ChimairaX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τελικά παίρνω την 990FXA-UD3 (rev 4)Είδα ότι έχει και futureproof δυνατότητες όπως οι 3 PCI 2.0 θύρες (πράμα που η 990ΧΑ δεν είχε)Μη και το χρειαστώ στο μέλλον και βαράω το κεφάλι μου για 30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να δεις τι rev ειναι πριν την παρεις. Οι πρωτες (σαν και αυτη που ειχα) rev 1 ειχαν προβληματα θερμοκρασιας. Μετα ηταν κομπλε. Αποκλειεται να βρεις rev 1 αλλα λεμε τωρα μην ειναι καμια ξεχασμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να δεις τι rev ειναι πριν την παρεις. Οι πρωτες (σαν και αυτη που ειχα) rev 1 ειχαν προβληματα θερμοκρασιας. Μετα ηταν κομπλε. Αποκλειεται να βρεις rev 1 αλλα λεμε τωρα μην ειναι καμια ξεχασμενη. rev 4 είναι! Το γράφω και στο παραπάνω ποστ. Το τσιπ 990FXA με το 990XA έχουν διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορείς να περιμένεις και σε παίρνει θα έχω αύριο ή την δευτέρα με ζελατίνες κουτάτη sabertooth στα 150€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 rev 4 είναι! Το γράφω και στο παραπάνω ποστ. Το τσιπ 990FXA με το 990XA έχουν διαφορά; Καλύτερα περίμενε και πάρε την Saber. Είναι άλλη κατηγορία απο μόνη της! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορείς να περιμένεις και σε παίρνει θα έχω αύριο ή την δευτέρα με ζελατίνες κουτάτη sabertooth στα 150€ Καλύτερα περίμενε και πάρε την Saber. Είναι άλλη κατηγορία απο μόνη της! +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ο allday είναι η λύση στο πρόβλημά σου chimairaX , κουτάτη των κουτάτων και σε γαμάτη τιμή, την αγόρασες χθες κιόλας . Η sabertooth είναι άλλη κλάση από μόνη της, μαζί με την crosshair v formula z παίζουν μπάλα μόνες τους σε ποιότητα και overclockability. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορείς να περιμένεις και σε παίρνει θα έχω αύριο ή την δευτέρα με ζελατίνες κουτάτη sabertooth στα 150€ Δινω 151! Kidding Εγω θα την τσιμπουσα παντως αν ειχα τα φραγκα τωρα προκειμενου να απαλλαχθω απο την τωρινη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η τωρινή σου δεν είναι και δα χάλι, κάποιος έμπειρος από oc κάνει παπάδες με την συγκεκριμένη. Αν ρίξεις διάβασμα και ασχοληθείς όταν σου έρθει η όρεξη, θα είσαι μια χαρά. Εγώ όταν ξεκίνησα το oc το βαριόμουν και το βαριόμουν γιατί δεν ήξερα τα βασικά αλλά και επειδή δεν ήξερα δεν ήθελα να προσπαθήσω. Αλλά συνεχίζω να μαθαίνω νέα πράγματα, μην νομίζεις πως τα ξέρουμε όλοι όλα, ο οποιοσδήποτε με λίγη θέληση μπορεί να πετύχει τους στόχους του . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η τωρινή σου δεν είναι και δα χάλι, κάποιος έμπειρος από oc κάνει παπάδες με την συγκεκριμένη. Αν ρίξεις διάβασμα και ασχοληθείς όταν σου έρθει η όρεξη, θα είσαι μια χαρά. Μωρε ναι αλλα το θεμα ειναι οτι θελει να βαλω ανεμιστηρακια στα vrm κλπ κλπ.Πανω απο 4ghz δεν παει ετσι "γυμνη".Δοκιμασα τα παντα και μονο φλογες που δεν πετουσε απο τα heatsink 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορείς να περιμένεις και σε παίρνει θα έχω αύριο ή την δευτέρα με ζελατίνες κουτάτη sabertooth στα 150€ Τραγικό timing, άμα το έλεγες 1 ώρα νωρίτερα θα είχες ήδη πμ... Πήρα την 990FXA τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τραγικό timing, άμα το έλεγες 1 ώρα νωρίτερα θα είχες ήδη πμ... Πήρα την 990FXA τελικά. Δημοσίευση Χθες, 16:25 #79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Allday αν είχα τα μαρούλια για 8320 και ήθελα μητρική θα σε επέλεγα ασυζητητί, 180 κάνει καινούρια η ρουφιάνα και τα 150 είναι σούπερ τιμή για ζελατινάτη saber . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσίευση Χθες, 16:25 #79 Ναι για χθες λέω... Άμα το έβλεπα νωρίτερα εννοείται πως για 10 ευρώ διαφορά δεν υπάρχει συζήτηση. Τουλάχιστον θα την ευχαριστηθεί κάποιος πιο τυχερός από εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Από ότι κατάλαβα την έχεις στα χέρια σου την fxa έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα