coby Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Hi, Πριν λίγες ημέρες ανέλαβα να κάνω μια εργασία για php και mysql... To θέμα είναι πως μετά από αρκετές αναζητήσεις στο internet τα στοιχεία που βρήκα ήταν πιο πολύ πρακτικά παρά θεωρητικά. Ψάχνω πχ τι είναι η php και τι η mysql και πως συνεργάζονται μεταξύ τους... Αν κάποιος έχει υπόψιν του κάτι ας κάνει ένα post... Θα με βοηθήσει αφάνταστα. Επίσης και τα βιβλία που βρήκα μια από τα ίδια... HOW TO LEARN PHP AND MYSQL IN 24 HOURS. Εντελώς πρακτικά... Ευχαριστώ.
Stuff Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Mporo na sou steilo kati alla einai sta agglika, gia to logo oti spoudazo eksoteriko. Giati kai emena kapos etsi einai mia ergasia mou.
coby Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Πιστεύω θα μου φανεί χρήσιμο... Σου έστειλα pm. Παιδιά αν υπάρχει και κανένα ebook link στείλτε pm...
sfradel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Exw kanei paromoia ergasia me ti dikia sou sta ellhnika. An theleis dwse parapanw info gia auth.
coby Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Το θέμα είναι Σχεδιασμός και ανάλυση Εφαρμογών διαδικτύου με χρήση της γλώσσας PHP. Αλλά σε συζήτηση που είχα με τον καθηγητή... Θέλει να αναφέρουμε τι είναι η PHP,τι η mysql πως συνεργάζονται μεταξύ τους... (Γενικά ψάχνω και υλικό για το τι είναι μια βάση δεδομένων και μετά να καταλλήξω στην mysql. Χρήση Apache server...) Με λίγα λόγια όχι πολλά για κώδικα και εντολές αλλά όχι πως δεν χρείαζονται κι αυτά (αλλά αυτά τα έχω βρει)... sfradel σου έστειλα pm...
coby Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Mporo na sou steilo kati alla einai sta agglika, gia to logo oti spoudazo eksoteriko. Giati kai emena kapos etsi einai mia ergasia mou. Έχει αρκέτά στοιχεία που θα μου φανούν χρήσιμα... Ευχαριστώ. Αλλά μέχρι τις 100 σελίδες έχουμε δουλειά ακόμα... :(
coby Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Ναι ευχαριστώ... Αν δεις πιο πανω σου απάντησα. Είναι τελική η μορφή; Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα... Αλλά λίγα. Μας πιέζουν να είναι γύρω στις 100 σελίδες η εργασία. Ούτε πτυχιακή να ήταν... sfradel κανένα νέο;
Stuff Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Den einai i teliki morfi ... ego exo na grapso peripou 50 selides ...alla tha valo kai screenshots kai diagrammata ktl
coby Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ποτε την παραδίδεις εσύ; Αν βρεις πηγές σε παρακαλώ στείλε μου pm...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ναι ευχαριστώ... Αν δεις πιο πανω σου απάντησα.Είναι τελική η μορφή; Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα... Αλλά λίγα. Μας πιέζουν να είναι γύρω στις 100 σελίδες η εργασία. Ούτε πτυχιακή να ήταν... sfradel κανένα νέο; Γράψε την με μεγάλα fonts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.