evoracing Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα... Θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο γραφείο μου και για γενικό φωτισμό του γραφείου και για softbox. Το θέμα είναι πως δεν θέλω να είναι σταθερό το φως αλλά με dimmer. Τι λάμπα μπορώ να βάλω για να μπορώ να βάλω και dimmer. Επίσης το λευκό πανί μπροστά τι είναι υλικό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 αμα το ξεκινησεις απο την αρχη τοτε πηγαινε σε μαγαζι με υφασματα και παρε κατι που να ειναι απο βαμβακι και να μην εχει αλλα υλικα μεσα. Επισης ενα softbox ειναι φθηνο ετσι και το παρεις απο το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να κάνω δικιά μου κατασκευή γι αυτό ρώτησα.. Και κάτι άλλο τι λάμπα μπορώ να βάλω που να είναι dimmable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 λογικα θα θελει αλογονου/ πυρακτωσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτές δεν βγάζουν ένα κιτρινιάρικο φως? Εγώ θέλω λευκό! το λευκό του πάγου που λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να κάνω δικιά μου κατασκευή γι αυτό ρώτησα.. Και κάτι άλλο τι λάμπα μπορώ να βάλω που να είναι dimmable? θα πρεπει να πας στον καυκα ή σε οτι αλλο μαγαζι πουλαει τετοια για να ρωτησεις γιατι δεν παιρνουν ολες οι λαμπρες dimmer. Επισης οσο μεγαλυτερα ειναι τα αντικειμενα τοσο περισσοτερο φως θελεις [στην δικια σου περιπτωση λαμπες] Αυτές δεν βγάζουν ένα κιτρινιάρικο φως? Εγώ θέλω λευκό! το λευκό του πάγου που λέμε στην αμερικη εχουν τεραστια gel που βαζουν μπροστα στις λαμπες και στους προβολεις για να αλλαζει το φως. Δεν ξερω πως λεγεται και αν μπορεις να το βρεις εδω αλλα ετσι και το βρεις στειλε pm γιατι θελω και εγω,,, Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2015 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αυτές δεν βγάζουν ένα κιτρινιάρικο φως? Εγώ θέλω λευκό! το λευκό του πάγου που λέμε δεν εχω ιδεα, και δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου, αλλα αυτο που ειχα διαβασει ειναι οτι πρεπει ολες οι λαμπες να εχουν ιδια θερμοκρασια, ωστε το τελικο αποτελεσμα να ρυθμιζεται απο το WB της μηχανης/ photoshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που βαζουνε στην προιοντικη διαφημιση που ειναι σαν χρωματολογιο (αντιστοιχο της γκρι καρτας) πως λεγετε? Μηπως με αυτο θα μπορουσε να κανει σωστη διορθωση με τις λαμπες που σκεφτεται να βαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 στην αμερικη εχουν τεραστια gel που βαζουν μπροστα στις λαμπες και στους προβολεις για να αλλαζει το φως. Δεν ξερω πως λεγεται και αν μπορεις να το βρεις εδω αλλα ετσι και το βρεις στειλε pm γιατι θελω και εγω,,, Τα CTO και CTB gels λογικα λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τα CTO και CTB gels λογικα λες... ^he knows stuff επισης ^ υπαρχουν στην ελλαδα τετοια? Το skroutz δεν εβγαλε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Oh god όλο αυτό γίνεται για το dimmer? Αν δεν έχει dimmer απλά φθορίου? Με την τελευταία εικόνα διαπίστωσα πως το "όλα για την φωτογραφία" αποκτάει άλλο νόημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ^he knows stuff επισης ^ υπαρχουν στην ελλαδα τετοια? Το skroutz δεν εβγαλε τπτ Για greece δεν γνωριζω, αλλα στον amazonio εχει αρκετα ..... http://www.amazon.com/Rosco-Cinegel-Roscosun-Correction-Lighting/dp/B000B7A3AY 50cm ειναι. Εδω τα βρισκω και με $3-4 each sheet στα φωτομαγαζα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2015 από Unabomber 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα