Προς το περιεχόμενο

Δοκιμάζοντας το Surface Book της Microsoft (Video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλασσικά πράγματα... σταθερή αξια: Windows = Bugs all over the place.

2rhnqlu.png

Είπε ο τύπος που κλείνεις την οθόνη του MacBook με το El Capitan και πρέπει να κάνεις restart για να πάρει μπρος.

Α! Αν δεν ξέρεις για τι μιλάω, μια βόλτα στο θέμα του El Capitan στο insomnia θα σε κάνει να καταλάβεις.

Χαχαχαχχαχα το ένα bug μετά το άλλο στο Καπιταν και εσύ μιλάς για ένα προϊόν που μόλις βγήκε και είναι η 1 γενιά του.

Πόνεσε πολύ που έστρεψε τα βλέμματα παντού και το είπαν MacBook killer ε;

Πάλι καλά που δεν έπαθες καρδιά μόλις είδες ποσο καλύτερο είναι σχεδόν σε όλα από ένα MacBook.

Καλό σου βράδυ :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Είπε ο τύπος που κλείνεις την οθόνη του MacBook με το El Capitan και πρέπει να κάνεις restart για να πάρει μπρος.

Α! Αν δεν ξέρεις για τι μιλάω, μια βόλτα στο θέμα του El Capitan στο insomnia θα σε κάνει να καταλάβεις.

Χαχαχαχχαχα το ένα bug μετά το άλλο στο Καπιταν και εσύ μιλάς για ένα προϊόν που μόλις βγήκε και είναι η 1 γενιά του.

Πόνεσε πολύ που έστρεψε τα βλέμματα παντού και το είπαν MacBook killer ε;

Πάλι καλά που δεν έπαθες καρδιά μόλις είδες ποσο καλύτερο είναι σχεδόν σε όλα από ένα MacBook.

Καλό σου βράδυ :)

Δεν το σβήνω για να το διαβάσεις ξανά ο ίδιος, μπας και καταλάβεις ποιος έχει το μεγαλύτερο "θέμα". :)

Α και μιας και το ξεκίνησες, θα ήθελαν πολύ τα Windows να έχουν το sleep ξε-sleep του osx... :P

Προσωπικά με το λειτουργικό έχω θέμα και αρνούμαι να δουλέψω με αυτό και όχι με το hardware του surface book. :)

• Like 2

Δεν το σβήνω για να το διαβάσεις ξανά ο ίδιος, μπας και καταλάβεις ποιος έχει το μεγαλύτερο "θέμα". :)

Α και μιας και το ξεκίνησες, θα ήθελαν πολύ τα Windows να έχουν το sleep ξε-sleep του osx... :P

Προσωπικά με το λειτουργικό έχω θέμα και αρνούμαι να δουλέψω με αυτό και όχι με το hardware του surface book. :)

Κοιτα σε τι θέμα είμαστε και με τι υφακι έγραψε :)

Ακριβώς αυτό! Όπως έγραψα και νωρίτερα, το HW είναι άψογο...

Κλασσικά πράγματα... σταθερή αξια: Windows = Bugs all over the place.

2rhnqlu.png

Αμα κάνω με ενα απλό Google search θα σου βγάλω ενα τόνο θέματα με iPad/iPhone η Mac που ακόμα και σήμερα δεν έχουν διορθωθεί όπως στο air 2 το μόνιμο cracking στην εξαγωγή του ήχου απο τα ηχεία που ουδέποτε το διόρθωσε η Apple.

Μονο feuture δεν το βάφτισε.

Πολυ άκυρο το post σου καθαρά fanboyικου τροπο σκέψης.

Πάμπολλα νεοεμφανιζομενα προϊόντα στην αγορά έχουν bugs και ελαττώματα που πολλά λύνονται με ανάλογο firmware/software update και αλλα γίνονται αντικατασταση προϊόντος.

Εκτός αν πρώτη φορά στην ζωή σου το αντιλαμβάνεσαι αυτο η κανεις πως δεν ξέρεις.

Να δούμε οταν βγει το iPad pro ποσα bugs και ελαττώματα θα εχει που ειμαι σίγουρος απο την πρώτη εβδομάδα θα γεμίσει το Ίντερνετ κσι τα φόρουμ με παράπονα χρηστών.

Να σε δω να γράφεις αντίστοιχα για την Apple να σε παραδεχτω.

• Like 3

Απ'οσο διαβάζω στα ξένα fora τα όποια προβλήματα στο Book οφείλονται κατα κυριο λογο στους drivers της καρτας γραφικων και στον Edge browser,η λογικη λεει πως με κάποιες αναβαθμίσεις (firmware κ.λ.π) θα λυθουν τα όποια θέματα σε όσους έχουν προκύψει.....

Φρονώ πως με την έλευση του στην Ευρώπη -μάλλον αρχές του έτους- θα έχει δοθεί λύση σε όλα.

Επίσης το Βook έχει πουλήσει μάλλον πολύ καλά,το να μπουν 10-20 άτομα στο φόρουμ να αναφέρουν το πρόβλημα τους ειναι φυσιολογικό...υπάρχουν κι άλλοι χίλιοι αναλογικά όμως που δε γράφουν διότι απλά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα !

Αφήστε που παρακολουθώ μερικούς Apple fanboys -στα ξενα fora πάντα- που μη μπορώντας να χωνέψουν την ανωτερότητα του Book απλά τρολλαρουν !!

Βρε ας ειχε κανα δαγκωμενο Μηλο απο πισω και θα βλεπαμε πολλές λιποθυμιές και λαοπροσκυνηματα. :-D :devil:

• Like 3

Οιχι μόνο θυμίζει acbook pro αλλά μοιάζει και στο σχεδιασμό του όπως και στις θύρες...

Σημασία έχει ότι είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα (αν όχι σε όλα) :)
  • Like 1

• Super Moderators

Κοιτα σε τι θέμα είμαστε και με τι υφακι έγραψε :)

Ήταν απλώς για να διαπιστώσεις πως ...δεν διαβάζεις ούτε καν τα δικά σου μηνύματα! :P

Εγώ που έχω surface pro 3 προτιμώ unix για την δουλειά μου και το χόμπι μου. Ακόμα και στο Surface Pro 3 που το έχω πάντα μαζί μου, έχω VMWare workstation με Linux και Mac OS X. ΄Το κάθε λειτουργικό διαπρέπει αλλού. Αλλά καμιά φορά και από ανάγκη. Δηλαδή xcode πως θα δουλέψω αν δεν έχω OS X?

Θα ήθελα να ρωτήσω,πώς καταφέρνεις και δουλεύεις σε virtual machine χωρίς να σε ενοχλεί το Lag?Εγώ δουλεύω σε VMWare αλλά νομίζω ότι έχει σημασία το ότι έχω μόνο 4 GB ram στο ultrabook μου (έχω ένα με ίδια specs του surface pro 2/3).Έχεις μήπως το μοντέλο με τα 8 gb ram?Έχει μήπως κάτι άλλο σημασία;

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Εγώ είμαι κάτοχος τόσο macbook pro, mac desktop όσο και του surface pro 3 και έχω να πω πως ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε, αν δεν έχει δοκιμάσει το ένα και το άλλο η άποψη του μάλλον διαστρεβλωμένη αν όχι λανθασμένη θα είναι.

Το περισσότερο μου χρόνο δουλεύω σε MacOS. Ναι, είναι πολύ ωραίο, υπέροχο, σταθερό κ.τ.λ. αλλά το surface από το pro 3 και μετά παίζει μπάλα σε εντελώς άλλη διάσταση και δεν υπάρχει κανένα (μα κανένα) σημείο να συγκριθεί με κάποιο προϊόν της apple.

Με το surface έχω τεράστια αυτονομία, γράφω σημειώσεις, μαγνητοσκοπώ διαλέξεις (καθώς κάνω μάθημα, γράφοντας με το στυλό), κάνω μάθημα και εκπαίδευση remote γράφοντας σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώ όλες τις παραδοσιακά desktop εφαρμογές μου και στο σπίτι απλά το τοποθετώ στο docking station και είναι ένα αρκετά δυνατό desktop για το 99% των απαιτήσεων μου (μεταξύ των οποίων και το photoshop).

Φυσικά η φορητότητα του είναι ακόμα ένα από τα πλεονεκτήματα του.

Μπορεί στο σπίτι κατά κύριο λόγο να χρησιμοποιώ το desktop mac αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ένα προϊόν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το άλλο. Ξεπέρασα τα κολλήματα αυτά όταν αποφάσισα ότι χρειάζομαι πραγματικά εργαλεία για να κάνω τη δουλειά μου και όχι να παίζω GTA (που παίζω και από αυτό πότε πότε :P).

Εν κατακλείδι. Τα surface pro 3 , 4 είναι πολύ ακριβά υπό normal συνθήκες για να αποτελέσουν το παιχνιδάκι κάποιου και αυτός ο οποίος τα αγοράζει συνήθως ξέρει πολύ καλά για πιο λόγο τα αγοράζει και το τι του προσφέρουν.

Υγ : Μπορεί να το διασκέδαζα αλλά αυτό το “Apple VS everyone” έχει καταντήσει πραγματικά κουραστικό. Αντί να κοιτάζουμε το ποιες είναι πραγματικά οι ανάγκες μας καθόμαστε και σκάμε για το αν η Α ή Β εταιρία είναι καλύτερη κ.τ.λ.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...