KNSM Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 O μαγικός τρόπος είναι το να συνδέσεις το κόκκινο του φαν με το κίτρινο στο μόλεξ και το μάυρο του φαν με το κόκκινο στο μόλεξ. Ετσι θα έχεις 12-5=7ν Μηπως υπαρχει καποιος ανταπτορας που να το κανει αυτο η πρεπει να το κανω manually? Κατι τετοιο ας πουμε κανει? http://www.ideaworld.gr/perifereiaka-h-y/kalodia/valueline/vlcp-74030v-0-15/kalodio-antaptoras-trofodosias-molex-ars-se-molex-thil-3pin-fan-0-15m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το throttling ? κατι τετοιο? Καμια σχεση. Αυτο το κοβω για Vram για να μην πω την κακια μου για την 970... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καμια σχεση. Αυτο το κοβω για Vram για να μην πω την κακια μου για την 970... εγινε σε ευχαριστω,παντως καμια σχεση οσον αφορα την 970.εχω το ιδιο θεμα με ati 7870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μηπως υπαρχει καποιος ανταπτορας που να το κανει αυτο η πρεπει να το κανω manually? Κατι τετοιο ας πουμε κανει? http://www.ideaworld.gr/perifereiaka-h-y/kalodia/valueline/vlcp-74030v-0-15/kalodio-antaptoras-trofodosias-molex-ars-se-molex-thil-3pin-fan-0-15m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 εγινε σε ευχαριστω,παντως καμια σχεση οσον αφορα την 970.εχω το ιδιο θεμα με ati 7870 2Gb αρα? Ειναι τοσο ευκολο να δεις το usage γιατι δεν το κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 2Gb αρα? Ειναι τοσο ευκολο να δεις το usage γιατι δεν το κανεις? ναι,φτανει στα 1.9~ αλλα και σε αλλα φτανει τοσο οπως cod black ops 3 αλλα δεν μου κανει αυτα που εδειξα στο βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Και εσυ κανεις hijacking στο θεμα και δεν σου ειπαμε τιποτα, μεχρι τωρα δηλαδη.... Ανοιξε ενα θεματακι στην αλλη ενοτητα καλυτερα να μην γινει μπαχαλο εδω και να παρεις και καλυτερη βοηθεια στο προβλημα σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 εαν πεις να χρησιμοποιησεις τον ανεμιστηρα της ψυχτρας σου,ειναι με 4 πιν εκεινος οποτε θελει λιιιιγο παραπανω ψαξιμο για να βρεις ανταπτορα.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις εναν 80αρι ανεμιστηρα (εστω και απο κανενα χαλσμενο παλιο τροφοδοτικο μωρε) και να κοψεις εκεινον.της εργοστασιακης ψυχτρας που εχεις πρεπει να ειναι 92αρης και ειναι λεπτος,ανεβαζει αρκετες στροφες και δεν σπρωχνει τοσο αερα σε συγκριση με εναν χοντρο.εμεις ειπαμε δεν θελουμε πολλες στροφες. κοιτα ενα παραδειγμα πως τον ειχα βαλει εγω στην φωτογραφια στο νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Θανο ο fan της εργοστασιακης ειναι 70αρης, ο 80αρης που προτεινεις ισως και να μην χωραει. Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος γιατι δεν μετρησα/ασχοληθηκα λογω φορτου εργασιας. Αν χωραει 80αρης θα παρω τετοιο. Μια διευκρινηση στο θεμα της στηριξης σε εκεινο το σημειο: Στην προηγουμενη σελιδα ο Sheogorath ποσταρε καποιες φωτο, στην δευτερη φωτο φαινεται να εχουν μπει 2 βιδες σφωνωμενες στο heatsink των vrm με ενα λαστιχακι, η ερωτηση ειναι αν αυτο το λαστιχακι μας προστατευει απο τον στατικο ηλεκτρισμο και αν το σφηνωμα αυτο των βιδων ενδεικνυται ως τροπος στηριξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Θανο ο fan της εργοστασιακης ειναι 70αρης, ο 80αρης που προτεινεις ισως και να μην χωραει. Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος γιατι δεν μετρησα/ασχοληθηκα λογω φορτου εργασιας. Αν χωραει 80αρης θα παρω τετοιο. Μια διευκρινηση στο θεμα της στηριξης σε εκεινο το σημειο: Στην προηγουμενη σελιδα ο Sheogorath ποσταρε καποιες φωτο, στην δευτερη φωτο φαινεται να εχουν μπει 2 βιδες σφωνωμενες στο heatsink των vrm με ενα λαστιχακι, η ερωτηση ειναι αν αυτο το λαστιχακι μας προστατευει απο τον στατικο ηλεκτρισμο και αν το σφηνωμα αυτο των βιδων ενδεικνυται ως τροπος στηριξης. Απο την ψύκτρα δεν διέρχεται καθόλου ρεύμα, οπότε ναι Εγώ χρησιμοποιώ σιλικόνη/hot glue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν λιώνει η σιλικόνη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν λιώνει η σιλικόνη?? Στα δικά μου PWM που το βάζω (Volterra VT1115MF) πάνε μέχρι 45-50 βαθμούς οπότε δεν έχει θέμα. Μέχρι 8άρι φαν κρατάει, για μεγαλύτερο/βαρύτερο δεν γνωρίζω. Γίνεται και με σύρμα μέσα απο τις τρύπες στον ανεμιστήρα και γύρω απο το HS αλλά ρισκάρεις να ακουμπήσει πλακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εκεί που κάνει το σκαλοπατάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 με δεματικα (tie raps) ισως να ειναι καλυτερα απο το συρμα. εμενα μου εχουν λυσει τα χερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγώ για αυτή την δουλειά έχω ένα σύστημα που βιδωνει πάνω στα PCI και έχει 2 λαμακια ρυθμιζόμενα σε ύψος, μπορώ να βάλω 2 12cm ή 4 8cm και ρίχνω αέρα όπου θέλω. Ούτε θυμάμαι πότε και από που το πήρα πάντως λύνει τα χέρια. Από όσο θυμάμαι το είχα πάρει για το HTPC με την προϋπόθεση να βάλω έξτρα δίσκους μέσα αλλά τελικά μου φάνηκε και αλλού χρήσιμο. Γατάκια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα