Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Heatspreader δε νομιζω οτι ειναι χρυσα κομματια, μαλλον αυτο ειναι το φυσιολογικο τους. Σε στοκ ρυθμισεις ο 8350 μου παει στα 4,2 (turbo enabled) με 1,41! Δεν ξερω αν ειναι λογω μητρικης το τοσο ρευμα. Τωρα τον εχω μονιμως με ενα ελαφρυ oc στα 4,2 με 1,34 σε full load (cpu vcore -0,050 στο bios) κατα μεσο ορο, σε πιο normal συνθηκες 1,32 μου δειχνει. Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να τον εχω με χαμηλοτερο ρευμα. Με 2 ωρες blend στο prime (θα κανω και το small τις επομενες ημερες) και 20 λεπτα στο linchpack του OCCT ο επεξεργαστης δειχνει να ειναι σταθεροτατος, οπως επισης και στα 4,3 με vcore 1,36 περιπου. Θα πηγαινα μεχρι 4,5 με την Themis αλλα τρωω throttle λογω μητρικης (vrm) χωρις να εχω προβληματα θερμοκρασιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8350 με το δικό μου Mobo.

attachicon.gif12394797_10208080163592072_1620994092_o.jpg

ειδες που σου λεγαμε? τωρα σε σχεση με τον κατασκευαστη ειδες διαφορες? να κρατησεις αυτον τον επεξεργαστη! ειναι οτι καλυτερο εχω δει!

• Like 2

Και η extreme 9 άνετα τον πάει ψηλότερα και ας μην κλοκάρει σαν sabertooth, είναι πολύ καλή mobo και στα κατάλληλα χέρια κάνει παπάδες, όμως όπως είπες allday θέλει custom υδρόψυξη  ;).

• Like 1

Αν σε αυτόν μπεί custom και sabertooth θα φτάεει πολύ ψηλά

Και η extreme 9 άνετα τον πάει ψηλότερα και ας μην κλοκάρει σαν sabertooth, είναι πολύ καλή mobo και στα κατάλληλα χέρια κάνει παπάδες, όμως όπως είπες allday θέλει custom υδρόψυξη  ;).

Μάλλον κάνετε πλάκα, δεν εξηγείται διαφορετικά...

Ποια Sabertooth;

Αν έχετε όρεξη να τρολλάρετε, να ξέρετε πως είμαι μέσα. Θα ασχοληθώ, θα τρολλάρω και εγώ μέχρι να κλειδωθεί το θέμα.

Λίγο έλεος.

Αν έχετε όρεξη να τρολλάρετε, να ξέρετε πως είμαι μέσα. Θα ασχοληθώ, θα τρολλάρω και εγώ μέχρι να κλειδωθεί το θέμα.

Λίγο έλεος.

Tην παλεύεις μωρέ βραδιάτικα?

Σοβαρά σου μιλάμε.

Εσύ έχεις 9.500 μηνύματα τρολλάροντας?

• Like 2

Λίγο έλεος.

έλα ρε ! αμάν !

Ποια Sabertooth;

Απίστευτο!! Διαφωνείς μαζί του τρελαίνεται... Τα βρίσκεις και συμφωνείς τρελαίνεται με κάτι άλλο... Άβυσσος η ψυχή αυτού του ανθρώπου  :shock:

• Like 2

Ποια Sabertooth;

Η sabertooth ειναι απο τις καλυτερες μητρηκες στο am3+ socket. Παιζει να εισαι ο μονος που μπορει να πει το αντιθετο...

ετοιμαζω ποπ κορν... δυσκολη βραδια και σημερα...

• Like 4

Tην παλεύεις μωρέ βραδιάτικα?

Σοβαρά σου μιλάμε.

Εσύ έχεις 9.500 μηνύματα τρολλάροντας?

Όχι, πολλές φορές κάνουν πίσω.

Ε δεν γίνεται όμως να διαβάζεις τέτοια:

Εντάξει το Post του Mult1C0r3Cpu πάει και έρχεται. Το τρως με αρκετή υπομονή. Αλλά του alldaynews είναι σε άλλο επίπεδο.

Αν σε αυτόν μπεί custom και sabertooth θα φτάεει πολύ ψηλά

έλα ρε ! αμάν !

Αυτό λέω και εγώ.

Απίστευτο!! Διαφωνείς μαζί του τρελαίνεται... Τα βρίσκεις και συμφωνείς τρελαίνεται με κάτι άλλο... Άβυσσος η ψυχή αυτού του ανθρώπου  :shock:

Με αυτά που διαβάζω...

Η sabertooth ειναι απο τις καλυτερες μητρηκες στο am3+ socket. Παιζει να εισαι ο μονος που μπορει να πει το αντιθετο...

ετοιμαζω ποπ κορν... δυσκολη βραδια και σημερα...

Δεν είπα ότι η Sabertooth είναι κακή μητρική. Ο alldaynews το έκανε αυτό για την Extreme 9.

Εγώ δεν θα πω ότι είναι καλύτερη η Extreme 9, αλλά λίγο έλεος... Μιλάμε για την Extreme 9. Δεν μιλάς και δεν σχολιάζεις τέτοιας κατηγορίας mobo.

Παρόλα αυτά αν θέλετε να παίξουμε το παιχνίδι και να συγκρίνουμε, ας το κάνουμε.

Heatspreader, η extreme 9 είναι πιο πολύ βιτρίνα παρά ουσιώδεις επιδόσεις, φρόντισε η asrock με τα doubler chips για το 12+2 power phase μην αγχώνεσαι ;). Ζωντανό παράδειγμα τόσοι κάτοχοι sabertooth και εδώ και σε άλλα forum με τους fx στον Θεό, λες η sabertooth να μην αξίζει ; Έχει μακράν καλύτερη ποιότητα από extreme 9, κλοκάρει καλύτερα και είναι overall ανώτερη, η asrock από την άλλη είναι καλή αλλά κάτω από sabertooth και δυστυχώς πιο ακριβή, ναι μεν προσφέρει αρκετά αλλά είναι κρίμα να την προτιμήσει κανείς αντί για sabertooth.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...