Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....αγορα ενα μεταχειρισμενο 206 και σημερα που εβγαλα την πηγη για να περασω την δικη μου ανακαλυψα οτι ο τυπος ηταν χασαπης τα ειχε κοψει ολα τα ειχε ενωσει οπως να ναι και τα μισα ειχαν λιωσει....επιασα και εγω κοπτακι και τα εφαγα μεχρι εκει που ηταν λιωμενα αλλα τωρα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα καλωδια που εχουν μεινει.....εστω οτι μπορω να τραβηξω ρευμα καρφι απο μπαταρια με ασφαλειοθηκη στην μεση και δωσω στο ραδιοφωνο και γειωση περασω παλι δικια μου καρφι στο σασι κατω απο τα ποδια οδηγου συνοδηγου θα εχω καποιο προβλημα?ειναι εφικτη αυτη η συνδεση?

Δημοσ.

Καλύτερα πήγαινε σε ένα μαγαζί που ασχολείται με car audio για να γίνει σωστή δουλειά. Να κόψει τις φύσες iso για ποιο λόγο?

Δημοσ.

δεν ξερω τι ακριβως ηθελε να κανει ισως ειναι και καλυτερα ετσι.μου δινει και το περιθωριο να περασω δικες μου καλωδιωσεις για τα ηχεια..γενικοτερα δεν θελω να χαλαω χρηματα για κατι που μπορω να κανω μονος μου....αυτο που ειπα ειναι εφικτο να γινει?

Δημοσ.

μπορει να εκοψε τις φυσες γιατι ηταν αχρηστος και επειδη μαλλον δεν ειχε κατευθειαν ιδια φυσα εκοψε για να ενωσει ετσι τα καλωδια!!πολυ το κανουν αυτο απο ηλιθιοτητα

Δημοσ.

δεν νομιζω καποιος άσχετος να εκοψε χυμα την φυσα και να κανε ματίσεις μετα...  κατι αλλο συμβαινει

οπως και να χει μπορεις να κανεις αυτο π θές , αντι να τραβας απο την μπαταρια ομως βρες καπου πανω απο τα πεταλια παροχή για μονιμη γραμμη ρευματος ( βαλε και μια ασφαλεια ) και αλλη μια γραμμή για ρευμα π κοβεται οταν βγάζεις το κλειδι ..

Δημοσ.

Να Χρησιμοποιήσεις την καλωδίωση του αμαξιού.Εχει ότι παροχή χρειάζεται εκεί.Αν όντως δεν έχει προχωρήσει η ζημιά παρακάτω απλά  μην ασχολείσαι.Εκτος αν θες να παίξεις με ενισχυτές και κούτα,οπότε θα χρειαστείς καλωδίωση,Εκεί κρίνεις εσύ.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....αγορα ενα μεταχειρισμενο 206 και σημερα που εβγαλα την πηγη για να περασω την δικη μου ανακαλυψα οτι ο τυπος ηταν χασαπης τα ειχε κοψει ολα τα ειχε ενωσει οπως να ναι και τα μισα ειχαν λιωσει....επιασα και εγω κοπτακι και τα εφαγα μεχρι εκει που ηταν λιωμενα αλλα τωρα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα καλωδια που εχουν μεινει.....εστω οτι μπορω να τραβηξω ρευμα καρφι απο μπαταρια με ασφαλειοθηκη στην μεση και δωσω στο ραδιοφωνο και γειωση περασω παλι δικια μου καρφι στο σασι κατω απο τα ποδια οδηγου συνοδηγου θα εχω καποιο προβλημα?ειναι εφικτη αυτη η συνδεση?

Υπάρχουν τά καλώδια πού εχουν ρεύμα καί γείωση γιά τήν πηγή σου.Γιατί νά τραβήεις γραμμή από τήν μπαταρία?Αν θέλεις νά τραβήξεις γραμμή από τήν μπαταρία,θά βάλεις τήν ασφαλειοθήκη στό + τής μπαταρίας καί μετά θά τραβήξεις καλώδιο.

Δημοσ.

παιδια οι καλωδιωσεις οπως ειπα υπαρχουν αλλα ειναι λιωμενες....και επειδη το εψαξα παραπερα το θεμα ο $#%^ ειχε συνδεσει το ηχεια απο τις πισω πορτες και τα ηχεια εξτρα στην εταζερα σε δυο καναλια της πηγης με συνδεσεις που δεν τις κανεις ουτε προχειρα....τελικα περασα καρφι χοντρο καλωδιο απο μπαταρια στην πηγη με ασφαλειοθηκη 10 πανω οπως εχει και η πηγη και συνδεσα με την μιζα το καταλληλο καλωδιο της πηγης στην μιζα οποτε να ανοιγει μαζι και οχι ανεξαρτητα....οπου χρειαστικε κοψε ραψε περασα διπλο θερμοσυστελλομενο και νομιζω οτι ειμαι οκ ολα λειτοργουν σωστα....απο εκει και περα ειναι σωστο ολο αυτο η ειναι τερμα λαθος?τα iso τα ειχε κοψει για τον παραπανω λογο για τα ηχεια απο οτι καταλαβα

Δημοσ.

θα μπορουσε να κανε και ματησεις πανω στο ISO εγω πιστευω οτι ειχε κανα 1din dvd και δεν του χωραγε η φυσα για στρίμωγμα

αφου εβαλες ασφαλεια εισαι κομπλα

μην το ψαχνεις παραπερα και μην αγχώνεσαι , καλες μουσικές και καλά χιλιόμετρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...