alldaynews Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Heatspreader μάλλον πλάκα κάνεις με το όλο θέμα έτσι.Undervolt στα 4 με 1,15 πολύ ευχαρίστως.4.5 με 1,3 πάλι undervolt είναι
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ είμαι stable στα 4 ghz με 1.21v, στα 3.9 με 1.2v και πράγματι το undervolt σου δίνει πολλά, κυρίως μειώνεται η κατανάλωση αλλά και η θερμοκρασία. Έλα που όμως η τωρινή μου mobo δεν έχει επιλογή για undervolt...βέβαια έχει όσα δεν είχε η προηγούμενη, αλλά τι να κάνουμε, τόσα έδωσα την συγκεκριμένη μπόρεσα να αγοράσω . 1
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το βράδυ θα πάω από τον πατέρα μου να του δανειστώ τον 8350 που έχει. Θα κάνω μερικά Test με το δικό μου σύστημα.
alldaynews Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Κατάλαβα undervolt.Ορίστε στα 1,31 Underload
M2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Συγχώρα με αλλά για volt λέμε. Αν και κατα γενικές γραμμές σωστά είναι. (Αν και το μεγαλύτερο ψυγείο σημαίνει μικρότερες θερμοκρασίες όχι μεγαλύτερες.) Μικρότερες στο αποτέλεσμα, ενώ εγώ αναφερόμουν στην εισαγωγή, δηλαδή θες μεγάλο ψυγείο όταν έξω βράζει ο τόπος...μικρό όταν είναι κρύο, για την ίδια απαγωγή θερμότητας! Το θέμα με την τάση έχει να κάνει με την θερμότητα και η θερμότητα με την αλλαγή των χαρακτηριστικών του συστήματος. Όταν κρατάμε σε κανονικές συνθήκες τα συστήματα τότε περιμένουμε την απόδοση που θέλουμε! Βλέπεις το αποτέλεσμα τη συχνότητα, αλλά παράλληλα ελέγχεις αν αυτή έχει νόημα, αν δουλεύει πράγματι το σύστημα. Ο παράγοντας που κάνει άχρηστο το σύστημα δεν είναι η τάση, διότι άλλο κομμάτι πάει καλά και άλλο όχι, δηλαδή παίζει ρόλο το συγκεκριμένο υλικό. Έτσι δεν μπορούμε να αλλάξουμε το υλικό, αλλά να βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να το πουσάρουμε στα όρια!
Heatspreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Why people lies about FX-8*** OC http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1724522/people-lies.html
alldaynews Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ γιατι το συνεχίζεις αφού σου έβγαλα και γω πως με χαμηλότερα βολτ έχω ψηλότερες ταχύτητες.Εκτός αν δεν πιστεύει ότι μπορεί να τύχει σε κάποιον ένα τσιπάκι που θέλει λιγότερα βολτ για περισσότρα ghz 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σεβαστή η άποψή σου heatspreader, ωστόσο παραμένει άποψή σου, μιας και στην πράξη δεν ισχύει κάτι τέτοιο παρά μόνο για ελάχιστα κομμάτια τα οποία είναι γνωστά παγκοσμίως ως πολύ μέτρια στο overclocking community, μιας και αν ίσχυε κανείς δεν θα αγόραζε ξεκλείδωτους επεξεργαστές, όλοι θα έπαιρναν κλειδωμένους και θα ήταν όλα όμορφα και ωραία. Αυτή την στιγμή δηλαδή που τρέχω 4.3 ghz με 1.308v μετά από 2ωρο + δίχως errors prime95 είμαι από άλλο πλανήτη ; Όλοι οι συμφορουμίτες με σταθερό oc σε fx, γιατί η συζήτηση έπεσε στους fx και το θέμα αφορά fx, που τρέχουν σταθερούς πχ 8320/8350/8370 με 1.5v στα 5 ghz, έχουν δηλαδή μη σταθερό και ψεύτικο oc, ενώ το oc τους πέρασε επιτυχώς πολύωρα stress test ; 1
nikos1982 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ζωαρα λεμε. αφου κλοκαρουμε με χαμηλει ταση και προβλημα δεν εχουμε γιατι πρεπει να αποδείξουμε οτι εχουμε;;;
Heatspreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ γιατι το συνεχίζεις αφού σου έβγαλα και γω πως με χαμηλότερα βολτ έχω ψηλότερες ταχύτητες.Εκτός αν δεν πιστεύει ότι μπορεί να τύχει σε κάποιον ένα τσιπάκι που θέλει λιγότερα βολτ για περισσότρα ghz Εσύ έχεις άλλο CPU. Δεν είπα κάτι για το δικό σου. Σεβαστή η άποψή σου heatspreader, ωστόσο παραμένει άποψή σου, μιας και στην πράξη δεν ισχύει κάτι τέτοιο παρά μόνο για ελάχιστα κομμάτια τα οποία είναι γνωστά παγκοσμίως ως πολύ μέτρια στο overclocking community, μιας και αν ίσχυε κανείς δεν θα αγόραζε ξεκλείδωτους επεξεργαστές, όλοι θα έπαιρναν κλειδωμένους και θα ήταν όλα όμορφα και ωραία. Αυτή την στιγμή δηλαδή που τρέχω 4.3 ghz με 1.308v μετά από 2ωρο + δίχως errors prime95 είμαι από άλλο πλανήτη ; Όλοι οι συμφορουμίτες με σταθερό oc σε fx, γιατί η συζήτηση έπεσε στους fx και το θέμα αφορά fx, που τρέχουν σταθερούς πχ 8320/8350/8370 με 1.5v στα 5 ghz, έχουν δηλαδή μη σταθερό και ψεύτικο oc, ενώ το oc τους πέρασε επιτυχώς πολύωρα stress test ; 5 στους 10 έχουν χρυσά κομμάτια εδώ. Απλά ενημερώνω τον κόσμο για το τι παίζει.
nikos1982 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επιδει έχει χαμηλο βολτ για τα 4.4 δεν λέει κάτι γιατί απο κεί και πανω μπορεί να θέλει αρκετά παραπάνω τάση για να ανέβει. 1
alldaynews Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σεβαστή η άποψή σου heatspreader, ωστόσο παραμένει άποψή σου, μιας και στην πράξη δεν ισχύει κάτι τέτοιο παρά μόνο για ελάχιστα κομμάτια τα οποία είναι γνωστά παγκοσμίως ως πολύ μέτρια στο overclocking community, μιας και αν ίσχυε κανείς δεν θα αγόραζε ξεκλείδωτους επεξεργαστές, όλοι θα έπαιρναν κλειδωμένους και θα ήταν όλα όμορφα και ωραία. Αυτή την στιγμή δηλαδή που τρέχω 4.3 ghz με 1.308v μετά από 2ωρο + δίχως errors prime95 είμαι από άλλο πλανήτη ; Όλοι οι συμφορουμίτες με σταθερό oc σε fx, γιατί η συζήτηση έπεσε στους fx και το θέμα αφορά fx, που τρέχουν σταθερούς πχ 8320/8350/8370 με 1.5v στα 5 ghz, έχουν δηλαδή μη σταθερό και ψεύτικο oc, ενώ το oc τους πέρασε επιτυχώς πολύωρα stress test ; 1,46 φίλε μου Mult1.Φυσικά και μετά από κάποιο σημείο λυσσάει.Εμένα από 5,2 και μετά θέλει από 1,55 και πάνω και λογικό 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 5 στους 10 έχουν χρυσά κομμάτια εδώ. Απλά ενημερώνω τον κόσμο για το τι παίζει. Δεν είναι χρυσά κομμάτια αλλά κανονικά κομμάτια τα περισσότερα εδώ μέσα, εκτός από εξαιρέσεις όπως ο 8370 του allday, ο 8350 του Αετολοφίτη, ο 8120 του fallen4ngel και στα ρολόγια που παίζει τώρα ο 6300 του featherbrain. Εμένα λυσσάει από τα 4.5 και πάνω, στα 4.5 θέλει 1.416 και στα 4.6 λογικά θα θέλει 1.5v, δεν έχω παίξει 4.6 μιας και όλο έλεγα να πάρω ψύκτρα αλλά παραμένω με την ghetto modded zalman cnps5x performa με glacial tech 90mm 1400 rpm από ψύκτρα glacial tech p4 478 , προέκυψαν άλλα όπως αγορά μνήμης και γενικότερα για την ώρα το ζήτημα της ψύκτρας δεν με επίγει, 4.3 παίζω καθημερινά και είμαι υπερκαλυμμένος σεβόμενος τον cpu που έχω. 2
cliobaccarra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ενα cinebench στα 4.4 με 1.272 ρευμα, stock ψυχτρα windows 10 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα