AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ποιο κουτι εχεις Niko? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 in win 904 Από που να σου πω; Την σταθερότητα την διαπίστωσα και μόνος μου. Σε νούμερα, από 37Gflops στο IBT, εκτοξεύθηκε στα 41Gflops με τις ίδιες ρυθμίσεις. Το στάνταρ τεστ έκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 in win 904 Το στάνταρ τεστ έκανες? Ναι για δοκιμη το στανταρ. Ρε παιδια ερωτηση... Το χω φτασει 4.6ghz με 1.37V,εδω και κανα μισαωρο στο prime ουτε ενα σφαλμα. Αφηνω ανεβαζω η κοβω; (ghz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulismc21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ανάλογα τι θέλεις να πετυχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Απο θερμοκρασίες πως είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγω 1.33ν 4.5ghz 60C ibt 42.79 Gflops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Απο θερμοκρασίες πως είσαι; Οριακά... Τώρα είμαι 4.6, σε μια ώρα prime 60 βαθμοί. Επόμενη αγορά είναι ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μετά από πολύ αίμα, δάκρυα, ιδρώτα, πολλά λεφτά για πέταμα, σας παραθέτω την τελική μορφή του PC μου για το έτος 2015. Επόμενη αγορά είναι καλύτερα φανάκια και ΤΕΛΟΣ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 στη σακούλα τι έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 στη σακούλα τι έχεις? χαχαχαχα σκουπίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση:Η ψύκτρα σαφώς και είναι καλύτερη από την προηγούμενη, ωστόσο έχω ένα θεματάκι το οποίο μπορεί να γνωρίζετε όσοι την έχετε ήδη αυτήν ή κάποια παρόμοια. Δεν μου κάθεται καλά... Ενώ έχω βιδώσει τα πάντα στο τέρμα, όταν την πιέζω με το χέρι λίγο πιο μέσα αποδίδει καλύτερα... Έχει ιδέα κανείς τι κάνουμε ώστε να είναι εντελώς σφιχτή πάνω στον cpu; Σκέφτηκα να κόψω λίγο τα πλαστικά σωληνάκια για να έρθει πιο κάτω η βάση ώστε να πατάει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να βάλεις scpacer πάνω απο την βάση της ψύκτρας, εκεί που σπρώχνουν τα ποδαράκια Kανα 2mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σκέφτηκα άλλη λύση -5°c τώρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αψογος.Τώρα μπορείς να παίξεις άνετα με το oc.Και γω σήμερα θα αλλάξω μπλοκ στην cpu.Θα μπει αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/6907/EKWB-EK-Supremacy-EVO---Acetal+Nickel.Φαντάζομαιθα είμαι καλύτερα σε θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αψογος.Τώρα μπορείς να παίξεις άνετα με το oc.Και γω σήμερα θα αλλάξω μπλοκ στην cpu.Θα μπει αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/6907/EKWB-EK-Supremacy-EVO---Acetal+Nickel.Φαντάζομαιθα είμαι καλύτερα σε θερμοκρασίες Κοστίζει πολύ απ' όσο βλέπω η custom υδρόψυξη έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα