ChrisRX-8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε ολους.. θελω να κανω μια ερωτηση μιας και εχω χρονια να χτισω υπολογιστη θελω να βαλω τον i5 4690 σε μητρικη Asrock H97 Anniversary. Tο θεμα ειναι οτι εχω μια θερμικη παστα ( Ceramique Premium High-Density Thermal Compound By Arctic Silver ) ομως την εχω 5+ χρονια.. εχει χαλασει? θα χρειαστω καινουρια? Επισης εχω ακουσει οτι και να μην βαλω παστα δεν υπαρχει θεμα.. ισχυει πλεον κατι τετοιο? Ευχαριστω Πολυ.
spgkolem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Επισης εχω ακουσει οτι και να μην βαλω παστα δεν υπαρχει θεμα.. ισχυει πλεον κατι τετοιο? Ευχαριστω Πολυ. Δεν έχει αλλάξει αυτό.Προφανώς και χρειάζεται πάστα.Τώρα το αν χαλάνε εφ'οσον ανοιχτεί το σωληνάριο και το πότε δεν ξέρω.Συνήθως αντέχουν κάποια χρόνια,αλλά αν λες ότι την έχεις 5+ μάλλον θες άλλη.
farcry2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Η stock cooler της intel δεν εχουν πάνω τους παστα; 1
spgkolem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Α sorry δεν το διάβασα καλά και νόμιζα πως το είχε ήδη το μηχάνημα.Ναι έχουν πάστα πάνω τους οι stock cooler.
ChrisRX-8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αυριο θα παω να παρω τον επεξεργαστη για αυτο ρωτησα.. Οποτε δεν χρειαζεται και ειμαι οκ!! Σας ευχαριστω παρα πολυ!! 1
kaklikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Για μενα αγορασε μια παστουλα και βαλε. Ποτε μου δεν θα καθομουν με την παστα π εχει πανω το κουλερ απο την εταιρια. Δωσε 5-10 ευρω και παρε μια. Εγω δουλευω της noctua την NT-H1 και ειναι πολυ καλη. 5 χρονια ειναι αρκετα για να την δουλεψεις παλι. Μια νοκτουα αρκετα παλια που εχω πλεον η συσταση της ειναι αρκετα υγρη σε σχεση με την καινουρια.
toyo73 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εδω εισαι. http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198Κορυφη. Το ποσο ειναι αστειο να μενεις με την εργοστασιακη λασπη.
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πάρε μια PK-3 ή PK-2 http://www.skroutz.gr/s/7577689/ProlimaTech-PK-2-1-5gr.html και μια μικρή tower ψύκτρα και είσαι οκ.
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ποιος σας είπε πως η πάστα που έχει πάνω το cooler είναι "εργοστασιακή λάσπη"; Και όχι συνήθως οι πάστες στα σωληνάρια δε χαλάνε ούτε σε 5 χρόνια σε φυσιολογικές συνθήκες. 2
toyo73 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω οι ακριβοι τι παστα εχουν,εξαλου ποτε δεν εβαλα εργοστασιακη ψυκτρα επανω.Αλλα οταν παιρνεις επεξεργαστη με 45 ευρω με ψυκτρα μαζι τι παστα περιμενεις να εχουν. Εγω παντως εχω μερικα σωληναρια Arctic ΜΧ-4 και το πρωτο πραγμα που κανω, με αγορα καινουργιου η μεταχειρισμενου, εινα καθαρισμα και αλλαγη παστας.
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πάρε μια PK-3 ή PK-2 http://www.skroutz.gr/s/7577689/ProlimaTech-PK-2-1-5gr.html και μια μικρή tower ψύκτρα και είσαι οκ. +1 στην Pk-3 (απλά κορυφή)
άδικος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω οι ακριβοι τι παστα εχουν,εξαλου ποτε δεν εβαλα εργοστασιακη ψυκτρα επανω.Αλλα οταν παιρνεις επεξεργαστη με 45 ευρω με ψυκτρα μαζι τι παστα περιμενεις να εχουν. Εγω παντως εχω μερικα σωληναρια Arctic ΜΧ-4 και το πρωτο πραγμα που κανω, με αγορα καινουργιου η μεταχειρισμενου, εινα καθαρισμα και αλλαγη παστας. Και η ΜΧ-4 πόσο διαφορά νομίζεις έχει από εκείνη που καθαρίζεις από το καινούργιο cooler; Έχεις μετρήσει ποτέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα