Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δώσε φωτό στον λαό! Να το αντιγράψουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καλα για το do it yourself φαση αυτο μπορεις να το κανεις ανετα απλα περνωντας τα λαμακια απο καμμενες καρτες γραφικων. τα στραβωνεις λιγο και βαζεις οπως θες τον ανεμιστηρα (ειδικα εαν εχει και γριλλιες το λαμακι της καρτας,εκει τον βιδωνεις κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά για να λέμε και τα καλά για το e-shop. Τους πήγα την μητρική πίσω αναφέροντάς τους το πρόβλημα όσο καλύτερα γινόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πιστώσουν ακριβώς το ποσό της μητρικής για να αγοράσω ό,τι άλλο θέλω! (επειδή δεν είχαν άλλη διαθέσιμη προφανώς) Τι να πω, ήμουν πολύ φάβας σε όλα. Και το πρόβλημα βρήκαμε, και νέα μητρικάρα σε καλή τιμή βρήκα, και ζημιωμένος δε βγήκα. Άντε τέτοια κωλοφαρδία και την επόμενη φορά που θα ρίξω τζόκερ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αύριο my friend.9 μύρια γράφει το κοντέρ .Ρίχτο ποτέ δεν ξέρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 πρεπει το παλικαρι στο service να ηταν και γ@μω τα παιδια. παιξε και το tzoker σου. και αν σου κατσει μετα πας σε Intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παρηγγειλα ενα φουρφουρι 40mm (δεν μπαινει μεγαλυτερο) για τα vrm. Αυριο-μεθαυριο θα ερθει και θα αρχισω ξανα τις δοκιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Και μένα μια χαρά μου ξηγληθηκε το e-shop πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αύριο my friend.9 μύρια γράφει το κοντέρ .Ρίχτο ποτέ δεν ξέρεις Λοιπόν αν αύριο δείτε ότι άλλαξα την τοποθεσία μου, αυτομάτως θα σημαίνει ότι σας έχω καλά νέα. χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μη μας ξεχάσεις εεεε μια αναβαθμισούλα μόνο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά για να λέμε και τα καλά για το e-shop. Τους πήγα την μητρική πίσω αναφέροντάς τους το πρόβλημα όσο καλύτερα γινόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πιστώσουν ακριβώς το ποσό της μητρικής για να αγοράσω ό,τι άλλο θέλω! (επειδή δεν είχαν άλλη διαθέσιμη προφανώς) Τι να πω, ήμουν πολύ φάβας σε όλα. Και το πρόβλημα βρήκαμε, και νέα μητρικάρα σε καλή τιμή βρήκα, και ζημιωμένος δε βγήκα. Άντε τέτοια κωλοφαρδία και την επόμενη φορά που θα ρίξω τζόκερ! αργησαν να βρουν το προβλημα φιλε?? ποια μητρικη ειχες πριν??εγω τωρα εχω την gigabyte 970a-ds3p και εχει ενα προβλημα με τα πισω usb μια λειτουργουν και μια οχι ασε που τα vrm βραζουν η μητρικη εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση λες να μου την πιστωσουν και να παρω αλλη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αργησαν να βρουν το προβλημα φιλε?? ποια μητρικη ειχες πριν??εγω τωρα εχω την gigabyte 970a-ds3p και εχει ενα προβλημα με τα πισω usb μια λειτουργουν και μια οχι ασε που τα vrm βραζουν η μητρικη εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση λες να μου την πιστωσουν και να παρω αλλη??? Μέσα σε μια βδομάδα έγινε όλη η διαδικασία. Δυστυχώς στα υπόλοιπα δεν ξέρω να απαντήσω. Πιθανότατα επειδή έχουν πρόβλημα τα usb και είσαι ακόμα εντός εγγύησης να σε καλύψουν. Καλό θα ήταν να τους επισκευθείς να τους εξηγήσεις το πρόβλημα να το κοιτάξουν. Το μόνο πρόβλημα θα είναι άμα δεν έχεις άλλη μητρική για να κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αυτο ακριβως δεν εχω και δεν ξερω τι να κανω....θα προσπαθησω μπας και μου κανουν πιστωση.η δικια σου η μητρικη τι ειχε??? αυτη του τιτλου ηταν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πριν κάνεις οτιδήποτε, είσαι σίγουρος για το τροφοδοτικό σου; Λέω εγώ τώρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τελικα απο δικο μου λαθος(μαπα πληκτρολογιο) τα usb λειτουργουν μια χαρα,για το τροφοδοτικο που εχω εγω λες φιλαρακι δεν ειναι καλο?,νομιζα παρομοιο με του ts ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειπα δεν ειναι καλο, απλα αυτο το δουλευει δεν δουλευει. Εκει πηγε το μυαλο μου για αυτο και ρωτησα. Με πληκτρολογιο θεμα παντως ειχα δει σε φιλου PC με ενα σετακι απο το Lidl βαρουσε το μηχανημα στα καλα του καθουμενου BSOD και τελικα ηταν αυτο το καταραμενο..... αντε να παει το μυαλο σου εκει!!!!! Παλι καλα που στην ουσια βρηκες ευκολα τον ενοχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα