smoke0man2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδια ψαχνω ενα προγραμμα απο το οποιο να κατεβαζω απο το yotube τραγουδια επισης ξερετε εαν γινεται να βαζω εικονες μεσα στα τραγουδια ?σαν εξωφυλλο ? σας ευχαριστω πολυ καλο απογευμα
veteranos123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το any video convert 1
smoke0man2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 και για το δευτερο ? υπαρχει κατι τετοιο ? η ονειρευομαι ?
loic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 winamp... εχεις? πας στις ιδιοτητες του αρχειου, στην καρτελα "artwork" και μπορεις να φορτωσεις τη photo που θες... --- 1
smoke0man2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 winamp... εχεις? πας στις ιδιοτητες του αρχειου, στην καρτελα "artwork" και μπορεις να φορτωσεις τη photo που θες... --- οχι δεν εχω..υπαρχει free?αξιζει να το βαλω?
loic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχω μια αρκετα παλια εκδοση και δεν εχω ασχοληθει εδω και καιρο γιατι ως γνωστον εχει σταματησει η αναπτυξη του winamp. Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να ειναι free, δοκιμασε το... http://meggamusic.co.uk/winamp/Winamp_Download.htm Και εννοειται οτι αξιζει, 15 χρονια ειναι ο default mp3 player μου, καθως και πολλων αλλων.
smoke0man2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το any video convert δεν το βρισκω τοσο καλο.κανει δεκα ωρες οταν του βαζω το ΥΡΛ για να το κατεβασει..τι αλλο προτεινετε?
loic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν στο προτεινα για να κατεβαζεις απο το youtube, και δεν ξερω καν αν εχει αυτη τη δυνατοτητα. Στο προτεινα για να το εχεις σαν mp3 player μιας που εχει και την δυνατοτητα να φορτωνεις εικονες/εξωφυλλα.
smoke0man2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν στο προτεινα για να κατεβαζεις απο το youtube, και δεν ξερω καν αν εχει αυτη τη δυνατοτητα. Στο προτεινα για να το εχεις σαν mp3 player μιας που εχει και την δυνατοτητα να φορτωνεις εικονες/εξωφυλλα. εκανα παραθεση στην προταση του veteranou οχι στη δικη σου..ξερω τι ειναι το winamp φιλε μου
loic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Οk, sorry. Οσον αφορα το κατεβασμα, εγω χρησιμοποιω clipgrab και παντα αυτο προτεινω. Προσεξε αν τρεξεις το setup του, να μην επιλεξεις να εγκατασταθει τιποτα απο adware. Αν εχεις antivirus με internet filtering, μπορει να στο "κοψει" αυτοματα (το adware) και να μην σου βγαλει καν επιλογη στο setup.
smoke0man2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Οk, sorry. Οσον αφορα το κατεβασμα, εγω χρησιμοποιω clipgrab και παντα αυτο προτεινω. Προσεξε αν τρεξεις το setup του, να μην επιλεξεις να εγκατασταθει τιποτα απο adware. Αν εχεις antivirus με internet filtering, μπορει να στο "κοψει" αυτοματα (το adware) και να μην σου βγαλει καν επιλογη στο setup. σας ευχαριστω πολυ και τους 2 σας λειτουργει και το προγραμμα με το κατεβασμα και με το να βαλω εικονα στο τραγουδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα