Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εφόσον μιλάμε για μονή κάρτα , αν δεν δουλεύει στο 95-100% , την κρατάει πίσω ο επεξεργαστής. Τώρα με τα crossfire/sli αλλάζει το πράγμα , εκεί όντως μπορεί να είναι θέμα κακού scaling.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά , μόνο στο wolfenstein new order το είχα δει αυτό , και μάλλον ήταν λόγω του ότι έτρεχε σε openGL . Εφόσον το παιχνίδι δεν έχει κάποιο frame limiter , τα ποσοστά πρέπει να είναι όμοια με αυτά που ανέφερα.

Θα μπορούσε και κακό scalling αφού έχω βάλει AFR γιατί μόνο του δεν... ;)

Σε άλλα, κανα WoT κτλ, μια χαρά τις τερματίζει ;)

πιστευω οτι και με λιγοτερο ρευμα μπορεις να εισαι σταθερος σε αυτη τη συχνοτητα. κανε και αλλες δοκιμες.

με αυτο το ρευμα στα 4.8 δεν τα καταφερε οποτε δεν ειναι λογικο να τα καταφερει στα 4.6?

post-371270-0-32399800-1449688672_thumb.jpg

ειναι λογικο. απλα καλο θα ηταν να κανεις τις δοκιμες σου και αν εισαι σταθερος να αρχισεις να κοβεις σιγα σιγα και να ξανακανεις δοκιμες μεχρι να βρεις το σημειο που θα εισαι σταθερος με το λιγορερο ρευμα.

Παντως για την ψυχτρα σου ειναι γενικα πολυ ρευμα. τι θερμοκρασιες εχεις σε stress? προσεχε μην παει πανω απο 63 το Package και 73 το socket.

Εκει στους 60 αρχιζει τα throllaρισματα οποτε οτι κανω κατω απο τους 60 βαθμους

το δα και αυτο...δεν μου εκανε throlling στα 4.6 και μου εκανε στα 4.5 και με λιγοτερα volt

Εκει στους 60 αρχιζει τα throllaρισματα οποτε οτι κανω κατω απο τους 60 βαθμους

το δα και αυτο...δεν μου εκανε throlling στα 4.6 και μου εκανε στα 4.5 και με λιγοτερα volt

Bάλε τον στοκ ανεμιστήρα της AMD με πατέντα πάνω στα VRM και δεν θα έχεις throttle ποτέ!

• Like 1

Bάλε τον στοκ ανεμιστήρα της AMD με πατέντα πάνω στα VRM και δεν θα έχεις throttle ποτέ!

καλη πατεντα το σκεφτηκα αλλα εχω μωρο στο σπιτι και θα με βγαλει η κερα στο σκυλοσπιτο με τοση φασαρια που κανει.

• Like 2

καλη πατεντα το σκεφτηκα αλλα εχω μωρο στο σπιτι και θα με βγαλει η κερα στο σκυλοσπιτο με τοση φασαρια που κανει.

Βάλε το μωρέ στην μητρική και ελεγχέ το με Speedfan ;)

Εγώ τι να πω με τον socket 370 cooler που σε full rpm κόβει βόλτες μόνος του πάνω στο γραφείο? Πιστεύω αεροπλανάκι από ξύλο το πετάει! :P

• Like 4

Βάλε το μωρέ στην μητρική και ελεγχέ το με Speedfan ;)

Εγώ τι να πω με τον socket 370 cooler που σε full rpm κόβει βόλτες μόνος του πάνω στο γραφείο? Πιστεύω αεροπλανάκι από ξύλο το πετάει! :P

Cooler εβαλες ή μηχανη απο spitfire?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον τριτη προσπαθεια σημερα και τα παμε καλυτερα.χωρις throlle για την ωρα με 4.6ghz 55 βαθμους στα 1.4v μαλλον θαυματουργο το ανεμιστηρακι στο vrm

Επεξ/σία από kwstasps
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...