Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου :

το συστημα μου ειναι το εξης

μητρικη GIGABYTE GA-78LMT-S2P, AMD FX6350 ,και ram 4+2 GB στα 1600.win10

πριν πολυ καιρο και ενω ειχα κλεισει το pc χωρις κανενα προβλημα την επομενη φορα που το ανοιξα αναγνωριζε τα 2 απο 6 συνολο της ραμ στο boot και στο περιβαλλον των windows7 εγραφε μνημη 6 αλλα διαθεσιμη 2 επισης ειχε ριξει τον επεξεργαστη απο τα 3900 στα 2200. Προσπαθησα να του κανω χειροκινητα τις ρυθμισεις απο το bios και μετα απο 2-3 προσπαθειες επανηλθε .

Μεχρι προχθες δουλευε χωρις προβλημα, εχω ηδη παει σε win 10 εδω και αρκετο καιρο, εκλεισε χωρις προβλημα και την επομενη που πηγα να τον ανοιξω η μητρικη δεν εκανε το γνωστο "μπιπ", με λιγα λογια δεν ανοιγε καν, εβγαλα τις μνημες χτυπουσε η μητρικη βλαβη,τις αλαξα θεσεις τις εβαλα μια μια  τπτ, εβγαλα ρευμα και μπαταρια για κανα μισαωρο και μερα λειτουργησε κανονικα διαβαζοντας ομως στο boot την πρωτη φορα 2gb ram και απο την επομενη τα 4 σε συνολο 6 επισης παλι στα win εγραφε απο συνολο 6 τα 4 διαθεσιμα, λειτουργησε καποιες ωρες χωρις προβλημα και ανοιγε κανονικα ,αργοτερα ομως παλι  εκανε τα ιδια που περιεγραψα παραπανω.

εαν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ή μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεος

ευχαριστω εκ τον προτερων

ΥΓ δεν εχω κανει ποτε overclocking κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...