kwstasps Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικα ειναι ενα μυστηριο....4.6 ειμαι τωρα που δροσισε λιγακι και δεν εχω θεματα.μαλλον αναλογως σε τι κομματι θα πεσεις.τι να πω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικα ειναι ενα μυστηριο....4.6 ειμαι τωρα που δροσισε λιγακι και δεν εχω θεματα.μαλλον αναλογως σε τι κομματι θα πεσεις.τι να πω? Εχεις το rev. 4 γι'αυτο, το rev.3 που εχω εγω ειναι για πεταμα. Πιστευω οτι εχει λυγισει η μητρικη στο σημειο των vrm και δεν κανει καθολου επαφη με την ψυκτρα, εχει αναφερθει πολλες φορες στο forum της gigafail. Δεν θελω να ανοιξω το κουτι απο την πισω πλευρα και να το διαπιστωσω γιατι θα εκνευριστω. Υπομονη κανω να βγουν οι Zen και να αλλαξω συστημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Α δεν το πρόσεξα αυτό....καλά ένα pipe βάλανε στην 4.0 μην νομιζεις τίποτα τρομερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πολλές 990xa / fxa ud3 rev 3.0 το vrm heatsink δεν πατάει καλά, τα rev 4.0 είναι μια χαρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα