Προς το περιεχόμενο

Softbox..

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... Θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο γραφείο μου και για γενικό φωτισμό του γραφείου και για softbox. Το θέμα είναι πως δεν θέλω να είναι σταθερό το φως αλλά με dimmer. Τι λάμπα μπορώ να βάλω για να μπορώ να βάλω και dimmer. Επίσης το λευκό πανί μπροστά τι είναι υλικό είναι? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα το ξεκινησεις απο την αρχη τοτε πηγαινε σε μαγαζι με υφασματα και παρε κατι που να ειναι απο βαμβακι και να μην εχει αλλα υλικα μεσα. Επισης ενα softbox ειναι φθηνο ετσι και το παρεις απο το ebay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κάνω δικιά μου κατασκευή γι αυτό ρώτησα.. Και κάτι άλλο τι λάμπα μπορώ να βάλω που να είναι dimmable?

θα πρεπει να πας στον καυκα ή σε οτι αλλο μαγαζι πουλαει τετοια για να ρωτησεις γιατι δεν παιρνουν ολες οι λαμπρες dimmer. Επισης οσο μεγαλυτερα ειναι τα αντικειμενα τοσο περισσοτερο φως θελεις [στην δικια σου περιπτωση λαμπες]

Αυτές δεν βγάζουν ένα κιτρινιάρικο φως? Εγώ θέλω λευκό! το λευκό του πάγου που λέμε :P

στην αμερικη εχουν τεραστια gel που βαζουν μπροστα στις λαμπες και στους προβολεις για να αλλαζει το φως. Δεν ξερω πως λεγεται και αν μπορεις να το βρεις εδω αλλα ετσι και το βρεις στειλε pm γιατι θελω και εγω,,,

:mrgreen:

Επεξ/σία από viper2005

Αυτές δεν βγάζουν ένα κιτρινιάρικο φως? Εγώ θέλω λευκό! το λευκό του πάγου που λέμε :P

δεν εχω ιδεα, και δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου, αλλα αυτο που ειχα διαβασει ειναι οτι πρεπει ολες οι λαμπες να εχουν ιδια θερμοκρασια, ωστε το τελικο αποτελεσμα να ρυθμιζεται απο το WB της μηχανης/ photoshop

Αυτο που βαζουνε στην προιοντικη διαφημιση που ειναι σαν χρωματολογιο (αντιστοιχο της γκρι καρτας) πως λεγετε?

Μηπως με αυτο θα μπορουσε να κανει σωστη διορθωση με τις λαμπες που σκεφτεται να βαλει?

στην αμερικη εχουν τεραστια gel που βαζουν μπροστα στις λαμπες και στους προβολεις για να αλλαζει το φως. Δεν ξερω πως λεγεται και αν μπορεις να το βρεις εδω αλλα ετσι και το βρεις στειλε pm γιατι θελω και εγω,,,

:mrgreen:

Τα CTO και CTB gels λογικα λες...

Oh god όλο αυτό γίνεται για το dimmer? :P 

Αν δεν έχει dimmer απλά φθορίου? 

Με την τελευταία εικόνα διαπίστωσα πως το "όλα για την φωτογραφία" αποκτάει άλλο νόημα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^he knows stuff

επισης

862.jpg?a=1113156874793

^ υπαρχουν στην ελλαδα τετοια? Το skroutz δεν εβγαλε τπτ

Για greece δεν γνωριζω, αλλα στον amazonio εχει αρκετα ..... http://www.amazon.com/Rosco-Cinegel-Roscosun-Correction-Lighting/dp/B000B7A3AY

50cm ειναι.

Εδω τα βρισκω και με $3-4 each sheet στα φωτομαγαζα. :-)

Επεξ/σία από Unabomber
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...