Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν με παίρνουν και μιλάω δεν ακούνε σήμα κατειλλημένου αλλά καλεί κανονικά.

Τί φταίει και πως μπορώ να το λύσω?

Επίσης όταν παίρνω κάπου τηλέφωνο εμφανίζεται στιγμίαια στην οθόνη η ειδοποίηση "προώθηση κλήσης" ή κάπως έτσι. Αυτό τί είναι?

Δημοσ.

Όταν με παίρνουν και μιλάω δεν ακούνε σήμα κατειλλημένου αλλά καλεί κανονικά.

Τί φταίει και πως μπορώ να το λύσω?

Επίσης όταν παίρνω κάπου τηλέφωνο εμφανίζεται στιγμίαια στην οθόνη η ειδοποίηση "προώθηση κλήσης" ή κάπως έτσι. Αυτό τί είναι?

Η αναμονή αυτο το σκοπο εχει, να μην παρει δηλαδη ο αλλος σημα κατηλλημενου αλλα να του απαντησεις στην κληση, το σηματάκι δεν ξερω τι ειναι στο τλφ, μαλλον ειναι η δεύτερη εισερχόμενη κλίση στην οποια δεν απάντησες

Δημοσ.

Η αναμονή αυτο το σκοπο εχει, να μην παρει δηλαδη ο αλλος σημα κατηλλημενου αλλα να του απαντησεις στην κληση,

Ε ναι οκ αλλά να ειδοποιείται και ο άλλος ότι μιλάω. Να μην νομίζει ότι δεν μιλάω και απλά δεν το σηκώνω.

το σηματάκι δεν ξερω τι ειναι στο τλφ, μαλλον ειναι η δεύτερη εισερχόμενη κλίση στην οποια δεν απάντησες

Ως προς αυτό που είπα για την προώθηση κλήσεων δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη περίπτωση.

Το κάνει όταν παίρνω εγώ κάπου τηλέφωνο.Εμφανίζεται το μήνυμα:

"Call forwading

On conditional"

Δημοσ.

Ενα αλλο  που μπορει να συμβαίνει ειναι αντι για αναμονή να εχεις ενεργοποιήσει την εκτροπη αν κατειλημμένο, και μάλλον αυτο ειναι για αυτο δεν εχεις και ειδοποιήσεις οταν μιλάς

Δημοσ.

Ενα αλλο  που μπορει να συμβαίνει ειναι αντι για αναμονή να εχεις ενεργοποιήσει την εκτροπη αν κατειλημμένο, και μάλλον αυτο ειναι για αυτο δεν εχεις και ειδοποιήσεις οταν μιλάς

Όχι, δεν είπα πως δεν έχω ειδοποιήσεις. Έχω κανονικότατα, απλά ο άλλος που παίρνει δεν καταλαβαίνει πως μιλάω.

Αντί δηλαδή να του λέει ένα μήνυμα ότι μιλάω και να περιμένει, το κλασσικό δηλαδή, ο καλών ακούει κανονικό σήμα κλήσης και νομίζει πως απλά δεν το σηκώνω.

Δημοσ.

Για βάλε τον κωδικό ##004# στον dialer και κάλεσέ το.

thanks, το έκανα και μου έβγαλε ένα μήνυμα πως ήταν επιτυχής η διαγραφή της προώθησης.

Ήταν ενεργοποιημένη δηλάδή η προώθηση κλήσεων? Τί ακριβώς είναι αυτό και πως ενεργοποιήθηκε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...