Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάντως εγω με την 990xa τις gigabyte άκρη δεν εχω βγάλει εχει άθλιο oc και τα ρεύματα παίζουνε σαν ping pong! το σκέφτομαι σοβαρά για αλλαγη μητρική και εχω βαλει στο μάτι msi 990fxa gaming. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 543
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κύριοι μπορείτε να μου πείτε τι να ανεβάσω για να πάω κάπου στα 4.7-4.8 GHZ ??? Σε 8350 αλλά με 990FXA UD5 της gigabyte

όχι τη UD3

Μια κι εξω στα 4,7-4,8 ειναι λιγο δυσκολο να πας απευθειας. Υπαρχει και μια καλη περιπτωση να μην μπορεις να φτασεις εκει με αυτην την μητρικη.

Η γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις απο πιο χαμηλα και σιγα σιγα να ανεβαινεις. 

Ξεκινα απο την σελιδα 8 και μετα --> http://www.insomnia.gr/topic/587264-amd-fx8320-gb-990xa-ud3-overclock/page-8

Σημειωσε αυτα που ρωταω εγω και μου απαντανε τα παιδια και θα βγαλεις ακρη.

Επισης γραψε και τι ειδους ψυξη εχεις.

βαλε multi για 4.7 και ρευμα 1.400v και μετα αν εισαι σταθερος τοτε σιγα σιγα κατεβαζεις ρευμα. αν δεν εισαι ανεβαζεις.κατεβασε και το prime για να στρεσσαρεις το Pc σου και το hwmonitor για θερμοκρασιες. ο επεξεργαστης οχι πανω απο 62 και το socket Ποτε πανω απο 73.. ολα αυτα με δεδομενο οτι εχεις καλη ψυχτρα. αν μεινεις με ρευματα κοντα στο 1,4 μαλλον θα χρειαστεις και fan Μπροστα στα vrm και ισως πισω στο socket αν σε παιρνει. ωστε  να τα εχεις δροσερα.

• Like 2

Corsair H60 αλλά με τους χοντρούς σωλήνες ...

Γιατί δύσκολο ?? σε όλο το νήμα είδα αρκετούς να φτάνουν τα νούμερα αυτά και με λιγότερο ρεύμα που πιάνω εγώ μαμα

Η μητρική είναι άνω των 150 ευρώ και η καλύτερη της gigabyte ... νόμιζα ότι ήταν ταμαμ για αυτη τη δουλειά ... δλδ η ud3 πόσο

χειρότερη είναι ??

Ρεύματα όλα μαμά εκτός απο ραμ που έβαλα enabled το extreme για να πάει στα 1600 και το LLC στο ultra high

Με cinebench : 0.864 χαμηλά και ψηλά απο 1.320 εως 1.392

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...