KNSM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η μητρική είναι για φρισμπι δεν ειναι για oc απλά.Πάνε σε saber να δεις την υγειά σου αργηχέ μου Κουραστηκα! Θα κοιταξω να βρω ενα σταθερο oc στα 4.3 και θα δω τι θα κανω, η θα παω σε sabertooth+υδροψυξη η θα περιμενω τους ZEN που παλι θα χρειαστει αλλαγη μητρικης. Το μονο που με σταματει απο το να παραγγειλω τωρα Sabertooth ειναι το οτι μιλαμε για συστημα (cpu+mobo) τριετιας. Και αναρωτιομουν πιο πισω στο νημα αν εχει μελλον αυτος ο συνδυασμος η αν πρεπει να περιμενω τους ZEN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν σε φτάνουν τα 4.3γιγα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 nick0lis δεν ειναι το θεμα αν του φτανουν τα 4.3 ειναι η αδυναμια να ανεβασει σε νουμερα που αλλοι παιζουν 24/7 που ειναι το 4.7 - 4.8. αυτο το socket εχει πολυ ζωη ακομη και μια μεταβαση σε Sabertooth και ενα καλο Oc θα σε κρατησει καιρο.εξαρταται βεβαια και η χρηση που θελεις να κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 nick0lis δεν ειναι το θεμα αν του φτανουν τα 4.3 ειναι η αδυναμια να ανεβασει σε νουμερα που αλλοι παιζουν 24/7 που ειναι το 4.7 - 4.8. αυτο το socket εχει πολυ ζωη ακομη και μια μεταβαση σε Sabertooth και ενα καλο Oc θα σε κρατησει καιρο.εξαρταται βεβαια και η χρηση που θελεις να κανεις. Ναι δεν αντιλέγω αλλά το καλύτερο value ρεύμα κατανάλωση θερμοκρασίες ειναι τα 4.4ghz απο εκεί και πάνω δεν καταπονούνται όλα ;Εγώ τον δικό μου τον έχω στα 4.4g 47C full load Βάσει μετρήσεων της Corsair σε ένα αφιέρωμα που είχε για τον fx 8350 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εξαρταται απο το ρευμα που θελει για καθε συχνοτητα. με 1.3 ο δικος μου 8370 ηταν σταθερος στα 4.5 και με 1.4 επαιζα στα 4.8 οποτε ημουν ανετος. καθε επεξεργαστης ειναι διαφορετικος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 nick0lis αν μπορουσα κι εγω να φτασω στα 4,4 δεν θα σπαζομουν και θα περιμενα και ανετα τους ZEN, το προβλημα ειναι οτι δεν παει με τιποτα εκει και οσο να ναι οταν εχεις πληρωσει κατι θελεις να δουλευει οπως θα επρεπε και οχι οπως γουσταρει η gigabyte. 145 την ειχα παρει, αμα εδινα ενα 50αρικο ακομα θα ειχα Sabertooth αλλα τοτε δεν γνωριζα και επισης οι κριτικες στο internet ελεγαν οτι δουλευει ΑΨΟΓΑ με τον 8350. Γι'αυτο πηγα κι εγω στο skroutz και της τραβηξα μια αρνητικη κριτικη μπας και γλυτωσω κανεναν ανθρωπο. Οπως και ολα αυτα που λεμε εδω ελπιζω να γλυτωσουν κανεναν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τις τελευταίες μέρες τον έχω στοκ εντελώς και μια χαρά είναι για όλα αλλα θές το ρημάδι να το τσιτώσεις.Γιατι ως γνωστόν το γκάζι είναι γλυκό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τις τελευταίες μέρες τον έχω στοκ εντελώς και μια χαρά είναι για όλα αλλα θές το ρημάδι να το τσιτώσεις.Γιατι ως γνωστόν το γκάζι είναι γλυκό Αυτο ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 και όταν βλέπω και θερμοκρασίες 28 βαθμούς βουρλίζομαι θέλω 40αριααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 nick0lis δεν ειναι το θεμα αν του φτανουν τα 4.3 ειναι η αδυναμια να ανεβασει σε νουμερα που αλλοι παιζουν 24/7 που ειναι το 4.7 - 4.8. αυτο το socket εχει πολυ ζωη ακομη και μια μεταβαση σε Sabertooth και ενα καλο Oc θα σε κρατησει καιρο.εξαρταται βεβαια και η χρηση που θελεις να κανεις. Η χρηση σε αυτο το pc ειναι gaming καθαρα. Για τις δουλειες μου εχω αλλο pc υποδεεστερο απο το οποιο εχω μονο την απαιτηση να τρεχει το φορολογικο software και το browsing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εισαι οκ τοτε την 660 ο 8350 σου την εχει ανετα. απλα αν πας σε κατι καλυτερο τοτε θα χρειαστεις oc. Fallen αν βαλει αλλο thermal pad στα VRM λες να γινει δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εισαι οκ τοτε την 660 ο 8350 σου την εχει ανετα. απλα αν πας σε κατι καλυτερο τοτε θα χρειαστεις oc. Η κάρτα γραφικών πάει ανάλογα με το CPU; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός γι' αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι για να μην κάνει μπουκάλι-πώμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η κάρτα γραφικών πάει ανάλογα με το CPU; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός γι' αυτό; οπως ειπε ο Alldaynews ναι. ποιος ο λογος να παει σε αλλο socket αφου την 660 ο επεξεργαστης του την εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εξαρταται απο το ρευμα που θελει για καθε συχνοτητα. με 1.3 ο δικος μου 8370 ηταν σταθερος στα 4.5 και με 1.4 επαιζα στα 4.8 οποτε ημουν ανετος. καθε επεξεργαστης ειναι διαφορετικος... Είχες καλό chip ! Εμένα ειναι 1.32 στα 4.4 και 1.33 στα 4.5 max 50C στο δεύτερο. Άσχετο μια 950 960 nvidia ειναι οκ ο fx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα