Dinos_12345 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καααααλησπέρα Έχω Ubuntu 14.04 lts και θέλω να κάνω τα παράθυρα διάφανα, όπως στα windows 7 σκεφτείτε. Έχω κάνει το status bar αλλά τα παράθυρα δεν μπορώ να τα κάνω. Έχω κατεβάσει το Unity tweak tool. Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο; Στη φωτογραφία που παραθέτω φαίνεται τι θέλω να κάνω και στα παράθυρα. Κανονικά το χρώμα στην μπάρα είναι solid, αλλά τώρα είναι ημιδιαφανές, λόγω του wall δεν δείχνει τόσο πολύ Να και μια πιο καθαρή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Με τον compton γίνεται αυτό που θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 # sudo apt-get install compiz compiz-plugins compizconfig-settings-manager Άνοιξε τον compiz γράφοντας ccsm στην dash, πήγαινε στο TAB Accessibility, τσέκαρε το Opacity,Brightness and Saturation. Τώρα μπορείς να παίξεις με το transparency των παράθυρων κρατώντας πατημένο το [Alt] και την ροδέλα απο το ποντίκι. Αν δεν δουλέψει αμέσως, relog και ξαναδοκίμασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Thank you guys!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα