Talixx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 πάντως εγω με την 990xa τις gigabyte άκρη δεν εχω βγάλει εχει άθλιο oc και τα ρεύματα παίζουνε σαν ping pong! το σκέφτομαι σοβαρά για αλλαγη μητρική και εχω βαλει στο μάτι msi 990fxa gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Χειρότερη η msi.Μακριά κι αγαπημένοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 να ρωτησω κατι; Το vcore γιατι φτανει μεχρι +0,800V. εχω αλλαξει το multi σε 20 και θελω να πειραξω ρευματα τωρα. Εχω κλεισει hpc cool and quiet, c6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν σου αρκεί το 0.8v δηλαδή; Ακόμα και 1V να ήταν η στοκ τάση , θα την πήγαινες 1.8 έτσι , με τα ανάλογα δυσάρεστα αποτελέσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ναι ναι εγω νομιζω οτι δεν ηταν + απο την στοκ αλλα γενικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κύριοι μπορείτε να μου πείτε τι να ανεβάσω για να πάω κάπου στα 4.7-4.8 GHZ ??? Σε 8350 αλλά με 990FXA UD5 της gigabyte όχι τη UD3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κύριοι μπορείτε να μου πείτε τι να ανεβάσω για να πάω κάπου στα 4.7-4.8 GHZ ??? Σε 8350 αλλά με 990FXA UD5 της gigabyte όχι τη UD3 Μια κι εξω στα 4,7-4,8 ειναι λιγο δυσκολο να πας απευθειας. Υπαρχει και μια καλη περιπτωση να μην μπορεις να φτασεις εκει με αυτην την μητρικη. Η γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις απο πιο χαμηλα και σιγα σιγα να ανεβαινεις. Ξεκινα απο την σελιδα 8 και μετα --> http://www.insomnia.gr/topic/587264-amd-fx8320-gb-990xa-ud3-overclock/page-8 Σημειωσε αυτα που ρωταω εγω και μου απαντανε τα παιδια και θα βγαλεις ακρη. Επισης γραψε και τι ειδους ψυξη εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 βαλε multi για 4.7 και ρευμα 1.400v και μετα αν εισαι σταθερος τοτε σιγα σιγα κατεβαζεις ρευμα. αν δεν εισαι ανεβαζεις.κατεβασε και το prime για να στρεσσαρεις το Pc σου και το hwmonitor για θερμοκρασιες. ο επεξεργαστης οχι πανω απο 62 και το socket Ποτε πανω απο 73.. ολα αυτα με δεδομενο οτι εχεις καλη ψυχτρα. αν μεινεις με ρευματα κοντα στο 1,4 μαλλον θα χρειαστεις και fan Μπροστα στα vrm και ισως πισω στο socket αν σε παιρνει. ωστε να τα εχεις δροσερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Corsair H60 αλλά με τους χοντρούς σωλήνες ... Γιατί δύσκολο ?? σε όλο το νήμα είδα αρκετούς να φτάνουν τα νούμερα αυτά και με λιγότερο ρεύμα που πιάνω εγώ μαμα Η μητρική είναι άνω των 150 ευρώ και η καλύτερη της gigabyte ... νόμιζα ότι ήταν ταμαμ για αυτη τη δουλειά ... δλδ η ud3 πόσο χειρότερη είναι ?? Ρεύματα όλα μαμά εκτός απο ραμ που έβαλα enabled το extreme για να πάει στα 1600 και το LLC στο ultra high Με cinebench : 0.864 χαμηλά και ψηλά απο 1.320 εως 1.392 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τι τροφοδοτικο έχεις? θες καλο για σταθεροτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houzouris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 650w της corsair φίλε μου .. το πορτοκαλί Το multi πάνω ποια ρυθμιση είναι bios ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 πιο πορτοκαλι ? γραψε μοντελο. την ρυθμιση δεν την ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το TX θα εννοεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 multiplier ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα