Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά όλα για εφαρμογή αλλά εμένα δεν με αφήνει να την κάνω απεγκατάσταση.Καμμιά ιδέα?

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Διαχειριστές συσκευών  και ξετίκαρε το KnockOn

• Like 2
Δημοσ.

Το Gpad που εχω,εχει την λειτουργια αυτη και ειναι πραγματικα απιστευτα χρησιμη.Το double tap δουλευει οπως ακριβως το power button,διπλο χτυπημα και κλεινει την οθονη(εννοειτε με μηδενικο drain) και διπλο χτυπημα ενεργοποιηται παλι.Οπως τα περιγραφετε μαλλον μουφα ειναι η εφαρμογη.

Δημοσ.

Ρε σεις τι μούφα λετε, η εφαρμογή κάνει αυτο που λέει. Στις amoled (και μονο) οθόνες, όταν εσυ κλείνεις την οθόνη, η εφαρμογη αντι να κλείσει την οθόνη, απενεργοποιεί τα πιξελ (κάτι που γίνεται μονο στις amoled) και μπορεί να χρησιμοποιήσει το double touch παρότι δεν το υποστηρίζει η οθόνη native. Που σημαίνει ότι δεν κλεινει ουσιαστικά η οθόνη, ούτε το digitizer. Διαβάστε πρώτα το description της εφαρμογής πριν την δοκιμάσετε στις LCD σας και "δεν δουλέψει" ή κάνετε συγκρίσεις με το native knock on της lg....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά αλλά όπως αναφέρθηκε ήδη το drain είναι πολύ μεγάλο. Κανονικά το βράδυ με όλα κλειστά (WiFi, δεδομένα, 2g δίκτυο) το κινητό μου τρώει το πολύ 5-10% μπαταρία και με το KnockOn απο 60% που είχα το βράδυ, το πρωί είχε 30%. 

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

Ρε σεις τι μούφα λετε, η εφαρμογή κάνει αυτο που λέει. Στις amoled (και μονο) οθόνες, όταν εσυ κλείνεις την οθόνη, η εφαρμογη αντι να κλείσει την οθόνη, απενεργοποιεί τα πιξελ (κάτι που γίνεται μονο στις amoled) και μπορεί να χρησιμοποιήσει το double touch παρότι δεν το υποστηρίζει η οθόνη native. Που σημαίνει ότι δεν κλεινει ουσιαστικά η οθόνη, ούτε το digitizer. Διαβάστε πρώτα το description της εφαρμογής πριν την δοκιμάσετε στις LCD σας και "δεν δουλέψει" ή κάνετε συγκρίσεις με το native knock on της lg....

Αν είσαι root βάλε το Wakelock Detector φόρτισε το κινητό στο 100% πριν πέσεις για ύπνο και την άλλη μέρα το πρωί άνοιξε το wakelock detector να δεις τι κάνει η "εφαρμογή" και πόσο καλά δουλεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...