Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψύξη,ψύξη,ψύξη είναι το πρώτο μυστικό για το overclock.Είναι ακριβό σπόρ αν δεν πάρεις τα μέτρα σου και να μάθεις που είναι τα όρια του hardware που έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 543
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον, μετα την τοποθετηση  fan στα vrm σταματησε το throttling ακομα και με το HPC disabled. Ειμαστε σε καλο δρομο.

Και μια ερωτηση: Αν και με ψυξη στα vrm πια, υπαρχει κινδυνος με το HPC enabled?

Λοιπον, μετα την τοποθετηση fan στα vrm σταματησε το throttling ακομα και με το HPC disabled. Ειμαστε σε καλο δρομο.

Και μια ερωτηση: Αν και με ψυξη στα vrm πια, υπαρχει κινδυνος με το HPC enabled?

Το HPC πάντα ανοιχτό δεν έχεις πρόβλημα.

• Like 1

νομιζω οτι για το OC που θελω να κανω εχω ενα καλο psu cpu cooler και mobo (στην υπογραφη μου) επισης δεν ειμαι και τοσο ασχετος ειχα κανει OC τον 6300 στα 4.3 σταθερα ολλα να πω οτι το OC το θελω γιατι θελω να ανεβασω FPS στο assasin's creed syndicate ωστε να μπορω να παιζω very high με ultra στα 40fps με τον 6300 στα 4.3 παιζω very high και 35-40 fps επισης περιμενω καινουργια καρτα σε κανα 5ημερο θα την εχω R9 380x sapphire 8 gb edition (δωρο χριστουγεννων) 

επισης περιμενω νεο PSU  750w γιατι  την με αυτην την καρτα τα 650w και OC τον CPU δεν φτανουν!

Επειδή είσαι λίγο επιρεπείς μπορεί :-D :-D

Εισαι ενας εσυ!!!!!  :-D  :-D

Το HPC πάντα ανοιχτό δεν έχεις πρόβλημα.

Thanx!

Απο αυριο ξεκιναω εντατικες προσπαθειες για να δουμε που ακριβως θα ειμαστε σταθεροι!Θα ποσταρω αποτελεσματα.

Cheers σε ολους!

Φτάνουν τα 650 άνετα!!!

BTW 380 8gb? 390 μάλλον.

ναι λαθος δικο μου αυτη εδω ελεγα https://www.skroutz.gr/s/7105726/Sapphire-Radeon-Tri-X-R9-390X-8G-D5-11241-00-20G.html το εψαξα και τα 650w με 8320 και OC με αυτην την καρτα δεν φτανουν επεισης εχω 4 fans με led και fan controller με LCD οθονη αυτο εδω:https://www.skroutz.gr/s/2446964/BitFenix-Recon.html?keyphrase=bitfenix+recon (σε καποια αρθρα ειδα οτι θα παιζω ανετα Assasin's creed syndicate πανω απο 60 fps ολλα ultra)

Για ξανα κάνε τον υπολογισμό εγώ με το σύστημα της υπογραφής θέλω 783 που είναι στα 5 ο επεξεργαστής.Με 9 fans με κοντρολερ και με αντλία και με 290 oc

post-244051-0-60539800-1449233213_thumb.jpg

Πολύ απλά το τροφοδοτικό που έχει το παιδί είναι αρκετό για αυτά που θέλει και για τα λεφτά που κάνει έχει πολύ καλή ποιότητα.

ρε παιδια το ξαναυπολογησα και παλι 704w 

Τα calculator πάντα υπερβάλλουν για να καλυφθείς από πλευράς τροφοδοτικού, ωστόσο μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς, πάρτα απλά ως τέρμα μπακάλικη ένδειξη. Ένας 8320 στα 4 ghz με 1.272v, δηλαδή το στοκ και την 390x σε stress test κάρτας και επεξεργαστή ζήτημα να τσιμπήσει στην πολύ χειρότερη 580w (το υπολόγισα τέρμα χοντρικά, μπορεί να είναι και πιο κάτω η κατανάλωση), σε gaming θα παίζεις γύρω στα 400w και πιο κάτω, με το setup που αναφέρω, ανάλογα με τους πόσους πυρήνες χρησιμοποιούνται ανά παιχνίδι κλπ, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην κατανάλωση κατά το gaming. Στην 12v γραμμή βγάζει 624w το gm 650, το οποίο σημαίνει πως όχι απλά είσαι καλυμμένος, αλλά υπερκαλυμμένος. Και στα 4.3 δεν θα έχεις θέμα με την 390x, πάλι θα είσαι εντάξει από τροφοδοτικό. Οπότε giorgos231 ξεαγχώσου και κοίτα να βάλεις τα κομμάτια που θες, το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...