spyros4776 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,έχω διαβάσει πως για να διαλέξεις το σωστό modem/router πρέπει να δεις σε τι chip είσαι συνδεμένος και να πάρεις modem/router με το ίδιο chip, εγώ πως μπορώ να βρω σε τι chip είμαι και μετά πως μπορώ να δω τι chip έχει το modem/router?Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 αυτο που λες απο την μια ναι ειναι σωστο απο την αλλη δεν σημαινει οτι αμα τα ταιριαξεις θα παρεις το μεγιστο. κατα τα αλλα για το ρουτερ αμα ψαξεις σε κανα site που να λεει τα specs του θα δεις τι chipset εχει.ή αν το ανοιξεις. για το dslam τωρα 3 τροποι αναλογως την περιπτωση. α.τηλεφωνο τον παροχο και σου λεει τι dslam/chipset εχει που πεφτεις. β.μεσα απο τον ρουτερ αν εχει αυτην την δυνατοτητα οπως πχ εχει το thomson. γ.μεσα απο εργαλεια οπως το dmt,orbmt αν συνεργαζονται με το ρουτερ σου. δ.πχ η cyta εχει alcatel οποτε εχει broadcom. η forthnet εχει alcatel και siemens.broadcom η πρωτη infineon η δευτερη. και παει λεγοντας.η hol ειχε πχ intracom dslam δεν ξερω chipset.υπαρχει και globespan chipset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα