Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε φίλε τράβα διάβασε τι λένε για την saber σε όλα τα soket και άσε τι λέει κάποιος που έφτασε στα 5,6 ένα fx .Αυτ'ος μπορεί να λέει μπαρούφες.Εδώ εσύ δεν ανεβάζεις το ρεύμα στον επεξεργαστή λες και θα φύγει κανένας κόκκος σιλικόνης και μιλάς για την sabertooth.Kαι φυσικά θα κλειδώσει το θέμα γιατι το έχεις κάνει το τρόλ του αιώνα με αυτά που λές.Προφανώς εσύ βγάζεις λάθος τους 9 στους 10 που έχουν saber.Δεκτό αλλα τεκμηριωσέ το όχι με λόγια

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε φίλε τράβα διάβασε τι λένε για την saber σε όλα τα soket και άσε τι λέει κάποιος που έφτασε στα 5,6 ένα fx .Αυτ'ος μπορεί να λέει μπαρούφες.Εδώ εσύ δεν ανεβάζεις το ρεύμα στον επεξεργαστή λες και θα φύγει κανένας κόκκος σιλικόνης και μιλάς για την sabertooth.Kαι φυσικά θα κλειδώσει το θέμα γιατι το έχεις κάνει το τρόλ του αιώνα με αυτά που λές.Προφανώς εσύ βγάζεις λάθος τους 9 στους 10 που έχουν saber.Δεκτό αλλα τεκμηριωσέ το όχι με λόγια

Αστο μωρέ, δεν αξίζει να κλειδωθεί το thread...

• Like 1

Professor δύσκολα εκνευρίζομαι αλλα όταν διαβάζω άλλα ντ`αλλων μια έτσι μια γιουβέτσι συγχίζομαι και παίρνω χαπάκι για την πίεση(που λέει ο λόγος)

• Like 1

δεν θα βγαλεις ακρη allday... εδω δεν βγαζαμε ακρη για τα volt και καναμε 5 σελιδες ασκοπα χαζα ποστ χωρις ουσια... για ολοκληρη μητρηκη θελουμε 2 θεμματα και ακρη δεν θα βγει...

• Like 1

Για πες μου τι λένε, γιατί δεν ξέρω. Έχεις κάνει κάποια έρευνα πάνω σε αυτό προφανώς.

Εννοείται ότι προσέχω τα πράγματα μου.

Αστο μωρέ, δεν αξίζει να κλειδωθεί το thread...

Δεν αξίζει γιατί από αυτό το Topic έχουμε μάθει:

1) Ένας FX 8xxx μπορεί να δουλέψει 1GHz πάνω από την συχνότητα που ορίζει ο κατασκευαστής και ταυτόχρονα με μικρότερη τάση από αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής. Με λίγα λόγια το Quality Control της AMD είναι από τα χειρότερα που μπορεί να υπάρξουν.

2) H Sabertooth είναι καλύτερη μητρική από την Asrock Extreme 9. Epic post.

Professor δύσκολα εκνευρίζομαι αλλα όταν διαβάζω άλλα ντ`αλλων μια έτσι μια γιουβέτσι συγχίζομαι και παίρνω χαπάκι για την πίεση(που λέει ο λόγος)

Ακριβώς αυτό.

δεν θα βγαλεις ακρη allday... εδω δεν βγαζαμε ακρη για τα volt και καναμε 5 σελιδες ασκοπα χαζα ποστ χωρις ουσια... για ολοκληρη μητρηκη θελουμε 2 θεμματα και ακρη δεν θα βγει...

Όχι, θα ντραπώ και θα αφήσω τον καθένα να λέει ότι θέλει.

Heatspreader, η extreme 9 είναι πιο πολύ βιτρίνα παρά ουσιώδεις επιδόσεις, φρόντισε η asrock με τα doubler chips για το 12+2 power phase μην αγχώνεσαι ;). Ζωντανό παράδειγμα τόσοι κάτοχοι sabertooth και εδώ και σε άλλα forum με τους fx στον Θεό, λες η sabertooth να μην αξίζει ; Έχει μακράν καλύτερη ποιότητα από extreme 9, κλοκάρει καλύτερα και είναι overall ανώτερη, η asrock από την άλλη είναι καλή αλλά κάτω από sabertooth και δυστυχώς πιο ακριβή, ναι μεν προσφέρει αρκετά αλλά είναι κρίμα να την προτιμήσει κανείς αντί για sabertooth.

1) Πόσες φάσεις τροφοδοσίας έχει η Sabertooth;

2) Μέχρι πόση RAM μπορείς να βάλεις;

3) Μέχρι τη συχνότητα παίζει της RAM η Sabertooth και η Extreme 9;

4) Έχει Coaxial;

5) Ποια έχει καλύτερη κάρτα ήχου;

6) Κάρτα δικτύου;

Μπορείς να μου πεις πόσοι είναι αυτοί οι κάτοχοι εδώ και σε άλλα Forums; Επίσης πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς κάνει το προϊόν καλύτερο;

Την ποιότητα πως την μετράς και λες ότι είναι καλύτερη η Sabertooth από την Extreme 9;

Overall καλύτερη;

Απάντησε μου σε αυτά τα 6 σημεία για το Overall.

http://www.overclock.net/t/1396808/asrock-990fx-extreme9-vs-asus-sabertooth-990fx-r2-0

I do happen to own both these boards. The Sabertooth is way better than the Extreme9 when it comes to overclocking.

• Like 5

Θα ήθελα να είχα αυτή την μητρικη και να δοκιμάσω με τον επεξεργαστή που έχω αλλα δυστυχώς δεν περισσεύουν τα μαρούλια.Οπότε θα μείνω σε όσα είπα

http://www.overclock.net/t/1396808/asrock-990fx-extreme9-vs-asus-sabertooth-990fx-r2-0

I do happen to own both these boards. The Sabertooth is way better than the Extreme9 when it comes to overclocking.[/size]

Τι είναι αυτό το Link; Η άποψη του Mult1C0r3Cpu στα αγγλικά;

Τι είναι αυτό το Link; Η άποψη του Mult1C0r3Cpu στα αγγλικά;

Αρκετά ασχολήθηκα με την πάρτη σου, σεβόμενος τον αριθμό μηνυμάτων σου. Αν είχε το υφάκι σου κάποιος με <2000 μηνύματα δεν θα απαντούσα εξαρχής.

Είναι το πρώτο λινκ που βρήκα. Ποιο κάτω εξυμνεί την extreme 9 αλλά δεν το διάβασες φαίνεται.

Η sabertooth κουβαλά ποιότητα κατασκευής στην πλακέτα, στα vrm, στα chokes και στους πυκνωτές που η extreme 9 θα ζήλευε, κλοκάρει πολύ καλύτερα από extreme 9 όλους τους amd am3/am3+ και μάλιστα δεν υστερεί από μια crosshair v formula z στον τομέα του oc, έχει ναι μεν λίγο χειρότερη κάρτα ήχου και δικτύου από την extreme 9, ωστόσο όλα αυτά που πλασάρει η asrock ως κάτι είναι περισσότερο marketing ενώ στην sabertooth έχουν ουσία αυτά που προβάλλει ως μοναδικά features η asus και δεν είναι να είχαμε να λέγαμε. Καλή και η extreme 9, αλλά συγνώμη, όταν υπάρχει καλύτερη επιλογή με λιγότερα χρήματα είναι κρίμα να αφήσει κάποιος στην άκρη την θρυλική sabertooth που εδώ και χρόνια αποτελεί σταθερή αξία σε amd πλατφόρμες που προορίζονται για oc χάρη στην ποιότητά της και στις δυνατότητες στο oc. Η asrock από την άλλη είναι καλή δεν λέω, όμως σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει ότι η sabertooth, είναι πιο πολύ marketing ξαναλέω η όλη υπόθεση, 12+2 power phase με doubler chips, 2450 ram oc και μπλά μπλά, λες και η sabertooth θα κολώσει με 2400 mhz μνήμες ή oc γενικότερα. Αν η asrock πραγματικά απέδιδε όπως πλασάρεται τότε τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Τέλος από εμένα εδώ, από εκεί και πέρα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω μιας και είναι χάσιμο χρόνου και το θέμα φυσικά θα κλειδωθεί αφού πήρε τέτοια τροπή προς την κατρακύλα.

• Like 2

Αρκετά ασχολήθηκα με την πάρτη σου, σεβόμενος τον αριθμό μηνυμάτων σου. Αν είχε το υφάκι σου κάποιος με <2000 μηνύματα δεν θα απαντούσα εξαρχής.

Είναι το πρώτο λινκ που βρήκα. Ποιο κάτω εξυμνεί την extreme 9 αλλά δεν το διάβασες φαίνεται.

Μπορείς να μην ασχοληθείς.

Δεν είμαι ευγενικός; Δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή δεν συμφωνώ με αυτά που διαβάζω;

Φυσικά και τα έχω διαβάσει. Υπάρχουν διάφορες απόψεις στα Fora τόσο στα ελληνικά όσο και στα ξένα. Το ότι μου δίνεις ένα ξένο Link από μια κουβέντα που γίνεται στο εξωτερικό δεν αποδικνύει κάτι ούτε για την Extreme 9, ούτε για την Saber.

Εγώ δεν βγήκα να πω με ευκολία πως η Extreme 9 είναι καλύτερη.

Λοιπόν επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί και κάναμε την τρίχα τριχιά, δεν θα καταλάβεις ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο μητρικών.

Αυτά ως προς το θέμα.

Κρίνω σκόπιμο όμως να βελτιώσεις το υφάκι σου HTSPDR

Καταλήξαμε να λέμε ποια είναι πιο γρήγορη η ferrari ή η lamborgnini...  :-(  Δεν έχει νόημα...

• Like 3

Και θα προσθέσω και γω πως βασικό ρόλο σε όοοοοοοοολα αυτά είναι και τι κομμάτι θα σου πέσει!!!

εγω φετος ελπιζω να ειναι το κομματι με το φλουρι γιατι τοσα χρονια με εχει φτισει ;)

• Like 1

Το Α και το Ω στο oc είναι στο τι κομμάτι θα πέσεις.Τώρα από εκεί και πέρα εγώ ένα θα πω,ότι ο σκύλος βρίσκεται με 5 χρόνια εγγύηση (καλυτερη ποιότητα υλικών και μεγαλύτερη αξιοπιστία) έναντι της extreme9 και των καλύτερων features που διαθέτει.Στο oc τα πάνε εξίσου καλά και οι δύο αφου μιλάμε για μητρικές που βρίσκονται στην ίδια κλάση.Λίγο πάνω η μία - λίγο η άλλη στο τέλος στα ίδια βρίσκονται...Από εκεί και πέρα εκεί που ξεφεύγει το πράγμα είναι στην ποιότητα κατασκευής εξού και η τεράστια διαφορά στις εγγυήση.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...