Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 543
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπον. ωραια. εφοσον εισαι αριστος απο θερμοκρασιες σε socket και cpu χωρις throttling κρατα το ετσι.

στην θεση σου εγω θα το εβαζα στα 4.5 με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα παλι ετσι ωστε να ειχα περισσοτερη ανεση σε θερμοκρασιες.αν και το ρευμα που δινεις ειναι σε λογικα πλαισια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύσκολο ακόμα και με H100i να παίξεις έναν FX στα 4.6GHz αν θες να μην περνάς τους 60C ακόμα και το καλοκαίρι.
Με Custom Watercooling μόνο.

Δεν έχουν συνήθως τόση μεγάλη διαφορά τα κομμάτια όταν μιλάμε για ίδιους κωδικούς. Περισσότερο ρόλο παίζει το γενικότερο Setup, μητρική, τροφοδοτικό, κλπ.
Εκτός αν μιλάμε ότι σε κάποιον έχει κάτσει πολύ καλό κομμάτι.
Ο 8320 για παράδειγμα πάνω από 4.4GHz θέλει δυσανάλογο ρεύμα για τη συχνότητα που πιάνει, κάτι που δεν αξίζει τον κόπο.
Ο 8370 είναι άλλο πράγμα, αλλά και πάλι 1.50V που έχεις δώσει εσύ με AIO Watercooling απλά δεν γίνεται να παίξει κάτω από 60C.

Εγώ γιατί πιστεύω πως με 1.46 στα 5 ghz έτσι και τρέξεις prime95 θα έχεις θέμα σταθερότητας ; Δοκίμασε για μία ώρα και κάνα δεκάλεπτο (το επιπλέον δεκάλεπτο για σιγουριά) και αν σου βγάλει errors τότε μάλλον βρήκαμε την αιτία που έχεις και χαμηλό single core από τα 5 ghz και πάνω. 

Κοίτα μην περάσεις τους 65. Αν έβαλες small fft άλλαξέ το σε blend, το small fft δεν θα σου δείξει αδυναμίες στους πυρήνες, εμένα δεν μου τις έδειχνε το small fft όσο και να το άφηνα, ενώ το blend δείχνει αδυναμίες. Πιστεύω πως 100% φταίει ότι θέλει κιάλλο ρεύμα και αυτό δεν στο έδειχνε το ibt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...