imitheos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εξαιρετικός ssd τρέξτε να προλάβετε! Βάλε ένα [irony][/irony] γιατί μερικοί θα νομίσουν ότι μιλάς σοβαρά 3
tragikoss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω τι λέτε αλλα έχω τον ίδιο σε 120 giga και πετάει βαθμολογία στα 7aria 7.9
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 O δίσκος δεν είναι Hi_End δεν είναι τόσο όμως και τραγικός όσο παρουσιάζεται. Είναι μια επιλογή,είναι αξιόπιστος για τα δεδομένα του καθενός που μετράει τα οικονομικά του κ αποφασίζει. Επίσης είναι χωρίς μεταφορικά. Εγώ θα αποφάσιζα 2x250 σε raid 0 πάντως αν κάποιος έχει την δυνατότητα,μπορεί να τους πάρει ξεχωριστά η να έχει ήδη τον έναν και να μην χρειάζεται να αλλάξει αλλά να συμπληρώσει,την χωρητικότητα του. Επίσης το Raid βοηθάει πολύ στα μεγάλα μεγέθους σημερινά RΑW αρχεία,και με έχει βολέψει πάρα πολύ στο άριστο software Raid που συνοδεύει το osX. Με δεδομένο λοιπόν ότι αρκετοί από εμάς έχουν περάσει στους SSD ακόμα και για δίσκους αποθήκευσης και όχι μόνο λειτουργικού,είναι μια καλή επιλογή,που σίγουρα στο μέλλον θα ακολουθήσει μια καλύτερη στα ίδια χρήματα μιας και οι SSDs έχουν συνεχώς πτωτική τάση αλλά και η λέξη μέλλον = αόριστη.
imitheos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω τι λέτε αλλα έχω τον ίδιο σε 120 giga και πετάει βαθμολογία στα 7aria 7.9 O δίσκος δεν είναι Hi_End δεν είναι τόσο όμως και τραγικός όσο παρουσιάζεται.Ναι ρε παιδιά μπορεί να τον πάρει κάποιος και να πετάει για τη δουλειά που κάνει. Η μάνα μου έχει στο λαπτοπ της ένα συμβατικό δίσκο 5400 στροφών (ή όποια άλλη σαβούρα έχουν τα λαπτοπ) και δεν της φάνηκε ποτέ αργός οπότε αν της συνδέσω ένα v300 θα της φανεί turbo. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Όταν δίνεις μια συμβουλή σε ένα φόρουμ προσφορών (το οποίο μάλιστα μπορεί να παρακολουθούν χιλιάδες περισσότερα άτομα πέρα από εμάς που έχουμε εγγραφεί) έχεις χρέος να λάβεις υπόψην κάθε λεπτομέρεια όπως τις επιδόσεις, την τιμή, την απόδοση προς τιμή, πιθανά προβλήματα που συνάντησαν όσοι τον αγόρασαν, κτλ ώστε να ενημερώσεις σωστά τους ενδιαφερόμενους. Συγκρινόμενος με τον ανταγωνισμό, ο δίσκος είναι όσο τραγικός έχει παρουσιαστεί και ακόμη περισσότερο. Στο παρόν λοιπόν context, το "εγώ τον έχω και μου φαίνεται γρήγορος" είναι άχρηστη συμβουλή. Μην ξεχνάς επίσης ότι έχεις το 128άρι μοντέλο και λόγω μικρής παραλληλίας, τα 128άρια μοντέλα έχουν όλα ψιλο σκατά επιδόσεις οπότε εκεί ίσως να μην έχει όντως διαφορά ο v300. Όταν στα 256άρια μοντέλα, όλα τα μοντέλα έχουν κοντινές τιμές και πολύ καλύτερες επιδόσεις και όταν στα 512άρια μοντέλα ο 850 evo κόστιζε 143 ευρώ, θέλω να μας πείτε ένα λόγο να αγοράσει κανείς τον v300. Ακόμη και να έχεις ένα αρχαίο λάπτοπ που δεν θα αξιοποιήσει την παραπάνω ταχύτητα, για ποιο λόγο να πάρεις τον v300 ? 3
heavyrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οι v300 ssd now ειναι καλοι, αξιοπιστοι και φθηνοι δισκοι δεν αμφιβαλλει κανεις αλλα παρα μα παρα πολυ αργοι.
