Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα για το do it yourself φαση αυτο μπορεις να το κανεις ανετα απλα περνωντας τα λαμακια απο καμμενες καρτες γραφικων.

τα στραβωνεις λιγο και βαζεις οπως θες τον ανεμιστηρα (ειδικα εαν εχει και γριλλιες το λαμακι της καρτας,εκει τον βιδωνεις κιολας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδιά για να λέμε και τα καλά για το e-shop. Τους πήγα την μητρική πίσω αναφέροντάς τους το πρόβλημα όσο καλύτερα γινόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πιστώσουν ακριβώς το ποσό της μητρικής για να αγοράσω ό,τι άλλο θέλω! (επειδή δεν είχαν άλλη διαθέσιμη προφανώς) 

Τι να πω, ήμουν πολύ φάβας σε όλα. Και το πρόβλημα βρήκαμε, και νέα μητρικάρα σε καλή τιμή βρήκα, και ζημιωμένος δε βγήκα. Άντε τέτοια κωλοφαρδία και την επόμενη φορά που θα ρίξω τζόκερ!  :-D

• Like 8

Αύριο my friend.9 μύρια γράφει το κοντέρ .Ρίχτο ποτέ δεν ξέρεις

Λοιπόν αν αύριο δείτε ότι άλλαξα την τοποθεσία μου, αυτομάτως θα σημαίνει ότι σας έχω καλά νέα. χαχαχαχα

• Like 2

Λοιπόν παιδιά για να λέμε και τα καλά για το e-shop. Τους πήγα την μητρική πίσω αναφέροντάς τους το πρόβλημα όσο καλύτερα γινόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πιστώσουν ακριβώς το ποσό της μητρικής για να αγοράσω ό,τι άλλο θέλω! (επειδή δεν είχαν άλλη διαθέσιμη προφανώς) 

Τι να πω, ήμουν πολύ φάβας σε όλα. Και το πρόβλημα βρήκαμε, και νέα μητρικάρα σε καλή τιμή βρήκα, και ζημιωμένος δε βγήκα. Άντε τέτοια κωλοφαρδία και την επόμενη φορά που θα ρίξω τζόκερ!  :-D

αργησαν να βρουν το προβλημα φιλε?? ποια μητρικη ειχες πριν??εγω τωρα εχω την gigabyte 970a-ds3p και εχει ενα προβλημα με τα πισω usb μια λειτουργουν και μια οχι ασε που τα vrm βραζουν η μητρικη εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση λες να μου την πιστωσουν και να παρω αλλη???

αργησαν να βρουν το προβλημα φιλε?? ποια μητρικη ειχες πριν??εγω τωρα εχω την gigabyte 970a-ds3p και εχει ενα προβλημα με τα πισω usb μια λειτουργουν και μια οχι ασε που τα vrm βραζουν η μητρικη εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση λες να μου την πιστωσουν και να παρω αλλη???

Μέσα σε μια βδομάδα έγινε όλη η διαδικασία. Δυστυχώς στα υπόλοιπα δεν ξέρω να απαντήσω. Πιθανότατα επειδή έχουν πρόβλημα τα usb και είσαι ακόμα εντός εγγύησης να σε καλύψουν. Καλό θα ήταν να τους επισκευθείς να τους εξηγήσεις το πρόβλημα να το κοιτάξουν. Το μόνο πρόβλημα θα είναι άμα δεν έχεις άλλη μητρική για να κάνεις τη δουλειά σου.

αυτο ακριβως δεν εχω και δεν ξερω τι να κανω....θα προσπαθησω μπας και μου κανουν πιστωση.η δικια σου η μητρικη τι ειχε??? αυτη του τιτλου ηταν??

τελικα απο δικο μου λαθος(μαπα πληκτρολογιο) τα usb λειτουργουν μια χαρα,για το τροφοδοτικο που εχω  εγω λες φιλαρακι δεν ειναι καλο?,νομιζα παρομοιο με του ts ειναι.

Δεν ειπα δεν ειναι καλο, απλα αυτο το δουλευει δεν δουλευει. Εκει πηγε το μυαλο μου για αυτο και ρωτησα.

Με πληκτρολογιο θεμα παντως ειχα δει σε φιλου PC με ενα σετακι απο το Lidl βαρουσε το μηχανημα στα καλα του καθουμενου BSOD και τελικα ηταν αυτο το καταραμενο..... αντε να παει το μυαλο σου εκει!!!!!

Παλι καλα που στην ουσια βρηκες ευκολα τον ενοχο  :ph34r:  :ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...