music-bill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Για περίπου 6 ώρες ακόμη, στο amazon.fr To περίπου αντίστοιχο στην Ελλάδα με τον 128gb SSD + 1tb δίσκο κοστίζει 1600€ Να τονίσω ότι διαθέτει AZERTY (Γαλλικό keyboard)
forgotten Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 να αναφερω οτι σε παρομοιο laptop με azerty κυκλοφορουν πληθωρα stickers για να λυθει το καθε πληκτρολογιακο προβλημα
Metaksas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μπορει καποιος να αγορασει εκτος Ελλαδος πχ αυτο το λαπτοπ με τοσα χρηματα με τα cc?
music-bill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μπορει καποιος να αγορασει εκτος Ελλαδος πχ αυτο το λαπτοπ με τοσα χρηματα με τα cc? Φίλος με πιστωτική αγόρασε πριν 3 εβδομάδες με μεγαλύτερο ποσό κάμερα από Ιταλία
karasardelis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το φαντάζομαι βράδυ με τα κολλημένα αυτοκόλλητα πάνω στο AZERTY πληκτρολόγιο και με ενεργοποιημένο το keyboard backlight... σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο με καμμένα λαμπάκια θα είναι... :P 1
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου κανει εντυπωση παντως για ποιο λογο δεν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση στην παραπανω καλη τιμη του συγκεκιμενου gaming laptop γιατι ως γνωστον Gaming Laptop ειναι ψιλο πεταμενα λεφτα αν δεν σου ειναι αναγκαια η φορητοτητα
xpapias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά το AZERTY απλά δεν παλεύεται. Δουλεύω 3.5 χρόνια στο εξωτερικό και ακομα δεν το εχω συνηθισει.
wantone Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πολύ καλη τιμη αν καποιος ψαχνει το συγκεκριμενο.
skatopaido Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πάντα λατρευα τα σχόλια στο ινσομνια,που κάποιος προσπαθεί να μειώσει κάτι γαματο βρίσκοντας μια μικρή παλαβομαρα για να πει. Σαν να κοροϊδεύεις μια φερραρι ότι δεν έχει αναπτήρα Btw τόσο λεφτά δεν έχω όχι μονο για λαπτοπ,αλλά γενικά, αλλά δεν παύει να είναι καλή ευκαιρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα