KNSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, ηρθε το φανακι αλλα για να ειμαι σιγουρος θα κανω καποιες newbie ερωτησεις. Παρακαλω μη βαρατε! Εχω ενα molex που βγαζει 2 pin και εναν fan που εχει 3 pin. Το 2 pin του molex ''χωραει'' κανονικα στο 3 pin του fan. τα χρωματα των καλωδιων τωρα. Το μαυρο του fan πηγαινει στο μαυρο του molex, το κοκκινο του fan πηγαινει στο κιτρινο του molex. Μεχρι εδω εχουμε 12v αν δεν κανω κανενα τραγικο λαθος. Το κιτρινο ομως του fan δεν πηγαινει πουθενα. Μπορω να προχωρησω στην συνδεση, θα ειναι ολα OK η θα βαλουμε καμια φωτια στο pc και ισως στο σπιτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το βάζεις κανονικά όπως είναι δεν θα υπάρχει θέμα.Το πολύ πολύ να κλείσει το pc :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το βάζεις κανονικά όπως είναι δεν θα υπάρχει θέμα.Το πολύ πολύ να κλείσει το pc :-D Μη με πειραζεις ρε! Γιατι να κλεισει το pc? 12v ειναι ο fan, 12v βγαζει και το molex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πλάκα σου κάνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πλάκα σου κάνει ΟΚ! Thanx. Θα προσπαθησω να βρω εναν τροπο στηριξης και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Λές?????????????????????/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 για να μην ανοίξω νέο θεμα μπορει κανεις να μου πει τι ακριβος ειναι στο HT link voltage / frequency ειναι κανα αρθρο που να εξηγει τι ειναι αυτα (στα ελληνικα μιας τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα 14 χρονων ειμαι) θελω να κανω ενα καλο OC στον νεο CPU που παραγγηλα 8320 και θελω να ειμαι διαβασμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Λές?????????????????????/ Αν εβλεπες τωρα που το εβαζα ποσο αγχος ειχα, θα με λυποσουνα! Το εβαλα τελικα, θα κανω καμια δοκιμη αν και δεν εχω και πολυ χρονο τωρα. Θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δώσε φωτό στον λαόοο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τι φωτο ρε! Εβαλα fan στα vrm και σταματησε ο πισω ο ανεμιστηρας να δουλευει! Αν ειναι δυνατον! Απενεργοποιησα το pc, εβγαλα και ξαναεβαλα την τροφοδοσια του ανεμιστηρα απο την motherboard μηπως και ειχε κουνηθει νωριτερα αλλα τζιφος, συνεχιζει να μην δουλευει! Να καηκε? Γιατι? Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 για να μην ανοίξω νέο θεμα μπορει κανεις να μου πει τι ακριβος ειναι στο HT link voltage / frequency ειναι κανα αρθρο που να εξηγει τι ειναι αυτα (στα ελληνικα μιας τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα 14 χρονων ειμαι) θελω να κανω ενα καλο OC στον νεο CPU που παραγγηλα 8320 και θελω να ειμαι διαβασμενος Δεν χρειάζεται να κανείς oc στον επεξεργαστή, τώρα τον πήρες δες πρώτα πως δουλεύει και μετά. Για σταθερό oc χρειάζεσαι ψύκτρα, τροφοδοτικό, καλά οπότε ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Και πανω απο ολα καλη μητρηκη. Ο 8320 και γενικα αυτοι οι fx θελουν καλη μητρηκη για oc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δώσε φωτό στον λαόοο!! http://i.imgur.com/ycpq790.jpg Τον εβαλα κολλητα με το heatsink της ψυκτρας του cpu και το επιασα σφιχτα απο το heatsink με 2 λαστιχακια. Φαινεται ακριβως πανω απο την αντανακλαση του φλας. Σορυ για την φωτο αλλα δεν ειχα κουραγιο να ξανακατεβασω το pc απο το γραφειο. Στο θεμα του πισω fan, υπαρχει περιπτωση απλα να καηκε η να εχει παθει ζημια η μητρικη και δεν δουλευει? Δεν ακουμπησα τιποτε, μονο μου επεσε μια βιδουλα, οταν σκεφτηκα να το βαλω με βιδες, αλλα ηταν εξ' επαφης η πτωση της πανω στην μητρικη. Την μαζεψα χωρις να ακουμπησει πουθενα. Edit:Ψαχνοντας στο google αρχιζω να πιστευω οτι μαλλον ηταν η ωρα του να πεθανει... Θα παρω εναν αλλον αυριο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από KNSM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 για να μην ανοίξω νέο θεμα μπορει κανεις να μου πει τι ακριβος ειναι στο HT link voltage / frequency ειναι κανα αρθρο που να εξηγει τι ειναι αυτα (στα ελληνικα μιας τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα 14 χρονων ειμαι) θελω να κανω ενα καλο OC στον νεο CPU που παραγγηλα 8320 και θελω να ειμαι διαβασμενος Όπως το πάρεις κλείσε APM άνοιξε HPC κλείσε Turbo χαμήλωσε ρεύμα και άστο εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα εναν λοχαγο στο στρατο που μας ελεγε '' να προσεχετε παντα γιατι ποτε δεν ξερετε ποτε θα χτυπησει ο λαλακας και το προβλημα ειναι οτι δεν ξερετε και ποιος θα ειναι ο λαλακας, μπορει να ειναι ο ιδιος σας ο εαυτος''... Σοφη κουβεντα, στην προκειμενη περιπτωση ο λαλακας ειμαι εγω που δεν ειδα οτι ενα καλωδιακι εμποδιζε το πισω fan να γυρισει... Τελικα το ειδα, το απελευθερωσα και ολα καλα! giorgos 231 παρε το pc, ευχαριστησου το πρωτα οπως ειναι και μετα απο 1-2 χρονια ασχολησου με overclock, αν ασχοληθεις απο την αρχη και συμβει κατι ειτε με τον επεξεργαστη ειτε με την μητρικη θα στενοχωρηθεις πολυ και δεν αξιζει. Εγω τον εχω 2,5 χρονια και πριν 2 μηνες αρχισα να ψαχνω/διαβαζω για overclock. Διαβασε εδω το θεμα απο την αρχη, δες τι προτεινουν τα παιδια (π.χ. απο μητρικες κτλ) κρατησε τα ολα αυτα, ψαξε κι αλλο και μετα απο καποιο καιρο ξεκινα την προσπαθεια σου. Επισης να γνωριζεις οτι μια καλη μητρικη (η Asus Sabertooth ας πουμε) πηγαινει περιπου 180 ευρω ( https://www.skroutz.gr/s/2355442/Asus-SaberTooth-990FX-R2-0.html). Οποτε ειναι και λιγο ακριβο αθλημα το overclock (θα χρειαστεις και ψυκτρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα