fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ιατρική μέσω τηλεφώνου πρέπει να αρχίσω. Βέβαια πίστευα για ελάττωμα και όχι αυτό το κακό. Ή μητρική ήταν σίγουρα μτχ ή και εγώ δεν ξέρω τι, προφανώς και κάποια vrn υπάρχουν απλά για να υπάρχουν εκεί για αυτό αρχίζει τα χαζα στο 1.4. Ή μλκ είναι ότι δεν ξέρω εάν μπορεί έστω να γίνει 1) λόγο κόστους 2) ίσως έχει πάθει ζημιά το mb μιας και ήταν χασάπης αυτό που το έκανε. Πάντως γνώμη μου είναι ή το αφήνεις και όσο πάει με κίνδυνο να πάρεις και CPU στα χέρια ή του δίνεις να καταλάβει και το πετάς τα μάτια (πάλι όμως με κίνδυνο το CPU) Άκρη με εγγύηση δεν θα βγεί πάντως πιστεύω αν απλά τους πεις έτσι και έτσι. Εκεί απλά το παίζεις χαζός " το άνοιξα και δεν άνοιγε " τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 με βγαλμενο το heatsink αν δωσει ενα 1.5αρι σιγουρα θα την παρει στο χερι. αλλα ειναι λυση αυτο ρε παιδια? αγοραζεις καινουργια μητρηκη και σου στελνουν αυτο το πραγμα? ασε που αν το δουν ετσι θα σου πουν οτι εσυ το εκανες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν επειδή άκρη δε θα βρω, πείτε μου στα μπαμ καμιά καλή δουλεμένη και αξιόλογη μητρική με κόστος 100-120 ευρώ αντίστοιχη με αυτήν με την οποία θα μπορώ να πετυχαίνω και τα overclock που ανέφερα από τα 1α ποστ.Να λειτουργώ το μηχάνημα τουλάχιστον άφοβα. Και μετά θα πάω αυτήν στο eshop μπας και βλέπουμε τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα γίνει είναι το εξής: 1. Αν την πάω και μου πούνε δε γίνεται κάτι απλά θα μείνω με μια μπουρδελομητρική, όπως είμαι και τώρα δηλαδή. 2. Αν την πάω και αναγνωρίσουν το πρόβλημα και μου την αντικαταστήσουν θα την βάλω προς πώληση και θα πάρω πίσω μια σεβαστή χρηματική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 100-120€ gigabyte πάλι ή πας σε μτχ sabertooth. Τίποτα άλλο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/389397/Asrock-990FX-Extreme3.htmlΌχι ASRock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ανετότατα σε αυτό το budjet και σηκώνει καλό oc http://www.skytechshop.gr/hardware/motherboards/gigabyte-970a-ud3p-am3-rev-2-0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ανετότατα σε αυτό το budjet και σηκώνει καλό oc http://www.skytechshop.gr/hardware/motherboards/gigabyte-970a-ud3p-am3-rev-2-0 Αυτήν την είχα πρίν την 990ΧΑ, δεν μπορώ να πω ότι είχα μείνει και πολύ ικανοποιημένος... Είδα κι αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/2355105/Asus-M5A97-EVO-R2-0.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλύτερα όχι την m5 a97 evo r 2.0, είναι 6+2 power phase. Πάρε την 970a ud3p που πρότεινε και ο BabisTs, δεν έχει αντίπαλο, έχει 8+2 power phase σαν την 990xa και προσφέρει πολλά για τα λεφτά της. Asrock ξεχνάς, όπως και msi σε τέτοιο budget, είναι απλά φόλες για am3+ socket με όλη την σημασία της λέξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλύτερα όχι την m5 a97 evo r 2.0, είναι 6+2 power phase. Πάρε την 970a ud3p που πρότεινε και ο BabisTs, δεν έχει αντίπαλο, έχει 8+2 power phase σαν την 990xa και προσφέρει πολλά για τα λεφτά της. Ερώτηση κρίσεως: Γιατί να μην ξαναπάρω την 990ΧΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σωστό και αυτό, απλά δεν το ανέφερα επειδή είδα ότι είπες πως δεν ήσουν και πολύ ευχαριστημένος. Πάρε πάλι την xa, κερδισμένος θα βγεις. Αγόρασέ την καλύτερα από skroutzομάγαζο και όχι από eshop, μην τυχόν την ξαναπατήσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μονόδρομος για μτχ saber για μένα όπως είπε και ο fallen4angel.Βρίσκεται στην κορωνίδα των mobos του am3+. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το βλέπω κι εγώ αυτό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουνε στις αγγελίες... Σωστό και αυτό, απλά δεν το ανέφερα επειδή είδα ότι είπες πως δεν ήσουν και πολύ ευχαριστημένος. Πάρε πάλι την xa, κερδισμένος θα βγεις. Αγόρασέ την καλύτερα από skroutzομάγαζο και όχι από eshop, μην τυχόν την ξαναπατήσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Εντάξει το ότι μου έτυχε μια στραβή δε σημαίνει ότι θα ρίξω blacklist στο eshop, εδώ και 10 χρόνια έχω ρίξει χιλιάρικα στο eshop και πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εδώ ρώτησες (δεν την βλέπω κλειδωμένη την αγγελία αλλά είναι λίγο παλιά) ? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/511306-asus-sabertooth-990fx-r20/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εδώ ρώτησες (δεν την βλέπω κλειδωμένη την αγγελία αλλά είναι λίγο παλιά) ? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/511306-asus-sabertooth-990fx-r20/ Το είδα κι εγώ αυτό αλλά δε νομίζω μετά από 2 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 μολις διαβασα το ποστ και ειπα να παραθεσω κι εγω μια γνωμη, απο τη φωτογραφια βλεπω οτι η πλακετα ειναι καμμενη(ισως ειναι refurbished, δηλαδη εχει βαλει καποιος χερι με κολλητηρι..) ή εχει πεσει υγρο.. δευτερον αν κοιταζεις αλλη μητρικη γνωμη μου ειναι να πας σε 990fx ειτε evo ειτε pro ειτε sabvertooth. ειναι οι πιο σταθερες μητρικες σε oc με τη sabertooth να ειναι η περισσοτερο παραμετροποιησιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα