Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

ψαχνω ενα προγραμμα απο το οποιο να κατεβαζω απο το yotube τραγουδια

επισης ξερετε εαν γινεται να βαζω εικονες μεσα στα τραγουδια ?σαν εξωφυλλο ?

σας ευχαριστω πολυ καλο απογευμα

Δημοσ.

winamp... εχεις?

πας στις ιδιοτητες του αρχειου, στην καρτελα "artwork" και μπορεις να φορτωσεις τη photo που θες...

GVjaB4J.png

---

• Like 1
Δημοσ.

winamp... εχεις?

πας στις ιδιοτητες του αρχειου, στην καρτελα "artwork" και μπορεις να φορτωσεις τη photo που θες...

GVjaB4J.png

---

οχι δεν εχω..υπαρχει free?αξιζει να το βαλω?

Δημοσ.

Εχω μια αρκετα παλια εκδοση και δεν εχω ασχοληθει εδω και καιρο γιατι ως γνωστον εχει σταματησει η αναπτυξη του winamp.

Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να ειναι free, δοκιμασε το...

http://meggamusic.co.uk/winamp/Winamp_Download.htm

Και εννοειται οτι αξιζει, 15 χρονια ειναι ο default mp3 player μου, καθως και πολλων αλλων.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το any video convert

δεν το βρισκω  τοσο καλο.κανει δεκα ωρες οταν του βαζω το ΥΡΛ  για να το κατεβασει..τι αλλο προτεινετε?

Δημοσ.

Δεν στο προτεινα για να κατεβαζεις απο το youtube, και δεν ξερω καν αν εχει αυτη τη δυνατοτητα.

Στο προτεινα για να το εχεις σαν mp3 player μιας που εχει και την δυνατοτητα να φορτωνεις εικονες/εξωφυλλα.

Δημοσ.

Δεν στο προτεινα για να κατεβαζεις απο το youtube, και δεν ξερω καν αν εχει αυτη τη δυνατοτητα.

Στο προτεινα για να το εχεις σαν mp3 player μιας που εχει και την δυνατοτητα να φορτωνεις εικονες/εξωφυλλα.

εκανα παραθεση στην προταση του veteranou οχι στη δικη σου..ξερω τι ειναι το winamp φιλε μου

Δημοσ.

Οk, sorry.

Οσον αφορα το κατεβασμα, εγω χρησιμοποιω clipgrab και παντα αυτο προτεινω.

Προσεξε αν τρεξεις το setup του, να μην επιλεξεις να εγκατασταθει τιποτα απο adware.

Αν εχεις antivirus με internet filtering, μπορει να στο "κοψει" αυτοματα (το adware) και να μην σου βγαλει καν επιλογη στο setup.

Δημοσ.

Οk, sorry.

Οσον αφορα το κατεβασμα, εγω χρησιμοποιω clipgrab και παντα αυτο προτεινω.

Προσεξε αν τρεξεις το setup του, να μην επιλεξεις να εγκατασταθει τιποτα απο adware.

Αν εχεις antivirus με internet filtering, μπορει να στο "κοψει" αυτοματα (το adware) και να μην σου βγαλει καν επιλογη στο setup.

σας ευχαριστω πολυ και τους 2 σας :D λειτουργει και το προγραμμα με το κατεβασμα και με το να βαλω εικονα στο τραγουδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...