Houzouris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Nα σημειώσω ότι επειδή προεξέχει το ψυγείο το κουτί δεν κλείνει απο τα πλαγια, το άφησα ανοιχτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 @houzouris κρίμα ο χώρος παρε ενα κουτι μεγαλύτερο να κανεις την δουλεια σου η εστω μάζεψε λιγο τα καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παίζει το ενδεχόμενο με αυτό το midi tower να έχω προβλήματα με το σύστημα ?? σε τι ?? σε θερμοκρασίες ? Με καλώδια και το λεγόμενο cable management .. ετσι οπως το χω παίζει να πάθει κάτι ?? @Talixx που να τα πάω ρε φίλε ... μόνο με άλλο κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 το τροφοδοτικο δεν ειναι για πολλα πολλα, η πας σε seasonic ,xfx, η στα ακριβα της corsair RM HX..... ξεκινα απο χαμηλα να δεις μεχρι που θα εισαι σταθερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όταν λες δεν ειναι για πολλά πολλά ?? μεχρι πόσο μπορεί να σηκώσει ? Επίσης έχω το εξής περίερο ... ενω οι ram είναι πολύ καλές CL8 1600mhz ... στο auto δουλευουν 1334 και πρέπει να ρυθμίσω το extreme setting στο enable για να πάει 1600 ... Άρα εφόσον το extreme πρέπει να ναι απενεργοποιημένο κατα OC αναγκαστικά θα δουλεύω στα 1334 ?? Μήπως θα ταν καλύτερα να πάρω 1866 + και ας ήταν CL9 ??? Mε τη ψύξη είμαι καλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όταν λες δεν ειναι για πολλά πολλά ?? μεχρι πόσο μπορεί να σηκώσει ? Δεν υπάρχει ένα νούμερο να σου πει κάποιος. Το τροφοδοτικό είναι αξιοπρεπές. Πάντως το VS 450 παίζει πολύ καλά. http://www.hardwareinsights.com/wp/corsair-vs450-review/4/ Βάλτες χειροκίνητα. Δεν χρειάζεται να τρελαθείς σχετικά με το τι θα απενεργοποιήσεις πάντως. Τις διαχειρίσεις ενέργειας στο Overclock τις απενεργοποιούν όσοι θέλουν να κάνουν μερικά Benchmarks και να πάρουν κάποια νούμερα. Όταν πηγαίνεις για 24/7 Overclock τις θέλεις τις διαχειρίσεις ενέργειας για να μην καις ρεύμα και να μην καταπονείς το σύστημα. Για εμένα δεν υπάρχει λόγος αλλαγής ρυθμίσεων διαχείρισης ενέργειας όταν μιλάμε για 24/7 OC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Επειδή δεν είμαι του χωρου να κάνω κάποιες ισως ανόητες ερωτήσεις Γιατι να πάρω 500w τροφοδοτικό όταν έχω 650 ?? Επίσης 24/7 τι ειναι ?? Όταν λες για αλλαγή ρυθμίσεων ενέργειας .. εννοείς να μην πειράξω ρεύματα ?? δεν το κατάλαβα Επίσης το cpu core πάει μέχρι +0.775 ... πως καταλαβαίνω τι αντιστοιχεί σε 1.4 πχ ?? Σόρρυ αν κουράζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καθόλου σόρρυ, απλά επειδή βαριέμαι να γράψω για τα υπόλοιπα , θα σου πω απλά πως το τροφοδοτικό σου είναι καλής ποιότητας για τα λεφτά που κάνει και φυσικά φτάνει και περισσεύει για το μηχάνημά σου, απλά ο Νικολής ήταν λίγο υπερβολικός και λογικό, τώρα τελευταία όλο τροφοδοτικά κτήνη βλέπουμε, δεν θέλει πολύ να ξεχαστεί το μυαλό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αν είχε Rippling θα λέγαμε ότι είναι περιοριστικός παράγοντας. Τα πάει πολύ καλά όμως σε αυτόν τον τομέα και μπορώ να πω ότι ήταν κάτι που δεν το περίμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το νήμα ξεκίνησε με gigabyte που θέλει να κάνει oc αλλα δεν.Oi gigabyte και οι msi δεν είναι για πολλά κατα την γνώμη μου πάντα μιας και είχα msi και βλέποντας εδώ τις gigabyte.Σίγουρα αποτελέσματα με sabertooth.Θέλει προσοχή στις θερμοκρασίες.Εγώ θα έλεγα με τίποτα πάνω από 70 γιατι είναι ένα τσακ για τους 80 και πάντα με καλή ψύξη σε oc με οποιαδήποτε μητρική.Οπότε προσοχή σε ρεύματα και θερμοκρασίες γιατι το μπαμ καραδοκεί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά ... απο τις αναλύσεις τις συζητήσεις και την εμπειρία σας κατάφερα να φτάσω στα 4.5 ghz με 1.360-1.380 ψηλά .... 0.912 χαμηλά .... και κανένα πρόβλημα με θορυβο και παράξενες αντιδράσεις με σχέση όσα περιέγραψα εδω http://www.insomnia.gr/topic/597156-overclock-amd-fx8350-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%83/ Δεν εχω καταλάβει ... με τα ρεύματα όταν λέτε σταθερό τι εννοείτε ?? δεν ειναι φυσιολογικό να υπάρχει αυξομειωση τάσης ανάλογα με τις ενέργιες που κάνει το pc ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είσαι στα 4.5ghz απο εκεί και πάνω ειναι δυσανάλογα τα ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά είσαι στα 4.5ghz απο εκεί και πάνω ειναι δυσανάλογα τα ρεύματα. Ανάλογα με το κομμάτι και την mobo βέβαια, οι 8320 τα βρίσκουν λίγο πιο δύσκολα, οι 8350 αρκετά πιο εύκολα με τα ρολόγια, αυτά όσον αφορά την πλειοψηφία τους . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Aυτό που είπα παραπάνω θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος ?? Δεν εχω καταλάβει ... με τα ρεύματα όταν λέτε σταθερό τι εννοείτε ?? δεν ειναι φυσιολογικό να υπάρχει αυξομειωση τάσηςανάλογα με τις ενέργιες που κάνει το pc ?? Για να δω αν μπορω να ανεβάσω και άλλο ... και τι να κοιτάω για να δω αν πηγαίνει καλά το μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Aυτό που είπα παραπάνω θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος ?? Για να δω αν μπορω να ανεβάσω και άλλο ... και τι να κοιτάω για να δω αν πηγαίνει καλά το μηχάνημα Nαι σωστά είναι. Δεν θες 1.3+ κάθε στιγμή ακόμα και με 0.8-1.4ghz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα