Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι, αξίζει με χίλια! Μεγείες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τώρα πιες του το αίμα ανελέηταααααααααααααααααααααααα.Καλορίζικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 με το 1.390 σε ποια συχνοτητα εισαι? Καλοριζικη. ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τώρα πιες του το αίμα ανελέηταααααααααααααααααααααααα.Καλορίζικη χαχαχα πήγα 4.5GHz με Ultra High LLC, ορίστε: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτο εννοουσα.Σε ζηλευω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Είναι ανεπαρκής η ψύξη σου απ`οτι βλέπω γιατι έχεις περιθώριο κι`αλλο από ρεύμα οπότε και παραπάνω συχνότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ζήλεψα, λέω να κάνω και εγώ λιγο overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλοδουλευτη!Ειναι πραγματικα πολυ δυνατη,θα το δεις κ εσυ στην πορεια! Οπως ομως τονισε και ο @All εχεις υψηλες θερμοκρασιες και εχουν περασει το μεγιστο επιτροπομενο οριο (62 και 70)! Πιστευα πως ειναι αρκετη η ψυξη που εχεις για 1.36 ρευμα που δινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλοδουλευτη!Ειναι πραγματικα πολυ δυνατη,θα το δεις κ εσυ στην πορεια! Οπως ομως τονισε και ο @All εχεις υψηλες θερμοκρασιες και εχουν περασει το μεγιστο επιτροπομενο οριο (62 και 70)! Πιστευα πως ειναι αρκετη η ψυξη που εχεις για 1.36 ρευμα που δινεις. Λάθος δικό μου ήταν αυτό. Δεν έβαλα καλά την ψύκτρα. Θα ενημερώσω εκ νέου Update: Τουλάχιστον 10-15 βαθμοί λιγότεροι με ίδιες ρυθμίσεις. Έβαλα κι άλλον έναν ανεμιστήρα. Πάω για ύπνο γιατί δε θα ξυπνάω το πρωί, αύριο πάλι! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από ChimairaX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ετσι μάλιστα είπα και γω.Προς στιγμή τρόμαξα :shock: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ; Τι κουτί έχεις και είσαι σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες ; Ο δικός μου ειναι στα 4.2ghz 53C και 1.25v αλλα το κουτί μου δεν έχει airflow, ψύκτρα έχω μια corsair h90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σε full load nick0lis?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ναι σε full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ; Τι κουτί έχεις και είσαι σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες ; Ο δικός μου ειναι στα 4.2ghz 53C και 1.25v αλλα το κουτί μου δεν έχει airflow, ψύκτρα έχω μια corsair h90 Η αλήθεια είναι ότι το κουτί είναι η ντροπή του setup ολόκληρου, αποφεύγω να μιλάω για αυτό, ωστόσο το έχω κάνει έτσι, ώστε να γαμεί το δυνατόν καλύτερα. Είναι το Turbo-X Cerberus V Τις ντομάτες μου τις πετάτε αργότερα. Πάντως για 25 ευρώ που το είχα πάρει είναι υπερβολικά καλύτερο απ'ότι αναμενόταν και αποφάσισα να το κρατήσω. Και φίλο μου (πρώην τεχνικός στο πλαίσιο) που μου είπε αντικειμενικά την άποψή του ήταν ότι όντως είναι καλό και όχι άλλο ένα κωλοturbo-x προϊόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τέλειο είναι για τα λεφτά του, εγω το δικό μου το πηρα 180 και ασφυκτιά ο fx μου. ο λόγος του undervolt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα