Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο 4170 οπως κ ο 4160 ειναι μια χαρα .χωρις μπουκαλες εως κ 280χ σιγουρα (εμπειρικα το λεω, αλλωστε ετσι ειμαι κ σημερα).

ο 860κ ειναι πολυ καλος σε συναρτηση με την τιμη του διαμαντακι.

αποψη μου κ ειμαι κι εγω καθετος αν παει καποιος σε ι3 ας παρει τον 4170 που ειναι σε καλες τιμες.

αν οχι ξεκαθαρα σε ι5 που ειναι κ τετραπυρηνος.

Δημοσ.

Λογικα θα αγορασω την συνθεση που λες με ενα ωραιο κουτακι και καμια 24αρα οθονη σε 1-2 μηνες, ευχαριστω!

Μια ερωτηση, αξιζει να παω σε καποιον επεξεργαστη AMD (Ποιο φθηνο) και να δωσω περισσοτερα λεφτα καπου αλλο ή να παρω κατευθιεαν οθονη;

Σε αυτά τα λεφτά ναι.Θα κάνει την ίδια δουλειά περίπου και θα σου αφήσει χρήματα για καλύτερη οθόνη ή κάποια καλύτερα parts.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μην πας στον i3 διότι η καλύτερη απόδοση μονού πυρήνα δε θα φανεί σχεδόν πουθενά ειδικώς όταν μας περιγράφεις ότι θα κάνεις συγκεκριμένου προσανατολισμού χρήση.

Η ουσία είναι και θα παραμείνει η κάρτα γραφικών, αυτή απογειώνει σε επιδόσεις ένα σύστημα. Στη δική μου περίπτωση δε σου προτείνω την καλύτερη που υπάρχει, αλλά μία που θα σου επιτρέψει να δοκιμάζεις τα πάντα με άνεση.

Σε συμβουλεύω να μην αγοράσεις κάτι απ'το πλαίσιο..η υπερκοστολόγηση στα επώνυμα προιόντα του είναι προκλητική.

Πάμε στην πρότασή μου :

AMD FX-8320 Box - 154,12 . Στο editing θα πετάει.

Biostar TA970 Plus Ver. 5.x - 85,00 . Μαζί με την ακριβότερη UD3 είναι οι καλύτερες της κατηγορίας τους ~970~.

Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3-1866MHz (HX318C10F/8) - 41,00

MSI Radeon R7 370 2GB OC (R7 370 2GD5T OC) - 152,06 ή κάποια καλύτερη με περισσότερα χρήματα.

Cougar Solution 2 - 34,31 . Γενικώς υπάρχουν δεκάδες επιλογές. Ευρύχωρο κι αεράτο να είναι.

Toshiba DT01ACA100 1TB - 46,80

Approx 800W Power Supply - 47,36 . Εμένα αυτό το τροφοδοτικό μου έχει βγει λίρα εκατό σε παρόμοιο σύστημα. Άψογο. Μπορείς να πας σε κάτι πιο επώνυμο αν δε σε ενθουσιάζει

Τα παιχνίδια που αναφέρεις θα παίζουν max και κάτι σύγχρονα όπως το Witcher 3, σε υψηλές ρυθμίσεις.

Σύνολο 560,65

Δημοσ.

τι ειναι η approx τωρα?το οτι μπορει να κατσει ενα τροφοδοτικο ειτε ελαφι ειτε λιονταρι ειτε δυναμη ειτε δεν ξερω γω τι σε καποιον δεν λεει τιποτα.

ειναι εμπιστο αυτο?

γιατι στα 47 ευρα βρισκεις καλο τροφοδοτικο οχι με 800watt που υποθετω για κανα 300-400αρι συνολικα να ναι,

εχει πιστοποιηση αυτο?κινεζια?

με λιγα λογια το ξερει η μανα του?

γιατι αν ειναι εχω παραδειγμα εδω στο γαλατσι με force 500αρι που λειτουργει 3 χρονια μερα νυχτα κ δεν παθαινει τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πόσο έμπιστο είναι ένα προϊον κρίνεται απ'τους χρήστες που τα χρησιμοποιούν. Κι εγώ μίλησα σαν κάτοχος του σε παρόμοιο σύστημα. Απ'τη στιγμή λοιπόν που έχω προσωπική εμπειρία, έχω και λόγο να το προτείνω. 

Η approx είναι Ισπανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του hardware. Έχει βγάλει κατά καιρούς ενδιαφέροντα πληκτρολόγια κι άλλα διάφορα. Έχει σαιτ ας το δει οποιος θέλει. Στην Ελλάδα συνεργάζεται κυρίως με την αλυσίδα Makro.

Προφανώς, αν οι απαιτήσεις ενός συστήματος είναι 800W δε θα πάρεις αυτό. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι μια χαρά. Διαφορετικά, ελεύθερη βούληση έχει ο καθένας ας επιλέξει αυτό που θέλει, μαχαίρι δεν έβαλα στο λαιμό κανενός.

Πάντως, πιο σωστό είναι αντί να κράζουμε κάτι που δεν εμπιστευόμαστε, να ακούμε τι έχουν να πουν αυτοί που το χρησιμοποιούν.

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 1
Δημοσ.

μωρε δεν κραζω ποτε, απλα ρωταω.

διαβασα τι εγραψες δεν τη γνωριζω την μαρκα δεν την εμπιστευομαι ουτε τωρα.

ουτε την force βεβαια κ ας ζει ακομα το σπιτι του φιλου μου.

κ ειδικα στα 50 ευρω δεν νομιζω οτι χωραει μια προσωπικη εμπειρια δικη σου ή δικη μου.

οσον αφορα το εμπιστο προιον δεν κρινεται νομιζω ουτε απο τον ''μπαμπιςφλου7'' ουτε απο τον ''σκατμαν''.

ουτε κρινεται απο την εμπιστοσυνη των καταναλωτων που ειναι σε αριθμο 2 ή 3 ή 13.

δλδ μπορει να βγει μετα απο μας καποιος κ να πει αξιοπιστο κ το deer.το χεις?οχι.ουτε γω. αρα αν μας πει οτι ειναι καλο γιατι ζει το μηχανημα του θα εχει κριθει πλεον ως αξιοπιστο.ε δεν ειναι ετσι ομως...

οπως κ να χει διαφωνησα με την προταση σου.τιποτα παραπανω τιποτε λιγοτερο.

οπως εσυ κ ο καθε εσυ μπορει να διαφωνησει μαζι μου σε αλλη προταση.

εννοειται καμια επιθεση ουτε στο προιον που προτεινες ουτε σε σενα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Απλά περί αυτού :

οσον αφορα το εμπιστο προιον δεν κρινεται νομιζω ουτε απο τον ''μπαμπιςφλου7'' ουτε απο τον ''σκατμαν''.

ουτε κρινεται απο την εμπιστοσυνη των καταναλωτων που ειναι σε αριθμο 2 ή 3 ή 13.

Έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις. Το ότι εγώ έχω καλή εμπειρία με αυτό δε σημαίνει κάτι. Το ίδιο ισχύει όμως και με τα επώνυμα καθώς υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις ατυχιών.

Γενικά, από άποψη κριτηρίων καλό είναι να καταλήγει κάποιος/α σε επώνυμα. Δε μπορώ να διαφωνήσω με αυτό. Έκανα κι ανάλογη αναφορά στην πρόταση του FX-8320.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μην πας στον i3 διότι η καλύτερη απόδοση μονού πυρήνα δε θα φανεί σχεδόν πουθενά ειδικώς όταν μας περιγράφεις ότι θα κάνεις συγκεκριμένου προσανατολισμού χρήση.

Η ουσία είναι και θα παραμείνει η κάρτα γραφικών, αυτή απογειώνει σε επιδόσεις ένα σύστημα. Στη δική μου περίπτωση δε σου προτείνω την καλύτερη που υπάρχει, αλλά μία που θα σου επιτρέψει να δοκιμάζεις τα πάντα με άνεση.

Σε συμβουλεύω να μην αγοράσεις κάτι απ'το πλαίσιο..η υπερκοστολόγηση στα επώνυμα προιόντα του είναι προκλητική.

Πάμε στην πρότασή μου :

AMD FX-8320 Box - 154,12 . Στο editing θα πετάει.

Biostar TA970 Plus Ver. 5.x - 85,00 . Μαζί με την ακριβότερη UD3 είναι οι καλύτερες της κατηγορίας τους ~970~.

Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3-1866MHz (HX318C10F/8) - 41,00

MSI Radeon R7 370 2GB OC (R7 370 2GD5T OC) - 152,06 ή κάποια καλύτερη με περισσότερα χρήματα.

Cougar Solution 2 - 34,31 . Γενικώς υπάρχουν δεκάδες επιλογές. Ευρύχωρο κι αεράτο να είναι.

Toshiba DT01ACA100 1TB - 46,80

Approx 800W Power Supply - 47,36 . Εμένα αυτό το τροφοδοτικό μου έχει βγει λίρα εκατό σε παρόμοιο σύστημα. Άψογο. Μπορείς να πας σε κάτι πιο επώνυμο αν δε σε ενθουσιάζει

Τα παιχνίδια που αναφέρεις θα παίζουν max και κάτι σύγχρονα όπως το Witcher 3, σε υψηλές ρυθμίσεις.

Σύνολο 560,65

Πολυ ωραιο το τροφοδοτικο, αλλα θα προτιμουσα κατι σε 1500W turbo-x

Δημοσ.

Ενω εσυ που σεβεσαι το thread, του λες για Biostar μητρικη και Approx τροφοδοτικο. Το τροφοδοτικο τι πιστοποιηση εχει? Ετσι και καει θα παρει μαζι του ολο το συστημα. Οσο για τα watt δεν το συζητώ καν. Επισης για ποιο λογο να παει σε biostar οταν με τα ιδια χρηματα παει σε gigabyte?

Δημοσ.

Δεν έχουμε καμία σχέση. Εγώ μπήκα στο thread πρότεινα αυτά που εγώ θεώρησα σωστές επιλογές , εσύ πάλι σαν τουρίστας τρολ για δικούς σου λόγους με τάσεις να εξευτελίσεις για κάτι που διαφωνείς. Δυστυχώς εκτίθεσαι έτσι

Έπειτα,  απαξιώνεις κάποια προιόντα. Έχεις εμπειρία από αυτά; Σαν τι μιλάς τώρα; Τον αξιοσέβαστο guru Που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι τυφλά; Σου φταίει το τροφοδοτικό σου φταίει η Biostar.

Συνειδητοποίησες ότι πρότεινα το τελευταίο μοντέλο της; Τα χαρακτηρτιστικά του τα είδες, γενικά τι έγραψα το είδες καθόλου ή απλά ήθελες να τρολάρεις υπό την ανοχή των mods; Δες τα specs της και σαν γνώστης βρες μας κάτι σε αντίστοιχη τιμή. ΣΗμειωτέον την έχω , oc-αρει απροβλημάτιστα πχ 8350 στα 4.5 με aftermarket cooler, τον 8320 με stock cooler Πάει άνετα στα 4.2 χωρίς να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες. Τα ίδια ισχύουν και για τον FX8300.

Tο Approx έχει δοκιμαστεί συστήματα με fx8320 + r7 370 2g oc, με i7 4790 + gtx 760 4gb ,fx8320 +7870 2gb oc και με fx8300 + 7870 2gb oc, fx8300 + r7 360 oc 2gb χωρίς προβλήματα. Εσύ που το δοκίμασες;

Για να τελειώνει , εγώ έγραψα :

Εσένα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου;

Από εκεί και πέρα μάθε να σέβεσαι αυτά που γράφουν οι άλλοι, να διαφωνείς κόσμια  και να αντιπροτείνεις πράγματα που θεωρείς σωστά. Με τρολιές πως να σε πάρει κανείς σοβαρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...