savageGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανένας......τα feedback είναι σαν αγοραστής οχι σαν πωλητής 2
takinio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πηρα ένα γιατι με ετρωγε... Εχθες ηρθε mail ότι το εστειλε,τωρα τι θα εχει το κουτι μεσα ,θα κανω υπομονή να δω. 5
shamrock1404 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μινιατούρα θα είναι..Αν σου κάτσει,όμως... 2
dchatz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πηρα ένα γιατι με ετρωγε... Εχθες ηρθε mail ότι το εστειλε,τωρα τι θα εχει το κουτι μεσα ,θα κανω υπομονή να δω. Πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω την έκβαση. Αν πάρεις κανονικό ποδηλατο θα μιλάμε για κουλή προσφορά. Και μετά θα χτυπιέμαι που δεν πήρα κι εγώ.
nvel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 σοβαρά περιμένετε να σταλθεί κάτι που τα μεταφορικά του είναι περισσότερα από την τιμή αγοράς;
Gauss3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ποντάρω σε κάτι τέτοιο. Αν είναι κάτι τέτοιο καλά είναι κάποιος μικρός θα το χαρεί, αλλά φοβάμαι θα είναι ακόμα πιο μικρό και δε θα χωράει ούτε παιδάκι 2 ετών. Περιμένουμε με αγωνία την παραλαβή πάντως... 2
G.makrihairis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μακάρι για το φίλο να είναι όπως πρέπει!!! 1
pedrojay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το πήρα εγώ παιδιά,μην ανησυχείτε,είναι μικρότερο από κανονικό αλλά το καβαλάει και ενήλικας.Παραθέτω και ένα τεστάκι που του έκανα για να πειστείτε https://youtu.be/PL7pUIhNSm4?t=2s 18
froyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σαν ποδηλάτης χρόνια θα έλεγα ότι το φτηνό θα σου βγει ακριβό στην πορεία
keysmith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σαν ποδηλάτης χρόνια θα έλεγα ότι το φτηνό θα σου βγει ακριβό στην πορεία ισχύει και αυτό αλλα εξαρτάται από τη χρήση και την συχνότητα . Σε όλα πρέπει υπάρχει ένα μέτρο. Ούτε πολύ ακριβό ποδήλατο χρειάζονται όλοι ούτε στο πιο φτηνό και σαβούρα χρειάζεται κάποιος να καταφεύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα