Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

ChimairaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

in win 904

Από που να σου πω; :P Την σταθερότητα την διαπίστωσα και μόνος μου. Σε νούμερα, από 37Gflops στο IBT, εκτοξεύθηκε στα 41Gflops με τις ίδιες ρυθμίσεις.

Το στάνταρ τεστ έκανες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

in win 904

Το στάνταρ τεστ έκανες?

Ναι για δοκιμη το στανταρ.

Ρε παιδια ερωτηση... Το χω φτασει 4.6ghz με 1.37V,εδω και κανα μισαωρο στο prime ουτε ενα σφαλμα. Αφηνω ανεβαζω η κοβω; (ghz)

Μετά από πολύ αίμα, δάκρυα, ιδρώτα, πολλά λεφτά για πέταμα, σας παραθέτω την τελική μορφή του PC μου για το έτος 2015.

Επόμενη αγορά είναι καλύτερα φανάκια και ΤΕΛΟΣ.

2dgutxg.jpg

• Like 6

Ερώτηση:

Η ψύκτρα σαφώς και είναι καλύτερη από την προηγούμενη, ωστόσο έχω ένα θεματάκι το οποίο μπορεί να γνωρίζετε όσοι την έχετε ήδη αυτήν ή κάποια παρόμοια.

Δεν μου κάθεται καλά... Ενώ έχω βιδώσει τα πάντα στο τέρμα, όταν την πιέζω με το χέρι λίγο πιο μέσα αποδίδει καλύτερα... Έχει ιδέα κανείς τι κάνουμε ώστε να είναι εντελώς σφιχτή πάνω στον cpu; Σκέφτηκα να κόψω λίγο τα πλαστικά σωληνάκια για να έρθει πιο κάτω η βάση ώστε να πατάει άψογα.

Αψογος.Τώρα μπορείς να παίξεις άνετα με το oc.Και γω σήμερα θα αλλάξω μπλοκ στην cpu.Θα μπει αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/6907/EKWB-EK-Supremacy-EVO---Acetal+Nickel.Φαντάζομαιθα είμαι καλύτερα σε θερμοκρασίες

Αψογος.Τώρα μπορείς να παίξεις άνετα με το oc.Και γω σήμερα θα αλλάξω μπλοκ στην cpu.Θα μπει αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/6907/EKWB-EK-Supremacy-EVO---Acetal+Nickel.Φαντάζομαιθα είμαι καλύτερα σε θερμοκρασίες

Κοστίζει πολύ απ' όσο βλέπω η custom υδρόψυξη έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...