Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι πρέπει να παίξεις με το LLC.Σε άλλες μητρικές το LLC όταν είναι στο Auto δίνει παραπάνω ρεύμα από το κανονικό σε Load με αποτέλεσμα υψηλές θερμοκρασίες. Σε αυτές τις μητρικές όσο αυξάνεις το LLC τόσο πιο αυστηρό γίνεται και κρατάει την τάση σφιχτά εκεί που έχεις ορίσει. Γενικά πρέπει να δεις πως συμπεριφέρεται το LLC στη μητρική σου και ανάλογα να πράξεις.Στο δικό μου σύστημα το έχω βάλει στο υψηλότερο επίπεδο το LLC. Η τάση που έχω ορίσει είναι τέτοια ώστε να βλέπω στο CPUZ 1.41V.Έχω απενεργοποιήσει το Turbo αλλά ταυτόχρονα έχω ανοιχτές τις διαχειρίσεις ενέργειας ώστε όταν δεν είναι σε LOAD το Chip να ρίχνει συχνότητα.Αν σου ρίχνει τη συχνότητα η μητρική, δοκίμασε να βελτιώσεις την ψύξη στο εσωτερικό του κουτιού σου. Το CPU ακόμα και στους 60+++ δεν κάνει Throtling. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 παιδια ευχαριστω ακυρωσα την παραγγελια του νεου τροφοδοτικου αλλα εγω αλλο ρωτησα τι ειναι το HT link voltage/frequency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 παιδια ευχαριστω ακυρωσα την παραγγελια του νεου τροφοδοτικου αλλα εγω αλλο ρωτησα τι ειναι το HT link voltage/frequency Και πήρες απάντηση, νομίζω. Έχεις ανοίξει 452 θέματα με διάφορα υπαρξιακά προβλήματα / συλλογισμούς τώρα φτάσαμε και στο OC; Μάλιστα.... Αν θέλεις να κάνεις κάτι κάνε αυτά που είπαμε και κάτσε παίξε τα υπόλοιπα όταν χρειάζεται αργότερα τα βλέπεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χθες στα 4,4 με +0,000 vcore (παιζει μεταξυ 1,380-1,392), LLC High, HPC Enabled, θερμοκρασιες μεχρι 56, 1 ωρα στο prime ολα καλα. Σταθερος ειμαι λεω, ας το αφησω ακομα 10 λεπτα και τσουουουπ, error σε εναν πυρηνα. Βαζω το LInchpack απο OCCT και τσουουουπ throttle ασχετα με το οτι εβαλα 40mm fan στα vrm. Δεν ξερω τι να κανω, να αλλαξω το LLC σε κατι πιο συντηρητικο, normal ξερω γω η μηπως να το παω σε very high? Αν αυξησω το vcore στο +0,0250 πιστευω οτι θα εχω παλι throttle... Μαλλον η Gigabyte 990 FXA δεν κανει για overclock με την καμια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 hpc disable,llc high,1,41 vcore και δοκιμασε cinebench πριν τα αλλαξεις δοκιμασε οπως εισαι με cinebench 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χθες στα 4,4 με +0,000 vcore (παιζει μεταξυ 1,380-1,392), LLC High, HPC Enabled, θερμοκρασιες μεχρι 56, 1 ωρα στο prime ολα καλα. Σταθερος ειμαι λεω, ας το αφησω ακομα 10 λεπτα και τσουουουπ, error σε εναν πυρηνα. Βαζω το LInchpack απο OCCT και τσουουουπ throttle ασχετα με το οτι εβαλα 40mm fan στα vrm. Δεν ξερω τι να κανω, να αλλαξω το LLC σε κατι πιο συντηρητικο, normal ξερω γω η μηπως να το παω σε very high? Αν αυξησω το vcore στο +0,0250 πιστευω οτι θα εχω παλι throttle... Μαλλον η Gigabyte 990 FXA δεν κανει για overclock με την καμια! Bάλε τον στοκ της AMD από το cooler της, στα VRM. Ποιο δυνατό μικρό ανεμιστήρα δεν θα βρεις εύκολα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 hpc disable,llc high,1,41 vcore και δοκιμασε cinebench πριν τα αλλαξεις δοκιμασε οπως εισαι με cinebench Θα το δοκιμασω. Bάλε τον στοκ της AMD από το cooler της, στα VRM. Ποιο δυνατό μικρό ανεμιστήρα δεν θα βρεις εύκολα Δεν χωραει γι'αυτο πηρα 40mm, εκτος αν βρω τροπο να τον στηριξω πλαγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Θα το δοκιμασω. Δεν χωραει γι'αυτο πηρα 40mm, εκτος αν βρω τροπο να τον στηριξω πλαγια. O 40αρης δεν κάνει τίποτα εκτός αν είναι τίποτα DELTA http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835706043 13.000rpm και 24 CFM απο 40άρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 O 40αρης δεν κάνει τίποτα εκτός αν είναι τίποτα DELTA http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835706043 13.000rpm και 24 CFM απο 40άρη Out of stock! Αλλα τι 13.000 rpm, θα εκτοξευθει το κουτι στη στρατοσφαιρα! Θα την βρουμε την ακρη η θα παμε εδω-->http://www.skroutz.gr/s/2352867/Asus-Crosshair-V-Formula-Z.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εχει και εδώ αν θες! http://www.amazon.com/Delta-FFB0412SHN-Extreme-Bearing-FFB0412SHN-FOO/dp/B0099WB5RW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 O 40αρης δεν κάνει τίποτα εκτός αν είναι τίποτα DELTA http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835706043 13.000rpm και 24 CFM απο 40άρη 180db? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 55db! Είπαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Sabertooth και ξερό ψωμί αν θές το καλύτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 36 db φτανει ολο το συστημα μου! Οχι,τσου! Καλυτερα 250 ευρω και Crosshair! H Sabertooth με 180! Τον δευτερο που εβαλες Sheogorath θα τον επαιρνα αλλα λεει may arrive after Christmas και τον ηθελα για να τον βαλω κατω απο το δεντρο σαν δωρο στον εαυτο μου, οποτε ακυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μη δώσεις τόσα πάρε την saber και θα με θυμηθείς αν δεν φας τοίχο από cpu τα 4,8 με 4,9 τα έχεις σίγουρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα