vaas93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Έχω την εξής απόρια και θα ήθελα κάποιος σχετικός να με διαφωτίσει. Έχοντας ενεργοποιημένο το 4G έχω σήμα μετά βιας μια μπάρα στο σπίτι μου. Ενεργοποιόντας το 2G γεμίζουν όλες οι μπάρες. Αποτελεί σύμπτωση ή η ρύθμισεις δικτύου μεταβάλουν την ισχύ του σημάτος καθώς υπάρχει διαφορετική απόδοση/πρόσληψη σε διαφορετικές μπάντες ?
dimosit Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ειναι λογικό το 4G να εχει χειρότερο σήμα επειδή το 2G λειτουργεί σε μικτροτερες συχνότητες με αποτέλεσμα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του 2G να διαπερνούν πιο εύκολα τα εμπόδια (τοίχους, δέντρα κτλ.). 1
vaas93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση. οποτε για μενα που δεν χρησιμοποιω δεδομενα ιντερνετ θα ηταν καλυτερο να το αφησω 2g για να απολαμβανω και καλυτερο σημα η εχει αλλα μειονεκτηματα ?
dimosit Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν εχει κάποιο μειονέκτημα μάλιστα θα έχεις και μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με το 4G. 1
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν εχει κάποιο μειονέκτημα μάλιστα θα έχεις και μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με το 4G. Μικροτερη καταναλωση ειναι λιγο μυθος! Οταν δν εχει καλο σημα ενισχυει την κεραια στελνοντας περισοτερο ρευμα για αυτο καταναλωνεται πιο ευκολα! Οταν εχει καλο σημα ειναι το ιδιο! Κατα τα αλλα ετσι οπως τα ειπες ειναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα