Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τι όφελος έχω να πω ψέμματα;Αυτό αναλογιστείτε!! Γιατι αν ειχες οντως οφελος θα το ελεγες? O Κingston αυτος ειναι για μια περιπτωση αγοραστη με τα παρακατω κριτηρια 1)Αν τα χρηματα δεν φτανουν για τον αντιστοιχο 850evo 2)Αν ο αλλος γνωριζει εξαρχης τις πραγματικες ταχυτητες αυτου του Ssd 3)Αν χρειαζεται οπωσδηποτε αυτο το χωρο και δεν τον καλυπτει για παραδειγμα ενας 250ρης 4)Αν δεν μπορει να κανει υπομονη μηπως εμφανιστει καμια μειωση τιμων αναλογη με αυτον 1
Kotsos87 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 παιδιά επειδή θα με ενδιέφερε αν αξίζει. ο εν λόγω ssd είναι καλός ή όχι ? γιατί η τιμή φένεται πολύ καλη για τα gb που δίνει.
iCyd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 babinosman αν δεν είναι ειρωνικό το σχόλιό σου εγώ σου προτείνω να πάρεις έναν ssd και έναν κανονικό 1-2 Tb.Αλλά επειδή είναι ειρωνικό να ξέρεις μιλάς σε Μιτζέλο και όχι στον περιπτερά της γειτονιάς σου Kotsos87 διάβασε όλες τις απόψεις παραπάνω και κράτησε μόνο την δική μου γιατί αυτή είναι η σωστή.. Mονο Turbo-X μεγαλε δασκαλε Μιτζελο. Βγαλτε SSD Τurbo-x να τρελαθουνε τα μυαλα μας Μ'αρεσει η υπογραφη σου 2
karasardelis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Kotsos87 διάβασε όλες τις απόψεις παραπάνω και κράτησε μόνο την δική μου γιατί αυτή είναι η σωστή.. Να υποθέσουμε ότι τον έχεις αγοράσει και με τον τρόπο σου προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έκανες καλή αγορά και τα χρήματά σου έπιασαν τόπο;; Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου, αλλά αν δεν έχεις κάποια απόδειξη για τα όσα λες, κανένας εδώ μέσα δεν πρόκειται να σε πιστέψει... 3
Mitzelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τον έχω αγοράσει και ο δίσκος πετάει! Τα benchmarks δε λένε πάντα την αλήθεια. Η πείρα μου το λέει αυτο 2
Rumpelstiltskin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 και για να μη χωρούν αμφιβολίες, οριστε ντοκουμέντο απο τον ιπτάμενο δίσκο του mitzelosontopic, καλή τιμή για τόσα GB, αλλά αν μπορεί να δώσει κανείς παραπάνω χρήματα υπάρχουν πολύ καλύτεροι δίσκοι. 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ο ssd αυτός είναι άψογος.Πολύ καλή τιμή για τόσα Gb και η αξιοπιστία της εταιρείας Kingston εγγυούνται ότι είναι η καλύτερη προσφορά της αγοράς.Ο δίσκος έχει απίστευτη ταχύτητα και ανθεκτικότητα που δε θα βρείτε εύκολα. ισως το μεγαλυτερο τρολαρισμα που χω διαβασει στην ζωη μου και το κερασακι στην τουρτα ειναι η υπογραφη σου ΤΟΥΒΛΟ-Χ 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τον έχω αγοράσει και ο δίσκος πετάει! Τα benchmarks δε λένε πάντα την αλήθεια. Η μπυρα μου το λέει αυτο Fixed 6
Mitzelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και με Msystems συνεργαζομουν αλλα δεν κανουν καλα τη δουλεια τους
Stefanos83b Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ισως να αξίζει για core duo , sata 2 laptop και σταθερούς . Δηλαδή και τον 850 να βάλεις τι διαφορά θα δείς?
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ισως να αξίζει για core duo , sata 2 laptop και σταθερούς . Δηλαδή και τον 850 να βάλεις τι διαφορά θα δείς? Δηλαδη σε ενα μηχανημα που αξιζει 130 ολοκληρο θα δωσεις 130 για δισκο. Συν οτι αυτος ο δισκος μετα απο καιρο δεν θα ειναι καθολου ποιο γρηγορος απο εναν μηχανικο και αν ειναι να δωσεις λεφτα για εναν ssd που στο τελος θα ειναι σε ταχυτητες σαν εναν μηχανικο τοτε καλυτερα να τα φας σε σουβλακια.
imitheos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για όνομα του ιπτάμενου μακαρονοτέρατος ρε παιδιά, όχι ξανά ο V300. Πόσο στοκ έχουνε πια ? Σε ορισμένα σενάρια οι επιδόσεις του συγκεκριμένου φτάνουν αυτές ενός συμβατικού σκληρού. Υπήρχε ένα review παλιά αλλά δεν μπόρεσα να το βρω που έδειχνε ότι οι hybrid σκληροί της seagate με τον ενσωματωμένο μικρό ssd είχαν καλύτερες επιδόσεις από τον V300 (στην περίπτωση που τα δεδομένα είναι cached φυσικά). Με τα 135 ευρώ του V300 παίρνεις συμβατικό HDD 3TB (και 4TB υπάρχει σε αυτά τα χρήματα) ή υβριδικό SSHD 2TB (αν φυσικά εμπιστεύεται κάποιος την seagate) και εμείς μιλάμε πάλι για τον V300. Αν ήταν 80-90 ευρώ οκ ίσως να άξιζε για core2duo, sata2 laptop, κτλ που ειπώθηκε. Όταν κάθε ημέρα πέφτουν οι τιμές και όταν προχτές υπήρχε στα 143 ευρώ ο 850 Evo στην ίδια χωρητικότητα, τότε ο V300 δεν αξίζει για πουθενά και ας μην δεις την διαφορά. Είναι σαν να βλέπεις δύο αυτοκίνητα ιδίων κυβικών, ιδίας κατανάλωσης, να μπορείς να τα πάρεις στην ίδια τιμή και να λες "τι να τα κάνω τα 200 άλογα και 300km/h τελική αφού το όριο στην εγνατία είναι 130". Πάρε το και ας μην δεις την παραπάνω ταχύτητα. Γιατί να πάρεις το σκουπίδι στην ίδια τιμή ? 2
SigmaDelta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτός ο δίσκος είναι σαν το κρασί, όσο παλιώνει τόσο καλύτερος γίνεται!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα