Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και νάναι, δύσκολο να χάσεις λεφτά στο συνδυασμό ebay και paypal. Εκατοντάδες αγορές εδώ και χρόνια και μηδεν χασούρα. Δεν πήρα πάντα όλα όσα αγόρασα, αλλα ποτέ δεν έχασα λεφτά.

Πραγματι οι αξιολογήσεις του πωλητή είναι περίεργες.

Εδώ το ίδιο προιόν σε πιο νορμαλ τιμή για σύγκριση.

http://www.ebay.com/itm/New-26-Folding-6-Speed-Mountain-Bike-Bicycle-Shimano-School-Sport-Black/191722977071?_trksid=p2046732.c100040.m2060&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20140107095009%26meid%3D6231c5a71f8d4588920f2bfabb5402f4%26pid%3D100040%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D301779419990

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αυτό το ποδήλατο από Καναδά με 30 ευρώ "τονε παίζει ο νους του" που λέμε και στο χωριό μου. Καλή τύχη με τις αγορές σας!

Και στα 99 ευρώ μου φαίνεται παράλογη τιμή. Ένα δέμα 9 κιλών έστειλα στην Αγγλία και πλήρωσα 45 ευρώ...

Άντε ένα έμεινε, ποιος είναι ο ζωηρός;;;

• Like 9
Δημοσ.

παει μας τελείωσε.

Ποιος ξέρει τι έγινε, εγω παντως δεν πήρα παρόλο που εδω τοχα. Δεν το πιστεψα όμως ...

Δημοσ.

Κι εγώ κάποιες φορές δοκίμασα να κάνω αγορές όπως αυτή νομίζοντας ότι δεν χάνω λεφτά - στην πραγματικότητα όμως με τις μετατροπές νομίσματος χάνεις μερικά ευρώ κάθε φορά (φαίνεται από τις κινήσεις στην κάρτα και στον τραπεζικό λογαριασμό). Για κάτι τόσο προφανές όπως αυτό, καλύτερα μην πετάτε τα ευρώ σας στον δρόμο...

• Like 5
Δημοσ.

Αν είχε καλό feedback το χτυπούσα ευχαρίστως. Με αυτά τα χάλια όμως δεν αξίζει τον κόπο. Το θέμα είναι τώρα ότι ψήθηκα με αυτό των 90 ευρώ! Πολύ καλό δεν είναι κι αυτό για να είναι αληθινό;

Δημοσ.

Κι εγώ κάποιες φορές δοκίμασα να κάνω αγορές όπως αυτή νομίζοντας ότι δεν χάνω λεφτά - στην πραγματικότητα όμως με τις μετατροπές νομίσματος χάνεις μερικά ευρώ κάθε φορά (φαίνεται από τις κινήσεις στην κάρτα και στον τραπεζικό λογαριασμό). Για κάτι τόσο προφανές όπως αυτό, καλύτερα μην πετάτε τα ευρώ σας στον δρόμο...

Βάλε και το χρόνο που είναι δεσμευμένα τα χρήματά σου

• Like 1
Δημοσ.

ασχετο-σχετικό εχω χάσει λεφτά απο paypal μετα απο αντικειμενικό λάθος πωλητή και με γραπτές αποδείξεις.

Η απάντηση του paypal ηταν οτι δεν ανακατευόμαστε με στοιχεία και αποδείξεις..

Για την ιστορία μιας και αναφέρθηκε οτι δεν χάνονται λεφτά απο το paypal. Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δυστηχώς.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια, για 90€ το συγκεκριμενο ποδηλατο ΔΕΝ αξιζει με τιποτα.

No name σπαστο (με οτι αυτο συνεπαγεται στο θεμα ποιοτητας και αξιοπιστιας) το οποιο ζυγιζει μονο 18kg !!!

Λογω βαρους ξεχαστε το "πλεονεκτημα" της φορητοτητας για το οποιο θα παρει καποιος ενα σπαστο.

Τα σπαστα ποδηλατα γενικα θα πρεπει να εχουν πολυ δυνατους συνδεσμους (για το οποιο περνανε απο αρκετα τεστ αντοχης) κατι που αμφιβάλλω αν εχει γινει στο συγκεκριμενο ποδηλατο.

Να πω την αληθεια, ουτε και στα 32€ θα το επαιρνα. Υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι πολυ πιο σημαντικα απο την χαμηλη τιμη ενος προιοντος, πχ η ΥΓΕΙΑ μας!

ΥΓ: Για φθηνο κοντερακι, βγαζουν τα λιντλ ανα διαστηματα, προτιμηστε τα ενσυρματα γιατι τα ασυρματα χανουν πολυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...