Dennisbest Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εφόσον μιλάμε για μονή κάρτα , αν δεν δουλεύει στο 95-100% , την κρατάει πίσω ο επεξεργαστής. Τώρα με τα crossfire/sli αλλάζει το πράγμα , εκεί όντως μπορεί να είναι θέμα κακού scaling. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή αποκλείεται ένα Game να μην χρησιμοποιεί στα ποσοστά που αναφέρεις την κάρτα γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά , μόνο στο wolfenstein new order το είχα δει αυτό , και μάλλον ήταν λόγω του ότι έτρεχε σε openGL . Εφόσον το παιχνίδι δεν έχει κάποιο frame limiter , τα ποσοστά πρέπει να είναι όμοια με αυτά που ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θα μπορούσε και κακό scalling αφού έχω βάλει AFR γιατί μόνο του δεν... Σε άλλα, κανα WoT κτλ, μια χαρά τις τερματίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον εκανα την πρωτη αποπειρα στα 4.6 με 1.44volt και φαινεται σταθερο...μιλαω για τον fx 8530 για να γινω πιο σαφης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 πιστευω οτι και με λιγοτερο ρευμα μπορεις να εισαι σταθερος σε αυτη τη συχνοτητα. κανε και αλλες δοκιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 πιστευω οτι και με λιγοτερο ρευμα μπορεις να εισαι σταθερος σε αυτη τη συχνοτητα. κανε και αλλες δοκιμες. με αυτο το ρευμα στα 4.8 δεν τα καταφερε οποτε δεν ειναι λογικο να τα καταφερει στα 4.6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 1.46 θες για τα 4.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ειναι λογικο. απλα καλο θα ηταν να κανεις τις δοκιμες σου και αν εισαι σταθερος να αρχισεις να κοβεις σιγα σιγα και να ξανακανεις δοκιμες μεχρι να βρεις το σημειο που θα εισαι σταθερος με το λιγορερο ρευμα. Παντως για την ψυχτρα σου ειναι γενικα πολυ ρευμα. τι θερμοκρασιες εχεις σε stress? προσεχε μην παει πανω απο 63 το Package και 73 το socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εκει στους 60 αρχιζει τα throllaρισματα οποτε οτι κανω κατω απο τους 60 βαθμους το δα και αυτο...δεν μου εκανε throlling στα 4.6 και μου εκανε στα 4.5 και με λιγοτερα volt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εκει στους 60 αρχιζει τα throllaρισματα οποτε οτι κανω κατω απο τους 60 βαθμους το δα και αυτο...δεν μου εκανε throlling στα 4.6 και μου εκανε στα 4.5 και με λιγοτερα volt Bάλε τον στοκ ανεμιστήρα της AMD με πατέντα πάνω στα VRM και δεν θα έχεις throttle ποτέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Bάλε τον στοκ ανεμιστήρα της AMD με πατέντα πάνω στα VRM και δεν θα έχεις throttle ποτέ! καλη πατεντα το σκεφτηκα αλλα εχω μωρο στο σπιτι και θα με βγαλει η κερα στο σκυλοσπιτο με τοση φασαρια που κανει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 καλη πατεντα το σκεφτηκα αλλα εχω μωρο στο σπιτι και θα με βγαλει η κερα στο σκυλοσπιτο με τοση φασαρια που κανει. Βάλε το μωρέ στην μητρική και ελεγχέ το με Speedfan Εγώ τι να πω με τον socket 370 cooler που σε full rpm κόβει βόλτες μόνος του πάνω στο γραφείο? Πιστεύω αεροπλανάκι από ξύλο το πετάει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε το μωρέ στην μητρική και ελεγχέ το με Speedfan Εγώ τι να πω με τον socket 370 cooler που σε full rpm κόβει βόλτες μόνος του πάνω στο γραφείο? Πιστεύω αεροπλανάκι από ξύλο το πετάει! Cooler εβαλες ή μηχανη απο spitfire? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) λοιπον τριτη προσπαθεια σημερα και τα παμε καλυτερα.χωρις throlle για την ωρα με 4.6ghz 55 βαθμους στα 1.4v μαλλον θαυματουργο το ανεμιστηρακι στο vrm Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από kwstasps 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα