητα ειναι απο τα πιο αξια αγορας καθως ειναι τιμια οσον αφορα στην τιμη και ειναι μεσα στον ανταγωνισμο. Εγω εχω το g4, σου βγαζει την μερα ωραιοτατα χωρις εκπτωσεις αλλα μεχρι εκει! Επισης η καμερα του ειναι φανταστικη. Αυτα. (Αν ειχα τα 60 ευρω παραπανω θα επαιρνα s6 για να πω την αληθεια οποτε για μενα πηγαινε στο s6 χωρις σκεψη)

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδία. Εδώ και 2.5 χρόνια είμαι κάτοχος ενός galaxy s3 το οποίο αγορασα καλοκαίρι του 2013. Έφτασε όμως ο καιρός που βγάζει κολλήματα, και εχω τεράστιο θέμα με την μπαταρία. Την ημέρα μπορεί να χρειαστεί να το φορτίσω και 3 φορές χωρίς καν να το χρησιμοποιώ.

Δεν υπήρξα ποτέ χρήστης iphone. Ήμουν και ( νομίζω ) ότι ακόμα είμαι κατά των iphone. Όχι της apple. Υπερεκτιμημένα, πανάκριβα, σούπα. Αλλά εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ.

Με τα htc δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν ειχα ποτέ, ούτε είχα την ευκαιρία να τεστάρω κάποιο.

Όσον αφορά τα samsung το s6 μου αρέσει πολύ, αλλά διαβάζω τελευταία ότι το multitasking τους παρουσιάζει προβλήματα.

Ως budget έχω τα 400-450 ευρώ. Αν αξίζει τόοοοοοοσο πολύ πάω στα 600+ του iphone, αλλά λυπάμαι να δώσω τόσα για κινητό. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός μεταχειρισμένου αλλά οι τιμές δεν έχουν καμιά τρελή διαφορά με τις τιμές καινούριου ( ιντερνετικών τιμών πάντα ). Και το θεωρώ λίγο επίφοβο, όσον αφορά την κατάσταση που μπορεί να είναι ένα μεταχειρισμένο.

Ξέρω ότι οι μπαταρίες δεν κρατάνε, οπότε δεν το έχω σαν απαιτούμενο χαρακτηριστικό. Αυτό που με απασχολεί είναι η κάμερα και να μου κρατήσει για τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια.

Αυτά. Σας ευχαριστώ. καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις/απόψεις. Δεν είμαι κολλημένος, ούτε αρνητικός σε κανέναν ενδεχόμενο.

Φιλε μου αν θελεις ενα καλο κινητο και κατω απο τα 400 ευρο ειναι το lg g4 ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λευτα και σιγουρα θα σε παει για 2-3 χρονια.

Ειναι ενα πολυ καλο και γρήγορο κινητο με μια απο της καλύτερες καμερες με πολυ καλυτερη αυτονομια αν το συγκρίνουμε με το s6 με αποσπομενη μπαταρια και sd που για εμένα ειναι πολυ βασικο..

Οσο για το iPhone προσωπικά δεν μου λεει κατι αν και ειχα παλιότερα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημένος.. Και εγω τα θεωρώ υπερτιμημένα για αυτο που σου προσφέρουν..

Δημοσ.

Στο Budget σου g4/s6 τα δυο κινητα που παιζουν. Γενικως βασικα σε κινητα ειναι απο τα πιο αξια αγορας καθως ειναι τιμια οσον αφορα στην τιμη και ειναι μεσα στον ανταγωνισμο. Εγω εχω το g4, σου βγαζει την μερα ωραιοτατα χωρις εκπτωσεις αλλα μεχρι εκει! Επισης η καμερα του ειναι φανταστικη. Αυτα. (Αν ειχα τα 60 ευρω παραπανω θα επαιρνα s6 για να πω την αληθεια οποτε για μενα πηγαινε στο s6 χωρις σκεψη)

Πριν κάτι χρόνια η αδερφή μου είχε το πρώτο διπύρηνο της αγοράς γενικά. Το είχε βγάλει η lg. Το optimus 2x αν δεν κάνω λαθος. ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Για να μην τα πολυλογώ το κινητό άρχισε να στραβώνει πάνω στο χρόνο περίπου ( άσχετα που το κράτησε 3 χρόνια ). Αλλά το έφτασε μέχρι το αμήν. Από τότε δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση την lg. Τα κινητά της βασικά. Στις τηλεοράσεις δεν έχω θέμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα απέφευγα τα lg. Για αυτό δεν την ανέφερα καν. Και το ερωτημα μου στην ουσια τιθεται μεταξυ galaxy s6, κανενα htc m8 ή m9 και σαν "outsider" ένα iphone.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη , από τα καλύτερα τηλέφωνα. Θα σου πρότεινα το Μ8 , δεν είναι το τελευταίο μοντέλο αλλά αξίζει κάθε ευρώ 

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=htc+one+m8

http://www.skroutz.gr/s/5292680/Sony-Xperia-Z3-16GB.html

Παραπάνω από 400-450 € δεν πρόκειται να δώσω στη ζωή μου για κινητό . Και πολλά είναι.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη , από τα καλύτερα τηλέφωνα. Θα σου πρότεινα το Μ8 , δεν είναι το τελευταίο μοντέλο αλλά αξίζει κάθε ευρώ 

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=htc+one+m8

http://www.skroutz.gr/s/5292680/Sony-Xperia-Z3-16GB.html

Διαβάζω τα χειρότερα για τα xperia. Οπότε δεν θελω να το ρισκαρω. Τωρα θα μου πεις μην ακους τι λεει ο καθε ενας, καθως παραπανω απο τους μισους μπορει να ειναι και ασχετοί κλπ κλπ κλπ. Μαζί σου. Αλλά για να το λέει η πλειονότητα δεν νομίζω να είναι τυχαίο.

Με το m8 κολλάω στο ότι δεν ειναι τελευταιο μοντέλο αλλά εχει τιμή τελευταίου μοντέλου. Δεν είμαι κανένας ορκισμένος γκατζετάκιας. Δε με απασχολεί να έχω το τελευταιο της τεχνολογίας. Αλλά με 50 ευρώ παραπάνω μπορώ να έχω το τελευταίο μοντέλο της ναυαρχίδας της samsung. ( δεν συνυπολογίζω τη σειρα note μιας και μου είναι too much ) Ναι μεν ίσως σε ένα τρίμηνο να βγει το s7 αλλά δεν με πειράζει. Και το s3 το πήρα μόλις βγήκε το 4. Δεν με πείραξε καθόλου.

Δημοσ.

Με την τελευταία σου λογική σου πρότεινα το Μ8 αντί του Μ9 .  Δεν νομίζω ότι 400€ είναι τιμή ναυαρχίδας.

Από το Ζ3 εδώ και 6 μήνες δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Το αντίθετο.  Δουλεύω εναλλάξ και τα δύο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως και από το Μ7 που είχα.

Όπως βλέπεις σου πρότεινα μοντέλα που δουλεύω και όχι ότι ακούω από εδώ και από εκεί. 

Δημοσ.

Σοβαρα συγκρινεις super low end lg με το high end τις εταιριας?!
Το g4 ειναι απο τα κλτρα κινητα φετος και δν εχει σε τπτ να φοβηθει απο samsung/apple απλα δν εχει καλο προμοσιον η εταιρια και λιγο ξεπερασμενο desing(σχεδων ιδιο με g2-g3 με ελαχιστες αλλαγες και ιδια πλαστικη κατασκευη που το τρεντ ειναι μεταλο πλεον)
Θα σου βγαλει ανετα 2-3 χρονια και εχει και αφαιρουμενη μπαταρια ετσι ωστε αμα σου βγαλει προβλημα(γτ σιγουρα μετα τν χρονο θα χασει λιγο την αποδοτικοτητα τις) μπορεις να την αλλαξεις ευκολα!
Σε galaxy s6 δν θα πηγαινα γιατι ΑΚΟΜΑ εχει προβλημα με την ραμ και δν λενε να το διορθωσουν!(κ μαλλον δν θα διορθωθει γτ το ιδιο ισχυει και για το νοτε 5 s6 edge+)
Οσο αναφορα το Μ8 πραγματικα ειναι κινηταρα(με εξαιρεση τν μετρια καμερα που δν ειναι και κακη) κατασκευη πολυ καλη ταχυτητα τρομερη κ γνκα πολυ πολυ καλο κινηοτ αλλα πιστευω για ναυαρχιδα 1.5 χρονου ειναι ακριβο!
Για τα xperia μπορει να μν ακους καλα αλλα το Ζ3 ειναι πραγματικα αστερι!

Περασε απο τα χερια μ για λιγο διαστημα και πραγματικα δν ηθελα να το αφησω (αλλα επρεπε) αξιζει καθε ευρω μπαταρια τελεια ταχυτητα πολυ καλη πολυ κοντα στο στοκ ανδροιδ μονο τα εικονιδια και χρωματα αλλαζουν (εχει λιγο bloatware αλλα ελαχιστο σε σχεση με τις αλλες εταιριες και πολλα μπορουν να διαγραφουν) και οθονη υπερ φωτεινη με πολυ ωραια χρωματα και contrast!
Εγω θα επερνα η Z3 η G4(η κινεζικο που παμε αλλου εδω) αμα ειχα τοσα λεφτα!
Ισως να διαλεγα g4 λογο μεγαλυτερης οθονης γτ το ιδανικο για μενα ειναι 5.5 ιντσες!

Δημοσ.

το lg που ανέφερα τότε αποτελούσε ναυαρχίδα. 500 ευρω ήταν αυτά. δεν ξεχνιούνται. και για 500 ευρω κανεις δεν εμεινε ικανοποιημένος. Μπορεί να υπερβάλω και να σνομπάρω αδίκως την lg και τα κινητά της, αλλά ντάξει. Προσωπικά γούστα και εμπειρίες είναι αυτές.

Half Evil, δεν έχω θέμα να εχω παλιοτερο μοντελο, αλλα να ειναι σε νορμαλ τιμη. Όπως ανέφερε και ο φίλος 2.1Ohm τα λεφτά είναι πολλά για ναυαρχίδα 1.5 έτους.

Έχω κολλήσει λίγο με το s6. Προχθες το πήρε ένα φιλαράκι και είχα την ευκαιρία να το δουλέψω λίγο και τρελάθηκα. πανέμορφο design.Επιτέλους η samsung έδωσε σουτ στην πλαστικούρα και πλέον μιλάμε και για ποιότητα κατασκευής. Αλλά μετά από ψάξιμο διαβάζω τα χειρότερα για την ram της αλλά για την καλύτερη κάμερα της αγοράς.

για τα sony δεν είμαι κατά όπως με την lg. αλλά κάτι θερμοκρασίες τρελές τις πιάνει η κάμερα, ιδιαίτερα κατά την εγγραφή 4k. όχι ότι θα χρησιμοποιώ 4κ αλλά όσο να πεις χτυπάει κάπως. γενικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που δίνεις τόσα λεφτά έχεις και απαιτήσεις. 

το καινούριο z5 μου άρεσε πάρα πολύ επίσης ειδικά στο άσπρο. 

το lg δεν με τραβάει και εμφανισιακά. θεωρώ πολύ "ξερό" το design του. Ένα ορθογώνιο μαύρο πράμα με δέρμα στο πίσω μέρος. Τίποτα που να σε τραβάει. 

Δημοσ.

φιλε πανε σε iphone αν μπορεις...(κατοχος του lg g2) πραγματικα το android χαλασε πλεον... θα σου παρει σιγουρα μια 5ετια για να κολλησει

Δημοσ.

Half Evil, δεν έχω θέμα να εχω παλιοτερο μοντελο, αλλα να ειναι σε νορμαλ τιμη. Όπως ανέφερε και ο φίλος 2.1Ohm τα λεφτά είναι πολλά για ναυαρχίδα 1.5 έτους.

Από την άλλη το ότι διατηρεί αυτή την τιμή - ναυαρχίδα 1,5 ετών,  (που προσωπικά νομίζωότι για την ποιότητά του δεν είναι πολύ μεγάλη), ίσως κάτι λέει.

το καινούριο z5 μου άρεσε πάρα πολύ επίσης ειδικά στο άσπρο. 

Αφενός η τιμή του θα είναι πολύ υψηλή για κινητό, γνώμη μου και αφετέρου με τέτοια οθόνη να δούμε τι μπαταρία θα έχει !!

Για την εγγραφή 4Κ δεν το σχολιάζω.  :P

Δημοσ.

χαχαχαχα καλά ναι την εγγραφή 4Κ κι εγώ την ανέφερα έτσι για να αιωρείται στην ατμόσφαιρα! μασάλι να γίνεται.. τα χαμε ολα η 4Κ εγγραφή μας μάρανε..

djbl3nd δε νομιζω ρε αδερφε να τραβηξει και πενταετια το πραμα.. νταξει, δεν ειναι οτι το ξεζουμιζω το κινητο, αλλα και με τη χρηση που κανω στα 5 με βλεπω απο τα κολληματα να το δινω πλασέ στον τοιχο..

Δημοσ.

Η lg εγινε εταιρια μετα το g2 τωρα παει να μας τα χαλασει παλι αλλα λογο πωλησεων οχι ποιοτητας κινητων!
Το Z3 δν ζεστενεται καθολου και 4Κ τραβαει μεχρι και 10 λεπτο, τουλαχιστον μεχρι τοσο τραβιξα εγω δν ξερω αμα μπορουσε και παραπανω!(το g3 που ειχα εβγαζε μεχρι 4-5 λεπτα κ μετα ζεστενοταν το ιδιο και το iphone 6s απο οτι εχω διαβασει σε φορουμ οποτε ειναι φυσιολογικο πανω κατω) 
το Ζ5 εμφανισιακα ειναι οτι κλτρο εχω δει ειδικα το μαυρο(graphite) και μιλαμε για το "απλο" οχι το μεγαλο με 5.5 ιτσες και 4Κ οθονη!
Δν το εχω πιασει στα χερια μ να σου πω αλλα απο reviews που ειδα λεν ζεστενεται και αυτο αλλα σε λογικα επιπεδα αλλα δν επιρεαζει καθολου την λειτουργια του ολα τρεχουν ρολοι!
Ο sd810 οσο και να το αγνουον και να λενε αλλα ζεστενεται δυστυχως και φτανει στα επιπεδα του 808 απο το throwtling! Οποτε οχι οτι δν θα στο συνηστουσα γιατι κινητα ειναι αλλα δν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα κ να πανε "χαμενα" λογο του οτι περνει λιγοτερα απο αυτα που θα επρεπε να σου δωσει!
για το s6 τι να σου πω γουστα ειναι αυτα εμενα δν μ αρεσε καθολου! Χαλια UI αρκετα βαρη και εχει προβλημα με το ram managment(memory leak) που δν θα διορθωθει εκτος αν κανεις ροοτ και βαλεις μια mod στο κινητο πραγμα που ειναι απαραδεκτο για μενα!
Επισης ο σχεδιασμος του ναι μεν καλος αλλα ειναι αχρηστος γιατι πολυ ευαισθητη συσκευη γλισταρει ευκολα γεμιζει δαχτυλιες και θελει 100% θηκη! και το εχουν κανει τοσο λεπτο και ελαφρη που κατανταει αηδια δλδ νμζεις κρατας παιχνιδακι και οχι κινητο!
Αφου πληρωνεις τοσα λεφτα πρεπει να νιωθεις καθε σπιθαμη του κινητου και να φωναζει Premium εμενα δν μ το εβγαλε ουτε στο ελαχιστο αυτο το s6!

Δημοσ.

Ντάξει στο κομμάτι της εμφάνισης παίζει καθαρά ρόλο το θέμα του προσωπικού γούστου. Μπορει και να υπερέβαλα όσον αφορά το s6, αλλά δικαιολόγησέ το λόγω του ότι ειμαι 2.5 χρονια χρηστης πλαστικούρας. Τεράστια πρόοδος από τη samsung όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Αυτό νομίζω δεν το αμφισβητεί κανείς.

Να πω την αλήθεια μου, το thread αυτό το έκανα για να δω κατά πόσο θα βρει υποστηρικτές το iphone. Είμαι 90% αποφασισμένος για galaxy s6, απλά είχα ενδοιασμούς μήπως προτείνουν αρκετοί να πάω σε iphone. αλλά (προς εκπληξη μου) δεν λαμβάνει τόση στήριξη παρά το γεγονός ότι μεχρι και η κουτση μαρία έχει ένα. Και στις αγγελίες γίνεται πανικός.

Δημοσ.

iphone δν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα το 6s plus ειναι παρα πολυ καλο κινητο (ισως το κλτρο φετος) τουμπανο επεξεργαστης ρολλαρει τελεια σιγουρα το πιο γρηγορο καμερα παρα πολυ καλη και οθονη!
αλλα δν αξιζει τα 800 ευρο του! Αμα σου περισευουν και δν εχεις τι να τα κανεις ναι παρε 6s plus αμα ομως ψαχνεις για πιο VFM τοτε με την καμια μν πας σε μηλο και το samsung θα σε εξυπηρετήσει το ιδιο καλα!
Παντως κινητο με προβληματα software εγω δν θα επερνα και ναι εχει ΠΟΛΥ καλη κατασκευη απλα οχι για μενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...