andrewBlack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι ρε παιδιά μπορεί να τον πάρει κάποιος και να πετάει για τη δουλειά που κάνει. Η μάνα μου έχει στο λαπτοπ της ένα συμβατικό δίσκο 5400 στροφών (ή όποια άλλη σαβούρα έχουν τα λαπτοπ) και δεν της φάνηκε ποτέ αργός οπότε αν της συνδέσω ένα v300 θα της φανεί turbo. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Όταν δίνεις μια συμβουλή σε ένα φόρουμ προσφορών (το οποίο μάλιστα μπορεί να παρακολουθούν χιλιάδες περισσότερα άτομα πέρα από εμάς που έχουμε εγγραφεί) έχεις χρέος να λάβεις υπόψην κάθε λεπτομέρεια όπως τις επιδόσεις, την τιμή, την απόδοση προς τιμή, πιθανά προβλήματα που συνάντησαν όσοι τον αγόρασαν, κτλ ώστε να ενημερώσεις σωστά τους ενδιαφερόμενους. Συγκρινόμενος με τον ανταγωνισμό, ο δίσκος είναι όσο τραγικός έχει παρουσιαστεί και ακόμη περισσότερο. Στο παρόν λοιπόν context, το "εγώ τον έχω και μου φαίνεται γρήγορος" είναι άχρηστη συμβουλή. Μην ξεχνάς επίσης ότι έχεις το 128άρι μοντέλο και λόγω μικρής παραλληλίας, τα 128άρια μοντέλα έχουν όλα ψιλο σκατά επιδόσεις οπότε εκεί ίσως να μην έχει όντως διαφορά ο v300. Όταν στα 256άρια μοντέλα, όλα τα μοντέλα έχουν κοντινές τιμές και πολύ καλύτερες επιδόσεις και όταν στα 512άρια μοντέλα ο 850 evo κόστιζε 143 ευρώ, θέλω να μας πείτε ένα λόγο να αγοράσει κανείς τον v300. Ακόμη και να έχεις ένα αρχαίο λάπτοπ που δεν θα αξιοποιήσει την παραπάνω ταχύτητα, για ποιο λόγο να πάρεις τον v300 ? Που βρηκες το 850εβο 500αρη στα 143 ευρω?
imitheos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Που βρηκες το 850εβο 500αρη στα 143 ευρω? Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο παρόν υποφόρουμ. Ήταν lightning deal στο γερμανικό amazon πριν λίγες ημέρες και τον τσιμπήσαμε ουκ ολίγα άτομα.
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Σε SATA 2 , θα δω διαφορές με κάτι καλύτερο? Τον θέλω για το laptop της υπογραφής.
timo63 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Σε SATA 2 , θα δω διαφορές με κάτι καλύτερο? Τον θέλω για το laptop της υπογραφής. εννοείτε ότι θα δεις διαφορα και ας είναι σατα 2...
Stefanos83b Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εννοείτε ότι θα δεις διαφορα και ας είναι σατα 2... Αν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω . Απο intel postville g2 (2009-sata2) πηγα σε 850 evo(2015-sata3) , και οι διαφορες είναι ελάχιστες . Το μόνο σημείο που όντως υπάρχει διαφορά είναι σε σειριακή αντιγραφή αρχείων . Aμα δε είσαι περιορισμένος σε sata2 είναι μια η αλλη . Ξεκολλήστε λίγο με το placebo effect και τα νουμερα .
twistovios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ολοι οσοι "βλεπετε" διαφορες αναμεσα στον ν300 και τον 850, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να ξεχωρισετε 2 ολοιδια συστηματα οπου το μονο που αλλαζει ειναι οι 2 δισκοι, σε νορμαλ καθημερινη χρηση. Μα καμια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ουτε και με κλειστα μηχανηματα θα μπορουσε να προσθεσει καποιος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα